Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz her ne kadar bundan rahatsız olmuyor gibi gözükse de, ona karşı son günlerde çok ilgisiz kalıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sevgiliniz de ilerideki günlerde aynı tavrı size takınacaktır.

İş yaşamınız da olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde gelişen bazı fırsatları iyi değerlendireceksiniz ve kısa vadeli yatırımlar yapma arzusunda bulunacaksınız.

Son zamanlarda gerçekten çok para harcıyorsunuz. Özellikle yol giderlerine gereksiz harcamalar yapıyorsunuz ve bu gidişle acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma düşeceksiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin size henüz ulaşmamış olması sizi çok tedirgin ediyor ve gereksiz yere sinirleniyorsunuz. Kendinizi bu kadar yıpratmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrenizle, kararsızlık yaşadığınız konularda çatışmalara girebilirsiniz. Kararlı olmanızı sağlayacak veriler için, iyi araştırmalara yönelmeniz ve son günlerde ısrarlı hale gelen duyumlara kapalı olmanız gerekecek. Sıcakkanlı yaklaşımlarınızla ilişkilerinizde bıraktığınız etkiyi, belli çözümsüzlüklerinizde güvenilir bir araç olarak görebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizlerin burcunda ilerliyor olacak. Aldığınız olumlu etkilerle beklediğinizden daha güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gerçekleşmek istediğiniz ama cesaret edemediğiniz konular varsa bugün harekete geçebilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile kurduğu güzel açı sayesinde akşam sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansın gezegeni Jüpiter gönül ilişkinizde de pozitif gelişmeler yaşatabilir. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güçlü hissediyorsun!Çevrendeki insanlar bugün sınırlarını zorlayacak! Senden saklanan olaylara karşı tahammülünün olmadığını gösterebilirsin. Bugün mantıktan ziyade duygularının baskın olduğu bir gündesin. Bir süredir yaşadığın maddi sıkıntıları, ketum tavrından vazgeçerek ailenle paylaşmak isteyebilir ve tahmin ettiğinden daha fazla desteklerini görerek kendini daha güçlü hissedebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişteki bir ilişkin sık sık aklına gelebilir. Akşamüstü insanların pişmanlıklarını gördükçe ruhun biraz daha hafifleyecek hiç merak etme. Evle ilgili tadilat işlerinin sonu gelmeyecek gibi düşünüyor olabilirsin. Zamanı iyi organize etmelisin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıkların gündemde olacağı bir gün. Aile üyelerinizle aranızda çatışmalı söylemler ve fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konuları ön planda. Kendinizi ve yaşamınızdaki bazı şeyleri değiştirmek isteyeceğiniz bugünde yeni fikirleri daha çok önem vereceksiniz. Gruplar içinde olacağınız zamanlar var ve bu size çok iyi gelecek. Fikirlerinizi yaymaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Özgürlüğünüzü yaşamak isteyecek, bireyselliğinizi ifade edeceksiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata bütünsel bakabilme yeteneklerinizde artış gözlemlenebilir. Kendinizi olumlu yöne götürürken başkalarına da yardımcı olmayı unutmamalısınız.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken iddialı ve rekabetçi davranabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizle söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Lider yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendinize odaklısınız. Sosyal ve bireysel ihtiyaçları gidermek için koşullar elverişli. Öğleden sonra ertelenmiş alışverişleri yapabilirsiniz. Öfkeli tutumlardan kaçının.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kalbinizden geçenleri anlayamıyorsunuz. Çünkü aslında kalbinizi hiç dinlemiyorsunuz. Mantık ne derse onu yapıyorsunuz, sonra da stabil bir hayat sürüyorsunuz. Sabit olmak, sabit bir yerde durmak çok güzel tabi. Ancak bu şekilde ilerleme kaydedemezsiniz. Değişime kafa sallamaya başladığınızdan beri nefes almaya başladınız.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerin detayları tüm vaktinizi alabilir ve uzun vadeli projelerinizle ilgilenecek zaman bırakmayabilir. Programın arkasında kalacak gibi görünseniz de, çevrenizdeki insanlar, gösterdiğiniz çaba nedeniyle sizi fazlasıyla takdir edeceklerdir.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 11' 59" R
Ay
Başak
20° 33' 08"
Merkür
Boğa
02° 27' 46"
Venüs
Boğa
22° 20' 56"
Mars
Koç
13° 01' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 07"
Satürn
Balık
17° 55' 40"
Uranüs
Boğa
23° 21' 01"
Neptün
Balık
29° 22' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
21° 35' 22"
Lilith
Başak
25° 15' 39"
True Node
Koç
14° 54' 38"
Son Güncelleme : 17/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>