Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunlarla Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 50%

Sevgilinle hararetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. Aranızdaki farkların farkında olabilirsiniz. Anlaşmazlıklara olumlu bir şekilde yaklaşmaya çalışın. Sizin için anlamlı olan konuları konuşun ve düşünceleriniz hakkında dürüst olun. Birbirinizi anlamanız çok önemli. Açık ve net bir şekilde iletişim kurabilirseniz, sorunları çözmek için beraber hareket edebilirsiniz.

Şu anda çok fazla enerjiniz var. Sert bir egzersiz yapmak için iyi bir zaman. Spor salonuna gidip uzun bir egzersiz yapmak hoşunuza gidebilir. Veya arkadaşlarınızla maç yaparak eğlenebilirsiniz. Kendinizi ekstra güçlü hissedeceksiniz ve dayanıklılığınız çok yüksek bir seviyede olacak. Bazı zorlu aktivitelerle fiziksel becerilerinizi test etmekten zevk alabilirsiniz. Daha önce hiç yapmadığınız yeni bir sporu denemekten korkmayın, ancak sporun çalışma gününüzün önüne geçmesine izin vermeyin.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Diplomasiye odaklanmayı dene. Anlaşmazlık yaşayan iki tarafın arasında sıkışıp kalabilirsin – iki taraf da kendi çıkarları konusunda onlara destek olmanı bekleyebilir. Sabırlı birisiysen istediğini alabilirsin. Hedeflerine odaklan ve katı olmaktan çekinme. Çevrendeki insanlar ruhsal olarak dengesizse de, sen olumlu tavırlar takın.Bugün öğrenmeniz gereken önemli bir ders söz konusu; bu da etrafınızdaki insanlara saygı duymanızla ilgili. Unutmayın ki bu gezegendeki tek kişi siz değilsiniz ve dünya da düşündüğünüz ya da hissettiğiniz gibi sizin etrafınızda dönmüyor. Beklenmedik biçimde bu gerçeği size hatırlatacak bir şeyler ortaya çıkabilir, dolayısıyla bunu iyice idrak edene kadar yüzünüze tokat yerseniz hiç şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutkularınız uyanabilir. Kanınızı kaynatan bir söze kulak misafiri olabilirsiniz ya da haberlerde aklınızda şimşek çaktıran bir şey duyabilirsiniz. Tepkinizi olumlu şekilde değerlendirin. Belki de aynı görüşü paylaşan insanlarla bir araya gelmenizin zamanı gelmiştir. Politik bir davaya müdahil olabilir ya da manevi bir amaç edinebilirsiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh haliniz daha hızlı değişebilir. Gizli işler ve gizli adımlar içinde olabilirsiniz. Bazı duygularınızı kendinize saklayabilirsiniz. Eski bir aşk ortaya çıkabilir.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın Merkür Retro’su başlıyor. İhmal ettiğin konular karşına daha sık gelmeye başlayabilir. Daha fazla uzatmadan, bu sorunlarla yüzleşmelisin. Kariyer yaşantınla ilgili alman gereken önemli kararlar olabilir. Kardeşi olan bir Kova burcuysan, kardeşinin hayatındaki olumlu gelişmelerin haberini alacaksın. Bu gelişmeler seni de mutlu edecek.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızda duygusal bir konuşma gerçekleşebilir. Etkilendiğiniz her konuya açıklık getirmek kendisinin ve bu ilişkinin siz için ne kadar değerli olduğunu kanıtlayacaktır. Duygularınızı paylaşmaktan kaçmayın, bugün bunun sizin için iyi bir fikir olduğunu bir kez daha göreceksiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz dikkatli davranmak ve bilgisiz hareket etmemek gerekiyor. Sizi bağlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Meslek arayışı içerisinde iseniz karar vermeyi ilerleyen süreçlere bırakmalısınız. Yalnız Kova’lar aşk hayatınızda karşı cinse karşı çekici geleceksiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ofisinizi organize etmek ve faturaları ödemek muhtemelen bugün gündeminizde olacaktır. Görevlerden bunalmış hissedebilir ve onları ertelemek isteyebilirsiniz. Her şeyi bitirene kadar işleri yavaştan almak daha iyidir. Hepsini aynı anda yapmak zorunda değilsiniz. Bu stresi azaltmalısınız. Evde sakin bir akşam geçirin.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneğinizi denemek ve yaptığınız çalışmaları kazanca dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün hobilerinizle ilgili geniş bir araştırma platformu oluşturabilir, çevrenizin sitemlerine hedef maruz kalabilirsiniz. 

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinizin kararlarına ve görüşlerine saygı duyuyorsunuz. İş hayatınız hakkında kafanızda birçok plan var ve kendinizi heyecanlı hissediyorsunuz. Bedensel ve zihinsel olarak dinlenmek istiyorsunuz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgi ve mantık karmaşası yaşadığınız bir gün içindesiniz. İçsel sesinize güvenmelisiniz. Çevrenizde gelişen bazı olaylara karşı gerekli tavrınızı koyarken, kendiniz için en doğru kararı vermekte zorlanıyor ve çelişkiler yaşıyorsunuz. Maddi konularda çeşitli sürprizlerin gündeme gelmesiyle kafanız iyice karışabilir.

29 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 19' 16" R
Ay
Terazi
29° 12' 25" R
Merkür
Boğa
06° 57' 57"
Venüs
Boğa
26° 20' 14"
Mars
Koç
15° 28' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 01"
Satürn
Balık
18° 08' 17"
Uranüs
Boğa
23° 32' 17"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 45' 01"
Lilith
Başak
25° 37' 13"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>