Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Realistsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün evinizde bayram havası var. Bir aile üyesinin doğum günü mü? Çok sayıda eğlenceli şakaların ve derin konularda yoğun tartışmalar yapıldığı, dünyadaki garip öykülerin anlatıldığı bir gün. Başka birinin evinde yine böyle bir buluşma planları yapılabilir. Herkes gittikten aşk konusu gündeme gelecek. Bu akşam olan bir şey sizi ve sevgilinizi yakınlaştırmış olabilir. Keyfini çıkarın!

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz ve bu tam da size göre bir davranış! Değişim için çok çalışmayı bırakmak ve zihninizde başı boş bir şekilde dolaşmak için harika hissettiriyor. Bu, sizi ilginç yerlere götürebilir. Kendi işinizi kurma fikrini düşünüp duruyorsanız, günün sonuna doğru gerçek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Elbette, bu fikirleri bir yere yazın! Gelecekte kullanışlı olacaklar!

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Grubun yapmak istediği şeye dahil olmak istemezsen, sadece onlara ait olduğunu hissetmek adına kendini onların yaptığı şeyi yapmaya zorlama. Saygılarını daha farklı şekillerde kazan. Uygun olmadığını düşündüğün durumlara kendini sokmana gerek yok. Bütünlüğünü ve eylemlerini güvenle hatta küstahlıkla sürdür. Sırf insanlarla uyumlu olabilmek için sakın kendi inançlarından feragat etme.Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi #burç adı# burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen size ne söylenirse söylensin sadece bir kısmını duyuyorsunuz. Bunun nedeni kafanızda dönen onlarca ilginç düşünceyi bir türlü susturamamanız! Bugünün enerjileri dikkat dağınıklığınızı artırabilir. Size söylenen her şeyi kulağınızı dört açıp dinleyin. Bunları not alıp kontrol etmediğinizi takdirde bir hata yapmanız işten bile değil.

21 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda geleceğe yönelik planlamalarla hareket edebilirsiniz. Hediyeler alabilir, verebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise duygularınızı anlamakta zorlanabilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevreni gözlemleyecek ve olaylara daha realist yaklaşacaksın. Yatırımlarını değerlendirmek için araştırmalarına ağırlık verebilirsin. Yalnız bir Kova burcuysan, eski sevgilinin mesajlarına kayıtsız kalmak istemeyeceksin. Duygusal konularda üzerindeki yüklerden kurtulmak seni rahatlatacak.

21 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şaşırtıcı olaylarla karşılaşabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Beklenmedik sorunların kaynağı siz olmayabilirsiniz ama çözüm aşamasında fikirleriniz önemli bir yer tutabilir. Duyarsız kalmayın.

21 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yaratıcı bir konuya zaman ayırmak verimli sonuçlar getirebilir. Akşam saatlerinde evde daha fazlave duygusal açıdan bağlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal konularda partnerinize söz geçirmek istediğiniz ve farkında olmadan aşkı savaşa çevirdiğiniz bir gün olabilir.

21 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aniden kişisel veya profesyonel bir değişim yaşayabilirsiniz. Belki yeni birfırsatı elde edersiniz, belki hayatınızı değiştirecek biriyle tanışırsınız. Bu, iyi şansın ve yeni başlangıçların tadını çıkarmak için harika bir gün.  Gevşeyin ve geleceğe yönelik iyimserliğinizin ve coşkunuzun tadını çıkarın.

21 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter burcunuzda ilerlerken, aşk yaşantınıza romantizm getiriyor. İlişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Partnerinize isteklerinizi yaptırma konusunda başarılı olacaksınız.

21 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni şeyler öğrenerek bakış açınızı genişletmek, düşünce şeklinize yeni bir biçim vermek istemeniz mümkündür. Yeni bir eğitim programına kaydolabilir, araştırma yapmaya girişebilir veya yerinde inceleme yapmak için seyahate çıkabilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Finansal olarak her şey gittikçe daha iyi hale geliyor. Hayatınızı etkileyecek önemli kararlar almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun.

21 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark edin! İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.

21 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 52" R
Ay
Terazi
29° 07' 21" R
Merkür
Boğa
06° 57' 21"
Venüs
Boğa
26° 19' 43"
Mars
Koç
15° 28' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 55"
Satürn
Balık
18° 08' 15"
Uranüs
Boğa
23° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 44' 59"
Lilith
Başak
25° 37' 10"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>