Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
heyecansız ve yorgun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Bir akraba veya komşunuzun geçirdiği hastalıktan dolayı biraz üzülebilirsiniz. Haberleri ikinci kişiden duymuş olmanız muhtemel, bu yüzden aslında o kadar da kötü bir durum olmayabilir. Projeleriniz üzerindeki çalışmalar yavaş olabilir çünkü daha sonra yapılacaklar konusunda geçici bir zihinsel boşluk yaşıyor olabilirsiniz. Belki de hepsini bir kenara bırakmalısınız. Bilinçaltı düşüncelerinizi kafanızdan attığınızda, çözüm kendiliğinden gelebilir.

Ailenize ve arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Çıkarım yapmanıza yardımcı olacak haberler veya fikirler verebilirler. Belki sizi rahatsız eden bir konu hakkında yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olurlar. İş durumunuza veya kişisel yaşamınıza alışılmadık bir çözüm sunabilirler. Yani diğer insanların fikirlerine karşı açık olun ve aklınızda olanı paylaşmaya cesaret edin.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

İnsanları sana kötü kötü bakarken yakalıyorsan, bunun sebebi onlara mantıksız taleplerde bulunman olabilir. Onlardan imkansıza yakın şeyler istemediğine emin ol. İnsanlar senin kadar enerjik olmayabilir. Sen her şeyin en kısa zamanda ve hızlı bir şekilde yapılmasının avantajlı olduğunu düşünsen de insanlar olaylara bu kadar pratik yaklaşmıyor olabilir. Bu tarz konularda insanlara karşı çok talepkar olma.Bugün birine eğitim vermeniz ya da ona bir şey öğretmeniz gerekebilir. Çevrenizde yeni yetiler edinmesi gereken kişiler olabilir. Birileri bir şeyle mücadele ediyor olabilir. Bilmedikleri şeyleri siz biliyor olabilirsiniz. Vaktinizi cömertçe sunun ve onlara yardımcı olup olamayacağınıza bakın. Yeni yetenekler edinirken kendilerine daha çok güvenmeleri için onlara yardımcı olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihniniz sosyal ve politik meselelerle epey meşgul olabilir. Son zamanlarda bu sorunlarla ilgilenen gruplara dahil değilseniz, birine katılmayı düşünebilirsiniz. Son günlerde gelirinizdeki artış, kendinize biraz daha fazla vakit ayırabilmenize olanak tanıyacak ve gerçekleşebilecek ihtimaller sizi heyecanlandıracak. Başkalarına hizmet etmek yalnızca bu ihtimallerden biri. Diğer seçenekleri de düşünün. Belki deilerlemeden önce yaratıcı bir yeteneğinizi geliştirirsiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Oğlak burcunda 4 derecede 08:13'te halkalı Güneş tutulması meydana geliyor. Geçmişten kopamayanlar için bu tutulma öyle güzel yeni kapılar aralayacak ki her şeyi unutup güzel bir hayata adım atacaksınız.

26 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Meslek hayatında yükselmek ve daha başarılı olmak adına yapmış olduğun girişimlerin sonuçsuz kalması kendini bir parça üçsüz hissetmene neden olabilir. Yapmak zorunda olduğun mecburi sorumluluklar sana gereğinden fazla yük bindiriyor. Kendini gün boyunca yorgun hissediyorsun. Ancak akşamüstü alacağın bir telefon sayesinde kendine ve güne küskünlüğün bir anda gidiyor. Eski arkadaşlar yeniden bir araya geliyor! İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevdiğin kişi ile ilişkinizi canlandırmak için bir şeyler yapma telaşı içerisine girebilirsin.

26 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz depresif hissedebilir ve sorumluluklarınızla ilgili karamsar bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Partnerinizin ilişkiye olan ilgisizliği bugün gündeminiz olabilir. Bu tür konulardan biraz daha uzak kalmalı ve içinizde net olan isteğinize doğru yönelmelisiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızda biriktirdikleriniz gündeminize gelebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Bu konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uzaklardan gelecek kişilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Gizli kalmış olayların etkileri yaşanabilir.

26 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitime önem vermeniz, mükemmeli aramanız sizi yorgun düşürebilir. Kendiniz için dinlenme zamanları ayarlamalı hayattan keyif almayı da unutmamalısınız.

26 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıl öncesinde Oğlak burcundaki tutulma ile hayat size biraz daha akışına bırak, ben senin için en iyisini zaten sana sunacağım diyor. Bu yıl hayat sizi kontrol dışı durumlarla sınadı, bu sefer ödülleri de verecektir.

26 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok kalabalık bir ortamda bulunacaksınız. Muhtemelen işinizle ilgili bir konferansa katılacaksınız ve buradan çok verim alacaksınız. Bu durum sizi manevi açıdan tatmin edecek.

26 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelen Güneş Tutulması ile birlikte bilinçaltınızın ve ruhsal sağlığınızın önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz.İçinize dönüp ruhsal olarak kendinizi arındırabilirsiniz. Psikolojik destek alabilir, yoga ve meditasyon gibi size kendinizi iyi hissettirecek spiritüel alanlara yönelebilirsiniz. Dördüncü evinizde seyahat eden Uranüs'ün etkisiyle aile içerisinde sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir.

26 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

26 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar sürekli aynı rutinde olmaktan sıkıldılar. Hayatlarında biraz değişikliğe ve değişik çevrelerde olmaya ihtiyaçları var. Arada bir Kova burçlarının böyle dönemleri olur. Kısıtlanmaktan hoşlanmayan bu burcun üyeleri için bu değişiklikler özgürlüğün sembolü gibidir. Yurt dışına veya uzun mesafelere yolculuklar söz konusu olabilir.

26 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; Bilinç altı ve ön göremediğimiz konuları ifade eden alanda gerçekleşen Güneş Tutulmasının getireceği gelişmeler kontrolün dışında ilerleyebilir. Kimi zaman geri planda kalma ihtiyacı duyabilirsin. Kişisel anlamda kendini yenileyebilir, sezgisel olarak bilinç altına yoğunlaşabilir, iç dünyana dönerek değerlendirme yapabilirsin. Ruhsal çalışmalara ağırlık verebileceğin bir dönemdesin. Toplumsal konu ve olaylara karşı cesaretli aynı zamanda da duyarlı olabilirsin.

26 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>