Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak dostluğu da tüketebilir. Her şeyi oluruna bırakmakta bazen yarar var.

İşinizi seviyor olmanız, işyerinizdeki gruplaşmalardan olumsuz etkilenmenizi engelliyemiyor. Duyarlısınız, siz diğerarkadaşlarınız gibi bazı olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz.

Alacak verecek konularında vefasızlık örneği vermiş birtakım dostlara krediniz hala açık duruyor. İnsancıl değerlendirmelerinizi biraz da gerçekçi bir hale getirebilirsiniz.

Duygusalsınız. Ama kişiliğinizde bunu körükleyen ve sizi sürekli haksızlığa uğradığınıza inandırmaya çalışan başka bir yan var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda başarılara imza atabilirsiniz. Başarılarınızın egonuzu beslemesine izin vermeyin. Evinizde ailenize ve eşinize karşı mütevazi tavırlarınızı sürdürmeye özen gösterin. Aksi takdirde başarılarınız için takdir beklerken kişisel hatalarınız yüzünden eleştirilerin hedefi olabilirsiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Koç burcunda hareketine devam ediyor. Merkür'ün Neptün ile kurduğu sert etkiyle sabah saatlerinde partnerinizden sizi kırabilecek sözler duymaya açık olabilirsiniz. Bu etkinin ardından, öğle saatlerinde Ay-Jüpiter pozitif görümüyle beraber şanslı bir zaman diliminde olacaksınız. Sizi mutlu eden haberler alabilirsiniz. Eğitimde de güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Akşam 18:07'de Ay boşluğa giriyor. Bu zamanla beraber gönderdiğiniz mesajlar, yaptığınız aramalar cevapsız kalabilir.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önce ben diyeceksin!Merkür-Neptün 90'lığı güne eşlik ediyor. Bugün artık sana önce ben diyeceksin. Son günlerde çevresinde bir türlü ilerleme göstermeyen şartlardan sıkıldıysan, senin için devrim niteliğinde bir döngü başlıyor. Kaynaklarını doğru kullandığın zaman, başarıya ulaşmaman için hiçbir neden yok. Kariyerinle ilgili çeşitli düşünceler içindesin. Özellikle kendi işini kurma fikrini çevrendeki kişilerle paylaşacaksın. Evliysen, eşinin bu anlamda desteğini göremeyebilirsin. İlişkin yoksa, hoşlandığın kişiye duygularını hissettirecek sözler söyleyeceksin. Yaşam alanı değişikliği yapmayı düşünüyorsan, kendini araştırma içinde bulacaksın.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

KOVA

30 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizle iletişim içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlar olacaktır. Geçmişte kalan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınmak isteyen Kova?ların ev bakması için uygun bir gün. Herhangi bir konuda alım satım meselelerinde de daha mantıklı hareket edebileceksiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; bugün parasal konular aklını fazla meşgul edebilir. Gelirini arttırmak amacıyla yenilikçi ve somut fikirler içinde olmanda yarar var.  Sahip olduğun ev ya da taşınmaz mülkünle ilgili bir sorun çözüme ulaşabilir. Alım satım işleriyle ilgili konularda önüne çıkan fırsatları değerlendirmelisin. Özel hayatında mutlu bir gün seni bekliyor.

30 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealist Kovalar Farklı bilgileri sentezleyerek araştırma içinde olabilirsiniz. Özümseyemediğiniz konular açığa çıkarsa gözardı etmeden yoğunlaşmak faydalı olur. Öfkeli söylemlerden kaçının.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Kardeş ve yakın akrabalarla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir. Komşularınızla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. Yolda tesadüfen tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Araba yolculuklarında kazalara açık bir gün, dikkatli olmakta fayda var.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 30" R
Ay
Terazi
13° 49' 39"
Merkür
Boğa
05° 08' 28"
Venüs
Boğa
24° 45' 57"
Mars
Koç
14° 30' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 56"
Satürn
Balık
18° 03' 25"
Uranüs
Boğa
23° 27' 51"
Neptün
Balık
29° 25' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 15"
Lilith
Başak
25° 28' 43"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>