Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sosyal Çevrene Yön Veriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Görünüşe göre hayatınızda büyük bir değişime hazırsınız. Fakat yalnızca değişiklik olsun diye bir değişim yaşamak istemiyorsunuz. Gerçekten ne yapmak istediğinizi dikkatlice düşünün. Kendinize dönüp şöyle bir bakınca istediğiniz değişimin aslında ufak bir değişim olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstererek işe koyulmak isteyebilirsiniz. Haftada birkaç gün yürüyüş yapmak ve öğle yemeklerinde sandviç yerine salata yemek sağlığınızı iyileştirneye yardımcı olacaktır.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Yeni arkadaşlar edinme modunda olabilirsin. Sosyal, oyuncu bir enerji havaya hakim. Bu enerjiden komşularınla tanışarak faydalanabilirsin. Ya da spor salonunda ilgini çeken biriyle konuşma başlatmayı deneyebilirsin. Telefon numaralarınızı alabilirsiniz ve bir akşam veya öğle yemeği planlayabilirsiniz.Kendinize olan güveniniz kan kaybediyor olabilir. Eğer durum buysa, bunun neden olduğunu anlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Son zamanlarda sizi savunmasız mı yoksa güvensiz hissetmenize yol açan bir şey mi oldu? Bir 'başarısızlık' veya kayıp mı yaşadınız? Bu şeyler gerçekten özgüveninizi yerle bir edebilir. Yine de, neden bu şekilde hissettiğinizi anlamaya çalışarak, öz saygınızı ait olduğu yere geri getirmeyi başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, işleri organize etme ve hayatınızı yönetme yeteneğinizi vurgulayan etkinlikler bulabilirsiniz. Zaman yönetiminize göz atmak sizin için mükemmel bir şey olacaktır. Her gün oturup plan yapmak mümkündür, böylece yapmanız gerekenlerle birlikte yapmak istediğiniz her şeyi yapmak için yeterli zamanınız var demektir. Önceliklerin ayarlanması, işlerin iyi akmasını sağlamak için bu bir zorunluluktur. Bu konuda birçok kitap ve web makalesi var. Bir göz atın.

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilir, insanlarla destek ve yardımlaşma içerisinde olabilirsiniz. Gündüz saatleri boyunca daha açık konuşmalar yapabilir, duygularıınızı dile getirebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Savaş gezegeni Mars, su burcunda hareket etmeye başlıyor. Fazla duygusal olan arkadaşlarına daha olgun yaklaşıyorsun. Olgunluğun verilmiş fevri kararlardan caymanı sağlıyor. İş yerindeki tartışmaların dışında kalmak isteyeceksin. Beslenme alışkanlıklarının değişmesi, kilo almana sebep olabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili yeni bir karar aşamasında olabilirsiniz. İlerleme yönünü çizdiğiniz konularda harekete geçiyorsunuz. Kurmanız gereken düzen ve disiplinin planına uygun hareket ettiğiniz müddetçe bu oyunun kazananı siz olacaksınız.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu durum sizi duygusal yönden bağlayıcı olabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştığınız konular hakkında yeterince bilgi edindiğinizden emin olun. Kriz yaratma olasılığı olan konulara dikkatli yaklaşmanızda fayda var. Parasal konularla uğraşabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zamanınızı aileniz ve çavreniz yerine entelektüel konulara da harcamanız mümkün. Kendinizle de ilgilenme fırsatınız olacak.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizin zor bir durumda olduğunu hissedebilirsiniz. Merak etmeyin kalbiniz bugünden sonra muazzam bir şekilde aydınlanacak. Başlangıç kapısı açılmak üzere. Sadece biraz daha sabır ve ihtimam göstermelisiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Aşk konusunda hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. 

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Bu ortamlara katılırsanız, üzerinde çalıştığınız bir konularla ilgili olarak sadece esin değil, somut fırsatlar veya destekler bulmanız da mümkün olabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinize karşı daha dürüst ve açık olun. Finansal olarak harika bir konumdasınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Hayatınızdaki olumsuzluklardan bir an önce kurtulmaya çalışın ve enerjinizi arttırın.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanıştığınız biri size kederli anılarınızı unutturacak. Fakat herkese karşı kuşku içindesiniz. Unutmayın ki, bu kişi sizde hoş duygular uyandıracak ve yaşam enerjinizin yükselmesini sağlayacak! Çalışma temponuzda bir artış var. Daha çok kariyerinizle ilgili çalışmalar yapacağınız ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğiniz bu günü değerlendirin. Maddi yatırımlar için başkalarını dinlemeyin. Uykusuzluk ve yetersiz beslenme bağışıklık sisteminizi zayıflatıyor.

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>