Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk enerjiniz büyük bir trafoya bağlı gibi.. Son ilişkiniz bir süre daha süreceğe benziyor. Uzun zamandır sizi kimsenin etkilemediği kadar etkilenmiş görünüyorsunuz.

Eskiarkadaşlarınızın umutsuzlukları devam ediyor. Sizin zamanında yaptığınız değişikliği gıptayla izliyorlar. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartmış görünüyor.

İhtiyaç diye önünüze koyduğunuz şeyleri biraz sınırlamanız, dizginlemeniz gerekecek. İhtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabiliyorsunuz. Daha ötesinin size ait olmadığına inanmanız gerekiyor.

Hayatınızın fırsatını kaçırabilirsiniz. Yeterli cesaretinizin bu fırsatı sadece görmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini, bir süre önce yaşadığınız bir ayrılığa bağlamanız anlaşılır bir şey. Bu duyguya kendinizi alıştırabilir, üzüntünüzün yerini tatlı bir özlemle değiştirebilirsiniz Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli.

27 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:33 Ay-Güneş görünümü, kariyerinde ilerlemek isteyen Kovaların, ilişkilerini ciddi biçimde gözden geçireceklerini söyleyebiliriz. Saat 14:49 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, yeniliklere açık olduğunuz için bir hayli hırslı çalışırsınız. Ancak arzu ettiğiniz gelişmeler için soğukkanlı olmalısınız. Ayrıca her şeyi bu kadar kafanıza takmayınız. Saat 14:52 Ay-Satürn görünümü, çabuk pes etmeye neden olabilir. Bu enerji ciddiyeti ve her şeyi iyi analiz etmeyi gerektirir. Bu yorucudur. Elimizden geldiği kadarını yapalım. İşlerimizi biraz daha dikkatli yapalım. Saat 20:09 Ay-Neptün karşıtlığı, akıllıca hareket etmek istediğiniz halde, bazen gereksiz şeyleri dert eden insanlar yüzünden sıkılmamıza yol açabilir. Oysaki yorumunuzun başında belirttiğim gibi, bu aralar bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. İşin aslı, mantığınızın sesini dinlemektir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendine dair konuları irdeliyorsun! Bugün senin için bir başka olacak. Özellikle kariyer hayatına dair önemli gelişmeler yaşanabilir. Beklediğin zammı alacağına dair mesaj cümlelerine sevineceksin. Uzun zamandır ilişkin yoksa, kendini bu konuda eksik hissedebilirsin. Ancak unutma ki her şeyin bir zamanı vardır. Geçmişe ait konular bugün tekrardan açılabilir. Özellikle ailenin geçmişine dair bir konu daha fazla fikir sahibi olabilirsin. Seninle bazı konularda aynı fikirde olmayan insanlarla konuşmaların bir anda tartışmaya dönebilir, dikkat! Zaman, hayatın içinde süzülüp giderken her zaman kendimizi yakalayıp, ?dur, sen böyle yapmazsın!? deme şansı tanımaz bize. Bu tarz durumlarla sıklıkla karşılaşmış biri olarak, son günlerde kendinde keşfettiğin ve henüz irdeleme şansı bulamadığın konulara eğilebilirsin.

27 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi hedeflerinizle ilgili meydana gelen belirsizlikler hayatınızda stres yaratabilir. Hedeflerinizle ilgili yön değişiklikleri meydana gelebilir. Hemen karar vermemelisiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sorumluluk alabilirsiniz. Sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden harekete geçebilir ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm ilişkilerinizde olumlu sonuç almak için ilk etapta güven vermeyi çok iyi sağlıyorsunuz. Bu durum en çokyaşamınızda başarılı oluyor. Şansınız açık.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kovalar sürekli aynı rutinde olmaktan sıkıldılar. Hayatlarında biraz değişikliğe ve değişik çevrelerde olmaya ihtiyaçları var. Arada bir Kova burçlarının böyle dönemleri olur. Kısıtlanmaktan hoşlanmayan bu burcun üyeleri için bu değişiklikler özgürlüğün sembolü gibidir. Yurt dışına veya uzun mesafelere yolculuklar söz konusu olabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu karamsarlık, detayda boğulup bütünü görememe olası. Çelişik fikirler, enerji düşüklüğü, kendinizi rahat ifade edemediğiniz koşullar gelişebilir. Kısa molalar vermek ve yalnız kalmak faydalı olur.

27 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken ruhsal çalışmalar ve spiritüel etkinliklere katılabilirsiniz. Okült, mistik, sezgilere açık konular ilginizi çekebilir. Parasal konulara bugün hiç değinmeyin. Ummadık bir şekilde kriz yaşayabilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

27 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>