Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Alışkanlıklarını değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ilişkinizdeki bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz.

Bugünlerde can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz.

Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir.

Alacağınız bir duyum, kötü saatler geçirmenize neden olacak. Haberin asılsız olduğunu öğrenecek ve rahat bir nefes alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi ile sizi fazlaca etkileyecek. Onun bundan sonraki yaşamınızda yer almasını isteyeceksiniz Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Bunun bir problemi çözmeye yönelik bir ziyaret olduğunu ilk başta anlayamayacaksınız. Güzel bir hafta sonu, ama biraz masraflı gibi.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hareketine boşlukta devam eden Ay, saat 00:08'de İkizler burcuna geçiyor. Sizler için aşk dolu bir günün başlangıcı olabilir. Bugün şansınız da açık olacak. Gönül ilişkinizle ilgili harekete geçmek istiyorsanız değerlendirebilirsiniz. Çocuğunuzla da vakit geçirmeniz bugün size iyi gelecektir. Onunla ilgili beklediğiniz haberler varsa olumlu sonuçlanabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını değiştiriyorsun!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Bugün eş zamanlı olarak birden fazla işle uğraşmak durumunda kalabilirsin. Mülk edinmek ya da belli bir yatırım amaçlı bankadan kredi çekmiş ve ödemelerin konusunda sıkıntılar yaşaman mümkün. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan emeklerinin karşılığını daha rahat alabilirsin. Kafandaki bir planı gerçekleştirmen adına bir arkadaşından cazip bir teklif alabilirsin. İkili ilişkilerinde senden kaynaklanmadığını düşündüğün bazı tartışmalar yaşanabilir. Sabırlı olup sonucu beklemeni öneriyorum. Uzun zamandır ilişkin varsa sevgiline evlenme teklif etmeyi düşünebilirsin. Alışkanlıklarını değiştirdiğin günlerden geçiyorsun. Spora, yogaya başlayabilirsin.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda artık yol ayrımına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Doğru karar vermek için iyice düşünmeli artı eksilerini ölçüp tartarak bir karara varmalısınız.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular, evde yapılabilecek işler var. Toprağa ya da ailenize ilişkin konular için daha çok çaba sarfedebilirsiniz. Esnek olmakta fayda var.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hazırlıklı olmazsanız yenilmez olmadığınız gerçeği ile yüzleşmenizi gerekecek. Partnerinize olan sevginizi göstermek için uygun bir gün

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler güne damgasını vururken egolarla ilgili problemlere daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İsteklerinizi, heveslerinizi daha çok ortaya koymak isteyebilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harekete geçme ve işleri halletme konusunda güçlü bir ihtiyaç duyacaksınız. Halletmeniz gereken, sırada bekleyen işleri bugün kolayca halledebileceksiniz. Bugünün enerjisinden faydalanın.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, partnerinizle konuştuğunuz pek çok konuyu hala zihninizde dans ettirebilir. Son kararı vermeden önce sakin bir şekilde kişisel kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Hobi, yaratıcılık faaliyetleriniz ön plana çıkabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün genelinde sevildiğinizi hissedeceksiniz. Kendinizle ilgili bir çözülme dönemindesiniz. Hayat size ait isteklerinizle sizi yüzleştirecek. Bazı yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız konularda veya partnerlik ilişkilerinde iki arada bir derede kalabilirsiniz.  

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova; aşk hayatında hareketlenme artabilir; fakat ikilemde kalacağın gelişmeler kafanın karışmasına ve kararsızlığa yol açabilir. Entelektüel yeteneklerini kullanarak girişimlerde bulunabilirsin. Eşin, ortağın ya da işbirliği içinde olduğun kişilerden destek alabilir, kendini şanslı hissedebilirsin.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 38" R
Ay
Aslan
29° 46' 48"
Merkür
Boğa
00° 12' 31"
Venüs
Boğa
20° 11' 34"
Mars
Koç
11° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 18"
Satürn
Balık
17° 48' 30"
Uranüs
Boğa
23° 14' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 02"
Lilith
Başak
25° 03' 59"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:06

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>