Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin kendi kişisel sorunlarının baskısıyla değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için bir fırsat yaratabilirsiniz.

Bir geriliminiz var. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Sorunun çözümüne büyük yararı olabilir.

Önümüzdeki günlerde hiç hesapta olmayan harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Endişelerinizde haksız sayılmazsınız. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını erteleyebilirsiniz.

İyi bir gününüzdesiniz. Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok kolay dost ediniyorsunuz. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Bu arkadaşınızla geleceğinizle ilgili bazı planlarınız olacak. Önümüzdeki günlerde hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlem yüklüsünüz. Onlara kısa ziyaretler yapmayı istiyor, ama buna zaman bulamıyorsunuz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 10:16 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde günümüz başlıyor. Huzurumuzu kaçıracak, güven vermeyen her şeye karşı temkinli ve dikkatliyiz. Güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Günlük alışverişimizde ekonomik olanı tercih ederiz. İnsanların bizde güven uyandırmasını bekleriz. Saat 13:11 Ay-Uranüs kavuşumu, ailemizi-kökenlerimizi-değer verdiğimiz her şeyi maddi-manevi anlamda yeniden ele almanın ve tanımlamanın işaretçisidir. Eskiyi geride bırakmak yeniye yer açmak isteriz. Güven, huzur, emniyet olgularını çok daha fazla önemseriz. Saat 15:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile içinde huzur ve güvence, konforlu bir yaşama duyulan ihtiyacı yükseltiyor. Ancak dış etkenler yüzünden bunları bulmakta zorlanıyoruz. Saat 15:35 Ay-Satürn görünümü, yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların hissedilmesini sağlar. Hani insan kimi zaman içinde bulunduğu son durumu, geçmişe dönük tecrübeleri doğrultusunda ele alır ya, işte bu enerji bu türden hissedişlere yol açabilir. Biraz ciddiyet içerebilir. Kişi hangi konularda güvende olup olmadığını tespit etme gereği duyabilir. Saat 18:50 Ay-Mars görünümü, ailede huzur ve maddi-manevi güvencenin önemini vurguluyor. Uzun süredir devam eden problemler yüzünden gerginiz. Bunlara mutlaka çare bulmak istiyoruz. Belki de bu yüzden en ufak bir sorun karşısında tepki gösterebiliriz. Gün boyunca tüm işlerinizde başarı ve gönlünüzce mutluluk dileklerimle,

27 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özverili çalışmalarının karşılığını alacağın bir gün olabilir. Çevrendekilerin takdirini kazanmak, kendine olan güvenini artıracak. Kendi işini kurmayı planlayan bir Kova burcuysan, piyasa araştırmaları, banka kredi ve faiz durumlarından dolayı biraz daha bekleme kararı alabilirsin. Eğer evli bir Kova burcuysan, eşin ve ailenle ilgili planlar gündeme gelecek. Olaylara dâhil olmak istemeyeceksin. Bir süre ilişkiden uzak durmak isteyen bir Kova burcuysan, arkadaşlarının bununla ilgili baskıları onlara karşı sert bir tavır takınmana neden olabilir. Popülerliğinin arttığı ve farklı bir çevreye girmek istediğin bir gün geçireceksin. Bugün aynı zamanda kişisel bakımın için randevu alabilirsin.

27 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borç ve finansal konularla ilgili durumlardan karşı tarafın isteklerine karşı daha ılımlı olmanız bir gün yaşayabilirsiniz. Başta her ne kadar zor gözükse de bazı şartların size daha iyi hizmet edebileceğini anlayabilirsiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular ve yakın çevreniz önem kazanabilir. Bazı işlerinizi bu nedenle ertelemek, değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler var. Planlarınızdaki değişiklikler uzun vade de iyi sonuçlar getirebilir.

27 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir hayalini kurduğunuz eve geçeceksiniz. Bu ev ailenize şans, mutluluk ve huzur getirecek.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

27 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evrensel yaratıma eşlik etmek isteyen Kovalar için bugün dinginlik önemli. Bir süredir iç dünyanızdaki değişimlere paralel olarak evde değişiklik yapmak istediyseniz, bugün koşullar elverişli. Renklerden faydalanabilirsiniz. Fikirlerinizin görünür ve bilinir olması için şartlar olgunlaşmış, dinginlik yüksek yaratımları tetikleyecektir.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne Boğa burcunda seyahat ederek başlayan Ay, evle ilgili konulara eğilim duymanıza destek verecek. Ev dekorasyonunu yenilemek, eşyaların konumlarını değiştirmek, bahçe bakımına zaman ayırmak, emlakçılarla görüşmek, için uygun bir zaman dilimindesiniz. Diğer yandan partnerinizin kibirli ve ilgi bekleyen tavrı sizi özgür bakış açınızla örtüşmeyebilir.

27 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

27 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 21' 16" R
Ay
Terazi
29° 37' 45" R
Merkür
Boğa
07° 00' 59"
Venüs
Boğa
26° 22' 48"
Mars
Koç
15° 30' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 30"
Satürn
Balık
18° 08' 24"
Uranüs
Boğa
23° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 27' 02"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 07"
Lilith
Başak
25° 37' 27"
True Node
Koç
14° 55' 32"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>