Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Sevginizin biraz azaldığına dair kuşkuları olabilir. Bunun nedenini siz bulmak zorundasınız. Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, bu bir ilişki sorunu.

İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama küçük düş kırıklıklarıyla mutsuz olabiliyorsunuz. İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Kusursuz ilişkiler beklentiniz biraz ütopik.

Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz. Gereksiz harcamaların sonradan ortaya çıkardığı sıkıntıları kolay onaramıyorsunuz. Para sıkıntınız bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor

Kimsenin fikrine önem vermeden riskli bir karar alıyorsunuz. Farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri, atacağınız adım kadar önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz.

4 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz burcunuzda ilerlemeye devam eden Ay seyriyle başlıyor. Bu etki, dış dünyada fark edilmenizi sağlayıcı ve ruhen güçlendiricidir. Böylece günün geri kalan kısmını gönlünüzce değerlendirebilirsiniz. Saat 23:56 Ay-Güneş olumlu enerjisini hesaba katarsak, yaratıcı fikirlerimizi öne sürebilecek gücümüz olduğunu bilelim. Eğer farklı bir şeyler yapmak isteğiniz varsa günlük enerjiniz size oldukça yardımcıdır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında, kendiniz daha iyi yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddesel kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir. Mars'tan aldığınız olumlu etkiler sayesinde olayları hızlı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizi dizginlememeniz durumunda bazı sırlar gün yüzüne çıkabilir. Önümüzdeki üç hafta boyunca günlük ziyaretler, seyahatler veya sevdiğiniz kişilerle programlar motivasyonunuzu artıracaktır. Özel hayatınızdaki problemleri günlük hayatınıza yansıtıp, neşenizi bozmayın. Sırlarınızı da kimseyle paylaşmayın.Günün Atmosferi:Yeni fırsatlar, yeni şanslar Sabah erken saatlerde, biraz gergin hissedebiliriz. Fakat takım ruhu ve farklı sosyal etkinliklerle günümüzü daha hareketli hale getirebiliriz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim için de etkili bir gün. Bugün Pazar olsa da toplantılarımızı, görüşmelerimizi ya da projelerimizi bugüne ayarlamamız en doğrusu olur. Hafta hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabiliriz. Öte yandan yeni fırsatlara da açığız.

4 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kişisel planda daha hareketli ve dikkat çekici olabilirsiniz. Yenilikler yapma konusunda son derece kararlısınız.

4 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman bonkör biri olmanıza rağmen, bugün bir hayli cimri sayılırsınız. Koşullarınız gün geçtikçe daraldığı için olsa gerek. Sabırlı olursanız her sorun çözülecektir.

4 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

4 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikir alışverişlerinizde bu aralar biraz sinirlisiniz. Yaşadığınız olaylar ve yaptığınız işler üst üste gelmiş bulunuyor. Sorunlarınızı bugün kolayca çözebilirsiniz. Sadece gereğinden fazla tepkilerden uzak durun.

4 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi bol ve hareketli bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz.Bireysel ve özgür hissetmek isteyebileceğiniz bir gün olmasına karşın topluluklar arasında bireysel zenginliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir aşamadasınız. Hayatınızın krizlerini fırsata çevirebilirsiniz. Majör eğitimler, yabancı dil kursları, uluslararası projeler ve hukuki ilerlemeyle ilgili çok özel fırsatlara sahipsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

4 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>