Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

Sizin karşınızda hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

Geçenlerde tanık olduğunuz sevimsiz para tartışması sizi bir süre daha etkileyecek. Koşullara göre iyi kazanıyorsunuz. Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Bugünün şartlarında, bunlar çevreye pek sevimli gelmeyebilir. Para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız.

Bir dönem çok özel şeyler yaşayıp çok değerli şeyler paylaştığınız eski dostunuz, sizden uzun zamandır haber alamıyor. Fazla gecikmeden onu aramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kimi konulardaki yenilik önerilerine biraz kapalı gibisiniz. Ama bu konularla ilgili yeterli bilgi sahibi olmak, sizi cesaretlendirecek. Her ilişkinizi dayandırdığınız belli güven sınırları var. Sonsuz güven yaşayabileceğiniz düzgün dostluklarda, bu hassasiyet çok gerekli değil. Bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koyabilir ve artık tüm güvensizliklerden arındırabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugüne başlarken Koç burcunda hareketini sürdürüyor. Merkür'ün Jüpiter ile oluşturduğu pozitif kontağa Ay da eşlik ediyor. Sizler için şanslı bir gün olabilir. Aldığınız haberler ayaklarınızı yerden kesebilir. Eğitimde de başarılarınız konuşulabilir. Fakat Ay ve Satürn arasındaki sert etki sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğini gösteriyor. Saat 11:47-23:17 arası Ay uzun bir müddet boşlukta olacak. 23:17'de ise Boğa burcuna geçen Ay ailevi konularınızı gündeminize taşıyabilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müjdeli haberler alıyorsun!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Gökyüzü, iletişim ve güzelliğin birleştiği alanlarda öneri geliştirmen konusunda fırsatlar oluşturabilir. Bu yüzden sosyal ortamın, ev veçevren oldukça hareketlenebilir. İlişki, aile yaşamı veya yuvanla alakalı konularda aklı başında düşünmek, sağlam ve cesur atılımlar için ilkeli olman gerekiyor. Bu konularda hassas bir gün geçirsen de toparlamak için özel bir çaba göstereceksin. Uzun zamandır bekâr bir Kova burcuysan, bugün aşk ile yeniden tanışabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, uzun zamandır beklediğin müjdeli haberi alabilirsin. Sağlığına daha da dikkat ettiğin günlerden geçerken, spora yazılabilir, yeni bir beslenme düzeni oluşturabilirsin.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı ve orijinal fikirlerinizle bulunduğunuz ortamlarda karşınızdaki kişilere liderlik edebilir, onları etkileyebilir, kendinize hayran bırakabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerinde derin ve anlamlı sözleri sizi etkileyebilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışma ve konuşmaların yoğunluğu içinde gününüzün nasıl geçtiğiniz anlamayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmek dikkatinizi dağıtabilir. Zekanızı kullanmanız gereken işler zamanınızı alabilir. Akşam saatlerinde akıcı ve keyifli koşullar söz konusu. İlişkiler ön planda.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına yardımcı olmanız için gerekli koşulların olacağı bir gündesiniz. Biraz bunalsanız da başkalarına yardım edebilmenin keyfi ağır basabilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; gelecekteki hedeflerini gerçekleştirmek için hırsla harekete geçerken biraz kolay kışkırtılıyor olabilir, önüne çıkan otorite konumundaki kişilerle mücadele edebilirsin. Yakın çevren, aynı amacı paylaştığın arkadaşların veya kardeşlerinle aranda rekabete dayalı durumların gelişmesi motivasyonunu artırabilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kova burcu sürekli dalgalı bir denizde kürek çekmekten, mücadele etmekten sıkılmıştınız. Herkesin zorlandığı bu dönemde sizin nefes alıyor olmanız ise daha önce ödediğiniz bedellerin karşılığı. Hayatınızda daha çok fırsat olacak. Anın tadını çıkarmaya başladığınızdan beri kırılmıyorsunuz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aniden yeni bir araba almaya karar verebilir ya da yeni bir kursa kayıt yaptırabilirsiniz. Tiyatro, sergi ve müzeleri ziyaret edebileceğiniz bir gündesiniz. Eğitimler, seminerler ilginizi çekebilir. Komşunuzla ilişkilerinizde yeni bir dönem başlatabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişliyor. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları tiyatro

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>