Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

birbirinden farklı bir kaç insandan birden hoşlanıyor olmanız şu aralar ne yapmak istediğnize karar veremiyor olmanızdan kaynaklanıyor. Üstelik hepsine karşı duygularınızı açıkça belli etmekten kaçınmıyorsunuz. Bunun ileride başınıza dert açabileceğini unutmayın. Size uygun insansa ilgilendiklerinizden biri değil maalesef.

İş bakımından durgun bir gün geçireceksiniz. Öncelikle neyapmak istediğinize karar vermelisiniz. Sürekli zaman zaman aldığınızteliflerine karşı biraz daha ılımlı bakmalısınız.

Parasal açıdan kötü bir gün geçireceksiniz. Kafanızda tatil de dahil türlü planlar kuruyosunuz fakat yeterli paranız olmadığı bir gerçek. Bunun nedenide yine bilinçsizce yaptığınız alışverişler. Bir şeyi almadan önce e kadar lüzumlu olduğuna bile bakmadan alıyorsunuz.

İşinizle ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca çok yeni tanıştığınız insanlara bu kaar güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok, geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede benzer amaçlı beklentiler içine girebilirsiniz. Sizi sıkmayan hatta bir ölçüde mutlu eden bir yalnızlığınız var. Ortak noktalarınız olan insan sayısını çoğaltmalısınız. İlişki halinde olduğunuz insanlarla aranızda birtakım sorular ve tartışmalar söz konusu.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir gün sizleri bekliyor. Maddi konularınızın ön planda olduğu gün içerisinde Ay'ın da kurduğu olumlu kontaklar gelirinizde artış olabilecek gelişmeleri karşınıza çıkarabilir. Bu birteklifi sonrası maaşınızın artması da olabilir. Ekonomik durumunuzla ilgili girişim yapacaksanız bugün idealdir. Merkür'ün tekrardan Neptün ile kavuşması, uzun zamandır beklediğiniz, size ulaşması gereken paraların elinize geçmesini sağlayabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik tepkiler veriyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün parasal ihtiyaçlarının artmasıyla kaygıların artabilir. Bu durum ekarayışına girmene neden olabilir. İyi niyetinin kullanılamayacak bir şey olduğunu çevrendeki insanlara anlatmaya kararlısın. İş yerinde arkandan konuşulduğunu duyabilir, beklenmedik tepkiler verebilirsin. Gün içinde yapacağın telefon görüşmeleri sana hiç beklemediğin kararlar aldırabilir. Hiçbir konuyu ertelemeye niyetin yok. Olumlu ve anlayışlı tavırlarınla karşı cinsin dikkatini çekeceksin. Her an yeni bir aşka merhaba diyebilirsin. Kilo problemi olan bir Kova burcuysan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün birbaşvurusu yaptıysanız veya işinizle ilgili önemli bir talepte bulunduysanız olumlu bir cevap alabilir ve nihayetinde istediğiniz sonuca kavuşabilirsiniz. Ailenizin desteğiyle sizin için zor gözüken bir işten başarı ile çıkabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ve yakın arkadaşlarla geçireceğiniz gün size verim katacak. Hiç beklemediğiniz bir sorunun cevabı beklemediğiniz yerden gelebilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova; ekonomik konularla ilgili çözümsüz kalan krizler sen çaba sarf etmeden giderilebilir. İstediğin bir ürün ya da hizmeti çok zorlanmadan alabilir, gayrimenkul satışlarında anlaşmaya varabilirsin. Kariyerine dair bir türlü ilerlemeyen konularla ilgili yaşanan olumlu gelişmeler keyfini yerine getirebilir.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu planlarda geçici aksamalar yaşanabilir. Sürekli karşıt fikirlerle değer çatışması yaratmaktan kaçınmak önemli. Önemli planları gözden geçirip ilerleyin. Akşam üstü harcamalara dikkat edin.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki duygulara tsunami taşıyan etkileşim, sizin gibi zihin insanının kafasını oldukça karıştıracaktır. Bugün en iyisi yardım kuruluşlarında gönüllü çalışmalara katılarak hümanist duygularınızı besleyin. Pek çok dernek sizin gibi vizyoner duyarlı insanlara ihtiyaç duyar.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 50" R
Ay
Başak
12° 21' 02"
Merkür
Boğa
01° 33' 15"
Venüs
Boğa
21° 29' 41"
Mars
Koç
12° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 18"
Satürn
Balık
17° 52' 51"
Uranüs
Boğa
23° 18' 36"
Neptün
Balık
29° 21' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 16"
Lilith
Başak
25° 11' 02"
True Node
Koç
14° 53' 34"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>