Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kişisel Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 60%

Güçlü ve sezgisel bir yönünüz var ve bugün kişiliğinizin bu yönü daha da gelişecek. Özellikle sevdiklerinizle iç içesiniz. Ne hissettiklerini anlayabiliyorsunuz. Bu başlangıçta sizin için biraz tedirgin edici olabilir, ancak daha sonra bu beceriyi yararlı bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi anlamaya başlarsınız. Bu ekstra duyusal algı sizin empatik ve alışılmadık şekilde iyi bir dinleyici olmanızı sağlıyor. Bugün, sevdiklerinize en iyi şekilde yardımcı olabilirsiniz.

Bugün, önemli kariyer konularına odaklanma arzunuz, etrafınızdakilere, özellikle aile üyelerine karşı biraz sabırsız olmanıza neden olabilir. İletişim eksikliği yanlış anlamalara neden olabilir. İlişkilerinizi etkilemeden önce stresinizi etkisiz hale getirmeniz gerekir. Kendinize bir kutu çikolata alın ve hepsini yiyin! Daha da iyisi, hava izin verirse uzun bir yürüyüş yapın. Öyle ya da böyle, kafanızı boşlatmalısınız.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Keyifli günlerden birindesin. Son zamanlarda seni zorlayan meseleler gündeme geldiyse de, bugünün enerjisi bir değişim getirecek. Bu enerji sayesinde daha enerjik, yaratıcı ve fiziksel olarak dirençli hissedeceksin. Herhangi bir projeye adım atmak için güzel zamanlama olacaktır. Yapmak istediğin şeylerin bir listesini çıkar ve enerjini bu isteklerini gerçekleştirmeye ada. Günü sonuna kadar değerlendir.Bugün biraz plan yapmanın tam zamanı. Yapmak ve başarmak istediğiniz şeyleri düşünmek için düzenli olarak zaman ayırmak, hayatınızın kontrolünüz altında olduğunu hissetmek açısından çok önemli. Somut bir plan olmadan hedeflerinize ulaşmak imkansız olabilir. Plansız nasıl ev inşa edilemezse hayat da inşa edilemez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınız, yapılacaklar listeniz daha yoğun olabilir. İş ilişkileri,bağlantılı görüşmeler ön planda olacak. Zaman zaman kendi alanınızda kalmak, kendi dünyanızda, konfor alanınızda kalmak isteyebilirsiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkandan konuştuğunu duyduğun bir arkadaşına bazı sorular yönelterek onu gerebilirsin. Böyle bir duyum aldığını ona belli etmiyorsun. Dış görünüşüne dikkat ediyorsun. Cilt bakımından diş sağlığına kadar her ayrıntıya dikkat edebilirsin. Aile büyüklerinin sana karşı alınganlık yaptığını seziyorsun. Gönül alman gerekebilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizde duygularınız ve içgüdülerinizle hareket etmek her zaman kurtarıcı olmayabilir. Hızlı, pratik ve mantıksal çözümler hem işlerinizi tamamlaya yardımcı olacak hem de daha profesyonel hareket etmenizi sağlayacaktır. 

30 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. Hassasiyetinizin arttığı durumlarda sorumluluklarınızda artabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntıları ihmal etmeyin. Gündelik programlarınız sizi rahatlatacaktır. Akşam daha akıcı koşullar söz konusu.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeyler yapmak yerine hayatın akışına güvenmeye ihtiyacınız var. Evren bolluk ve bereketini size sunup ihtiyaçlarınızı karşılayacak.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

30 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bulmak için, ilk başta kim olduğunuzla ilgili önyargılı fikirlerinizi bir kenara atmanız gerekebilir. Yolculuğa zaten katı sınırlar koymuş olarak başlarsanız, neyle ilgili olduğunuzu gerçekten nasıl keşfedebilir ve keşfedebilirsiniz?

30 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk konusunda engellerden hoşlanmıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizle duygusal konuları başarıyla pekiştireceksiniz. Paylaşım duygusunu hissettirmek isteyeceksiniz. Çevresel aktivitelerin gündemde olması yaşamınızı renklendirecek.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. İş yerinizdeki koşullar sizi bazı değişiklikler yapmaya zorlayabilir. Hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve duygularınız kontrol altında.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Kardeşler arası iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bir gün. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşacak ve onlarla kısa vadeli planlar yapacaksınız. Dostlarınıza mantıklı yaklaşmanız sayesinde, yakın bağlarınızı güçlendireceksiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>