Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yardımseversin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışın.

Hata yapmaktan kaçınmalı, sizden yana olan beklentilere de olumlu anlamda cevap vermeye çalışmalısınız. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

Maddi kazanımlar konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşmayı başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgür hissedebilirsiniz. Fikirlerinizle ve duruşunuzla bunu destekleyebilir, insanları etkileyebilir hatta tetikleyebilirsiniz. Dikkat dağınıklığı bazı işleri doğru tamamlamanıza engel olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi duygusal olarak daha hassas hissedebilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili farkındalıklarınız artabilir ve ruhsal olarak derin bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak iç sesinizi dinlemek ve duygularınızı anlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Aynı zamanda, geleceğe dair hedeflerinizi gözden geçirme ve yeni projelere odaklanma zamanı olabilir. Özellikle yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinizi ortaya çıkarmak için uygun bir gün olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yardımseverliğin daha bir üstünde. Çalışma arkadaşlarından, yakın çevrene kadar birçok kişiye destek olacaksın. Toplumsal meselelere duyarlı olman seni olduğundan daha duygusal bir hale getirebilir. İş arayışı içinde olan bir Kova burcuysan, ummadığın birteklifiyle karşılaşabilirsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kullandığınız eşyaların işlevini yitirmesi ya da ihtiyaçlarınıza yanıt verememesi durumunda değişikliğe gidebilirsiniz. Tıpkı bunun gibi yaşam standartlarınız, kendinizi iyi hissettiğiniz alanlar ve konuşmalar konusunda da aynı tavrı sergilemelisiniz. Israr her zaman iyi sonuçlanmaz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar duygusal olarak sizi zorlayabilir. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizle faaliyetleriniz artabilir. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara dikkat edin. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacaksınız.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda partnerinizle olan ilişkinizi sağlamlaştırmak için zaman ayırabilirsiniz ve diğer konularla daha az ilgilenebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın ile alakalı güzel kararlar alırken duygularına danışmadan edemiyorsun. Bugün yeni adımlar atmadan önce kalbinin sesini dinleyeceksin. O yüzden etrafında seni destekleyen ve seni seven insanların olmasına dikkat etmeli ve kendini iyi şeylerle çevrelemelisin.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, iletişimi ve öğrenmeyi vurgulayan bir güne başlıyorsunuz. Şimdi yeni beceriler edinmek, etrafınızdaki insanlar hakkında bilgi edinmek ve günlük işlerle ilgilenmek için mükemmel. Muhtemelen normalden daha fazla ayak işi yapacak ve insanlarla daha sık iletişim kuracaksınız. Bu sizin için yoğun, meşgul ve yakın çevrenizde neyin onarılması ve iyileştirilmesi gerektiğine dair farkındalığın arttığı bir dönem. En iyi sonuçları elde etmek için zaman zaman dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmaya çalışın ancak gün, yoğun bir disiplin için ideal değil.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı grafik çiziyorsunuz. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner veya ortağınıza zaman ayırabilirsiniz. Aile, ev konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark edin! İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>