Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekici olduğunuzu bildiğiniz halde farkında değilmişsiniz gibi davranıyorsunuz. Arkadaşlık ettiğinizin birisinin size olan duygularının farkındasınız. Arkadaşlığınızı sürdürmek istediğiniz için onun acı çekmesine göz yumuyorsunuz.

Deneyimin her zaman yetmediğinin farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha çalışmanız gerekebilir. Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var.

Yakınlarınızın size açtığı sonsuz krediyi tepe tepe kullanıyorsunuz. Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için bir şeyler yapmanızın zamanı geldi.

Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz zaman zaman başınıza işler açıyor. Biraz da kenarda durmayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekiler sizin kural dışı olduğunuz konusunda hem fikirler. Oysa siz genel kuralları umursamamakla birlikte kendi kurallarınıza çok bağlısınız. Arkadaşlık ölçülerinize göre sizin dostluluğunuzu hak etmeyen biriyle çoktan ilişkinizi kesmiştiniz. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunuzu bilmenize rağmen onunla yakınlaşma niyetiniz olmayacak.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü,hayatında veya günlük yaşamınızda dayanışma, birlik ve bütünlük içinde hareket etme arzunuzu işaret ediyor. Böyle bir ortamda yaşamak veya çalışmak istersiniz. Zorluklarla mücadele edebilme gücünüz buna bağlıdır. Sıradan, verimsiz ve güven vermeyen işlerden uzak durursunuz. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş hedefimize varma, yenilikte bulunma hevesimizi yükseltiyor. Mevcut durumundan memnun değilsek, bunları değiştirmek isteyeceğiz. Kişi enerjiktir, canlıdır, hevesli ve girişkendir. Arkadaşlık ilişkileri bir hayli etkili olmaya başlar. Yeni yeni dostlar edinir. Kovalar bu dönemde ilginç fikirlerini, yetenekli oldukları bir alanda gösterme hevesindedirler. Buna göre bağlantılarda bulunurlar. Yeni bir değişim Kovaları bir hayli heyecanlandırır. İş veya özel görüşmeler, mali konuların konuşulması ve bilgilenme anlamındaki aktivitelerde bulunmak bu dönemin olumlu tesirleri arasında yer alır. Ancak unutmayalım, 17 Kasımdan bu yana Merkür-Yay burcunda ilerliyor. Yeni birveya mevcut işimizi değiştirmek istesek de, aksamalar görülebilir. Eski sorunlar yine karşımıza çıkabilir. Her şeyi yeniden gözden geçirmemizde yarar var. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Bugün bazı konularda beklenmedik aksilikler yaşanabilir. Gitmek üzere planladığın yerlere son dakika gitmekten vazgeçebilirsin. Sabah saatlerinden itibaren üzerindeki yorgunluğu anlamsız buluyorsun çünküyoğunluğun bugün seni epey zorlayacak. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinle kültürel aktivitelere katılabilirsiniz. İlişkinize farklı dinamikler katmak ikinize de iyi gelecek. Çocuk sahibi isen onlarla daha çok ilgilenmen gereken bir gün. Özellikle duygusal olarak desteğine ihtiyaçları olabilir. Kronik rahatsızlığı olan bir Kova burcuysan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde olayları yersiz bir şekilde büyütebilir ve iletişim de yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Âmâ biliyorsunuz ki birileri ile küs olma fikri sizi mutlu etmez. Bunu bir daha gözden geçirin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Akşam saatleri daha sakin geçebilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapmak size iyi gelecek.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dostlarınızla buluşup çok hoş bir gün geçirebilirsiniz. Katılacağınız davetlerde ilginç kişilerle tanışabilir, sözleriniz ve davranışlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Planlarınızı ve düşüncelerinizi yakınlarınızla paylaşabilir, son derece keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile yaşamınıza ilişkin konularla uğraşabileceğiniz, ilgilenebileceğiniz bir gün olabilir. Ailenizle daha sık görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Geçmiş konu ve yaşantılar gündeminize gelebilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle gelişmenize olanak sağlayan sosyal ilişkiler söz konusu olabilir. Yüksek beklentilerden vazgeçerseniz değer yaratabilir, üretebilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade ederken yumuşak söylemlerde bulunmak faydalı olur.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yay burcuna yerleşen Güneş, sosyal ilişkilerinizi bir anda canlandırır, geleceğe ait neşeli, iyimser planlar yapmak size iyi gelir. Arkadaşlarınızın yapmanız için sizi yüreklendirdiği bir konuda başarılı olma şansınız çok yüksek olacaktır. Herkese artık duyurmaya hazır olan bir projenizi bu dönemde hayata geçirebilirsiniz. Yabancılarla yürüttüğünüz işlerden olumlu geri dönüşler alırsınız.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 14' 58" R
Ay
Başak
08° 53' 52"
Merkür
Boğa
01° 10' 43"
Venüs
Boğa
21° 08' 10"
Mars
Koç
12° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 10"
Satürn
Balık
17° 51' 40"
Uranüs
Boğa
23° 17' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 22"
Lilith
Başak
25° 09' 05"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>