Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mutlu Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Yaklaşık on gün önce, güçlü bir kardeşlik duygusu yaşamış olabilirsiniz. Size yakın olan insanlar kalplerini açtılar ve geleceğe dair umutlarını, yalnızken ya da sizinle birlikteyken dile getirdiler. Bugün, önceki deneyiminizden doğabilecek yeni hevesleriniz olabilir. Her iki durumda da, yıldızlar bugün sizin için ilham kaynağı olacak!

Bugün biraz eğlenin. Yaptığınız işleri biraz eğlenceyle harmanlama zamanı. Dün sarf ettiğiniz efor sayesinde bugün ödüllendirileceksiniz. Hakkınız olanı aldığınız zaman utanmanıza gerek yok. Kendiniz ve başarılarınızla gurur duyun. Sizi akşam yemeğine çıkaracak birini bulamazsanız, kendi kendinizi çıkarmaktan çekinmeyin.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Huzursuzluk gün boyu seninle olabilir; fiziksel enerjin fazla gelmiş olsa da bu enerjiyi boşaltamayabilirsin. Hareketi kesip; önemli bir şeyin ortaya çıkmasını beklemek zorunda kalabilirsin. Beklerken Richard Simmons'un aerobik videolarını aç ve spor yap! Yeni projelere başlamak için ise hiç iyi bir gün değil. Bugünkü sosyal etkileşimlerini de spor salonundakilerle sınırlamakta fayda var.Deneyin. Olmazsa bugün bir daha deneyin. Başarısızlık hissi o kadar kötü ki, tekrar küçük düşmeyi göze almak yerine başınızı kuma gömmeyi yeğleyebilirsiniz. Ancak eğer başarmak sizin için yeterince önemliyse, utancı ve korkuyu yenmelisiniz. Özellikle önemli hedefler söz konusu olduğunda çoğunlukla defalarca denemek gerekir. Kendinizden umudu kesmeyin. Hedefleriniz bütün bu çabalara değer.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şaşırtıcı telepatik anlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki şeyler hızlı bir tempoda meydana geliyor olabilir ancak siz onlar meydana gelmeden önce onların farkında olacaksınız. Sezgileriniz alışılmadık biçimde keskin olacağından, sizi doğru yöne götürecekleri konusunda onlara güvenebilirsiniz. Henüz eylemini gerçekleştirmeden önce birisinin ne yapacağını sezinleyebilir ya da biri konuşurken işaretleri okuyabilir ve o kişinin duygusal arka planını hemen kavrayabilirsiniz.

5 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjisi düşük insanlarla bir arada olup canınızın sıkılmasına neden olabilirsiniz. Ancak sizi nasıl gülümseteceğini bilen bir grup insanla bağlantı kurmak size iyi gelecektir. Kuşkusuz bugünün alışılmadık bir gün olması kaçınılmaz.

5 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına bir ivme katmak için harekete geçiyorsun. Bu hareket sana oldukça iyi geliyor. Hedeflerini gerçekleştirmek için yola koyulmak ruhunu pozitif anlamda depoluyor. Yaşantına başka bir açıdan bakmak, farklı yaklaşımlar gütmeni sağlıyor. Maddi anlamda zorlanmıyorsun. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, eşinin fedakâr tavrı bu sorunların atlatılması konusunda önemli bir anlam taşıyor.

5 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin yardımları ile bazı beklentileriniz karşılayabilirsiniz. İlişkilerde ilk adımı atmak için ideal bir gün. Kuracağınız önemli diyaloglar gelecek beklentilerinizi de tamamlayabilir.

5 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar söz konusu olabilir. Eskide kalmış tamamlanmamış işlerinizi bitirmeniz için uygun bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

5 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü hali hesaplamaktan çektiğiniz bir takım problemlerin üstesinden gelmek için uygun ayrıca bedensel şifa ve bedeninizle ilgilenmek için de uygun bir gün.

5 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile yaşamınızda daha keyifli ve bereketli olabilecek günler başlıyor. Ailenizden göreceğiniz destekle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Evinizde irili ufaklı güzel dekorasyonlar yapabilirsiniz.

5 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişiler motive olma konusunda biraz zorlanıyor olabilirler. Onları gaza getirmek için küçük ödüllendirmeler yapmaya ne dersiniz?

5 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat etmeye devam edecek. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün, özellikle mide bölgesiyle ilgili rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.Ay ile Jüpiter karşıtlığı psikolojik durumunuzun sağlığınızı etkileyebileceğini gösteriyor. Venüs'ün Boğa burcuna girişi ile ev ve aile konularında şanslı bir döneme giriyorsunuz.

5 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizin beklenti ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgili ve son derece anlayışlı olacağınız bir gündesiniz. Diğer taraftan, olumsuz titreşimlerden fazlasıyla etkileneceğiniz için, insanların derin sorunlarını çözme işini ya başka birine ya da başka zamana bırakın. Şansınız yerinde...

5 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi herkesten fazla düşüneceğiniz bir gün olacak. Odak noktanız kendinizsiniz. Günlük hayatınızda liderlik özelliğinizi göstermek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Gereğinden fazla efor sarf etmek sizi sadece yorar. Hareket etmek başka, kendinizi paralamak başka. Maddi anlamda beklemediğiniz sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz.

5 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; Venüs' ün burç değiştirmesi aile, kariyer ve evle ilgili konularda şansının açık olacağı bir döneme gireceğini işaret ediyor; ancak bugün senin dışında olan gelişmeler, seni çok bunaltabilir. Hem aileden hem deortamından kaynaklanan sorunlar, duygularını ve tepkilerini kontrol edememene yol açabilir.

5 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
12° 15' 33" R
Ay
Koç
16° 39' 17" R
Merkür
Boğa
28° 02' 33"
Venüs
İkizler
11° 37' 34"
Mars
Koç
24° 51' 55"
Jüpiter
İkizler
01° 43' 18"
Satürn
Balık
18° 48' 25"
Uranüs
Boğa
24° 14' 49"
Neptün
Balık
29° 41' 14"
Plüton
Kova
01° 53' 37"
Chiron
Koç
22° 19' 05"
Lilith
Başak
26° 59' 57"
True Node
Koç
14° 03' 01"
Son Güncelleme : 02/06/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>