Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bugün Sessizlik İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 10%

Bugün utangaç hissetmeyeceksiniz, aksine dikkat çekmeniz ve performans sergilemeniz gerekecek. Belki de insanlara anlatmak için biraz fıkra ezberlemelisiniz. Yabancıların olduğu sosyal ortamlarda heyecandan diliniz tutuluyor. Ama bira komik fıkra ve şaka elinizde olursa, hazırlıksız yakalanmazsınız! Başkalarını etkilemeniz için cazibenize ve mizah anlayışınıza güvenin.

Bugün, kendinizi eğitmek ve yeni bilgiler edinmek için iyi bir gün. Her zaman öğrenmekten hoşlanırsınız, ve şu anda biraz okumaya ya da ders çalışma hastalığına yakalanabilirsiniz. İşinizin dışında çok fazla hobiniz ve ilgi alanınız var, bu yüzden evcil hayvan edinmeyi düşünebilirsiniz. Hobinize yaklaşmanın yeni yollarını keşfetmek için zihninizi açın. Farklı bir bakış açısıyla ele aldıkça ilham bulacaksınız.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Bugün her zamankinde de hayalperestsin. Modun sürekli değişiyor olabilir ve nerede duracağını adeta bilemiyor gibi. İnsanların senin şamatacı yapına uyum sağlaması biraz güç olabilir. Sürat vagonuna onları çekip bindirmen hoşlarına gitmeyecektir. Belki de hisleri hakkında fark etmediğin bir şeyler vardır. Dikkat et.Bugün yelkenlerinizi şişirecek fazladan bir rüzgar hasıl olabilir bu yüzden yekeyi sıkı tuttuğunuzdan emin olun. Dümeniniz ne yöne dönükse o yöne gideceksiniz. Bir kez rotanızı bulunca, pozisyonunuzu değiştirmek zorlaşacak o yüzden pusulanızı iyi ayarladığınızdan emin olun. Yolculuğunuza tam gaz devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün merhametiniz devreye girebilir. Keyfiniz yerindeyken gevezelik edebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz konuşmanızla insanları canından bezdirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin istekli olduğundan, dinliyormuş gibi yapmadıklarından emin olun. Yönetim kademesindeki kişilerle çok fazla samimi olmamaya da dikkat edin. Hınzırca şakalarınızdan yahut saç kesimleri ya da ayakkabı markaları hakkındaki kişisel düşüncelerinizden hoşlanmayabilirler.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün keyfi hareket etme isteği artabilir, rahatlamaya odaklanabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Bazı ilişkilerde açık ve net konuşmalar yapılabilir, ortak kararlar alınabilir. Bazı ilişkilerde şartların zorlanması mesafeleşmeleri getirebilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kitabın ve kahvenle baş başa kalmak istiyorsun. Bugün geçireceğin günden biraz sessizlik talep ediyorsun. Yakın arkadaşların bu istediğine karşı saygılı olmakta zorlansalar da onları duygusal anlamda ikna etmesini iyi beceriyorsun. Ev ile ilgili aklına yeni fikirler gelebilir, bu fikrilerin olabilirliğini sorgulayabilirsin.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle özgürlük alanınızı kısıtladığı için gerginlik yaşayabilirsiniz. İlişkide karşılıklı sorumluluklar vardır. Partnerinizin o an size ihtiyacı var ise yanında olmalısınız. Aşk, müşterektir. Daha paylaşımcı olmayı denemelisiniz. Evinizde yeni düzenlemeler yapmak bugün size kendinizi daha yeterli hissettirecektir.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde uğraşılar için meşgul bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz. Ancak tartışmalardan da uzak kalın.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek istikrar ve cesarete sahip olsanız da kendinizi yorgun ve bir şeyler yapmak istemezken bulabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size dünyayı diğer insanlardan biraz farklı gördüğünüzü hatırlatan günlerden biri. Daha fazla bilgi alabilir ve insanları daha iyi anlayabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ev ve aile konularını ön plana taşıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bugünü evinizin tadilat ve dekorasyon işleri için değerlendirebilirsiniz. Ailenize vakit ayırmak iyi gelecektir. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu aile içinde sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınızdan geçen çok özel bir insan var. Finansal durumunuzu riske atacak hamleler yapmaktan kaçının ve çalışmaya devam edin. Hayatınızda olan şeyleri çok fazla düşünüyorsunuz ve kendinizi üzüyorsunuz.

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, ama ne olursa olsun yoğun bir duygusallık yaşamadıkça bu durumun üstesinden gelmeniz mümkün değil. İş yerinde kendinizi göstermeniz için çaba harcamanız gerekebilir. Eğer konumunuzu yükseltmek istiyorsanız duruma göre hareket etmelisiniz. Para sıkıntısı içine düşmek istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat edin. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 22' 53" R
Ay
Aslan
15° 39' 53" R
Merkür
Koç
28° 46' 33"
Venüs
Boğa
18° 45' 08"
Mars
Koç
10° 47' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 44"
Satürn
Balık
17° 43' 34"
Uranüs
Boğa
23° 10' 50"
Neptün
Balık
29° 18' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 26"
Lilith
Başak
24° 56' 12"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>