Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Davranışların takdir edilecek! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün liderlik rolü üstlenmeniz istenebilir. Belki de eşiniz biraz olaylara dahil olmanızı ve bazı şeyleri ele almanızı bekleyebilir. Bir cihazın tamir edilmesi gerekebilir. Bir tamirci ile görüşebilirsiniz. Belki de çocuklarınız okula gidecek veya okuldan dönecek olabilirler. Müdahale edin ve bugün bu konuda yardımcı olun. Eşinizi bu ekstra yardımcı tavrınızı takdir edecek!

Beyniniz fazla mesai yapıyor olabilir. Her şey yolunda gidiyor olabilir, ama aniden sizi olmak istediğiniz yerden uzak tutan beklenmedik bir tuzakla karşılaşabilirsiniz. Bu durum tıpkı bir hamster çarkının aniden sıkışması gibi. Hala bu kadar sıkı çalışmanıza rağmen, tekerlek artık dönmüyor. Belki tekerleği terk etmenin, konuyla ilgili bir bakış açısı geliştirmenin ve kendinize bir mola vermenin zamanı.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Derin bir nefes al çünkü iyi olacaksın. Zor zamanlardan geçiyorsun ama seni destekleyecek insanlar çevrende. Seni anlıyorlar, o yüzden yalnız değilsin. Bunu da hep yaptığın gibi aşacaksın, merak etme. İşleri ağırdan al ve yeni yaşam tarzları keşfet. Şu anda çok da fazla büyük değişiklikler yapma yoksa kafayı yemen mümkün.Bugün dönüşüm için harika bir gün ve eylemleriniz normalden daha derin ve anlamlı. Okunuzun nereyi hedef gösterdiğine dikkat edin çünkü bunun ucu bugün fazladan acı verebilir. İnsanlar seni yanlış bir şekilde ovuştuyor olabilir, kendini sıcak bir tabakta bir su tenceresi gibi hissettiriyor olabilir. Sıcaklık yükseliyor ve kapak havaya uçmak üzere olabilir. Kapak uçtuğunda kimseye vurmadığından emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç ve dış kimlikleriniz arasında bir çatışma yaşanabilir. Belki de etrafa belli bir imaj yansıtmaya alışıksınız. Pek çok kişi bu maskenin gerçekten siz olduğuna ve gerçek benliğinizi sergilediğinize inanabilir, ancak görünenin ardında daha utangaç ve sessiz sedasız bir mizaca sahip olabilirsiniz. Bu iki yönünüzü uzlaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Aynı anda iki kişi olmak hiç de kolay olmasa gerek!

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda seyrine devam ettiği bir gündesiniz. 10:47'de boşluğa giren Ay, tüm gün bu şekilde kalıyor. Eşinizle, sevgilinizle, ortağınızla yolunda gitmeyen şeyler için anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sabah ise Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar miras konunuz varsa yeni bir haber alabilirsiniz. Eşinizin maddi durumunda değişiklikler olabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Davranışların takdir edilecek!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Bugün birbirine kırgın olan arkadaşlarının barışmasına önayak olacaksın. Yapıcı davranışların takdirle karşılanacak. Bugüne ait işleri hiç gözünde büyütme! Ay'ın konumu her birinin üstesinden gelmen adına sana desteğini veriyor. Eğer günü evde geçirmeyi planlayan bir Kova burcuysan bugün yaşam alanına çekidüzen verebilir, ufak değişiklikler yapabilirsin. Kafandaki olumsuz düşünceleri atıyorsun. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, ne zamandır aklında olan kişiyle iletişim kurmak için iyi bir gün olabilir. Beslenme alışkanlığını değiştirebilirsin.  

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde geleceğe yönelik bazı konuşmalar yapmanız söz konusu olabilir.Alacağınız kararlar bazı dönüm noktalarını da beraberinde getirecektir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. İlişkide olmak ve dengelenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Sabah saatlerindeki pozitif tavrınızı tüm gün sürdürmenizde fayda var. Gün içindeki konuşmaları abartıp, küslüğe götürmemeye özen göstermelisiniz. Sizi uğraştıran koşullara karşı, sakin tavrınızı korumalısınız.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda enerjik olabilirsiniz ancak çok dikkatli olmak zorundasınız. Ufak konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz biriyle fikir ayrılığına düşeceksiniz. Rahat bir şekilde düşündüklerinizi ifade edin. Konuşarak orta yolu bulabilirsiniz veya birbirinizin nerede durduğunu anlayabilirsiniz. İçinize atmayın.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcuna geçen Merkür, sizin ortak kazançlardan gelir artışı elde etmenizi sağlar.Partnerinizin kazancında çoğalma olur. İş ilişkileri gelişme gösterir. Size de ortaklık teklif edilebilir. Alacak verecek dengesini iyi kurarsınız. Banka kredileri için bugünden bir plan yapmaya bakın. Finansal konularda sorunlar çözüme kavuşur.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tatilin size en büyük faydası geleceğinizle ilgili gereken ama marjinal kararları rahatlıkla almanızı sağlaması olacaktır. Kendi dengenizi tekrar kurmayı başaracaksınız. Kariyer hayatınızdaki yükseliş, maddi problemlerinizin çözümlenmesine, hayal kırıklıklarınızın iyileşmesine yardımcı olacaktır. Önce içinde bulunduğumuz haftayı sükunetle kapatmanız gerekiyor.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün zaman geçirdiğin,yaptığın insanlarla bir takım sorunları masaya yatırabilir, birlikte ortak çözümler üretme çabasında olabilirsin. Ancak her şeyi bir sonuca bağlamak için diretmemeli, engellerin üzerine gitmemeli, akışta kalmaya özen göstermelisin. Dost ve sevdiklerinle yapacağın uzun sohbetler iyi gelebilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>