Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kariyerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün kendinizi çok duygusal insanlarla uğraşırken bulabilirsiniz. Ailenizi ya da kardeşinizi ziyaret edebilirsiniz. Bir aile toplantısında, bazı yoğun duygusal anlar yaşanabilir. Ne söylendiğine dikkat edin, çünkü önemli. Bugün havayı yumuşatmak ve bir şeyleri derinlemesine incelemek için bir fırsat olacak. Sevgi ve sabırla kalpler açılacak ve iyileşme süreci başlayacak.

Bir kusa gitmekle ilgilenebilirsin. Merakınızı cezbediyor olabilir. Belki yeni bir teknoloji hakkında bilgi edinmek istiyor olabilirsiniz. Bir atölye veya seminere kayıt olmak isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan bilgisayar becerilerini edinebilirsiniz. Ya da bazı üniversite dersleri daha çok ilginizi çekebilir. Böylece o konu hakkında bir derece edinebilirsiniz. Karar vermeden önce tüm seçeneklerinizi araştırın.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Hayatını bir mikroskopla inceliyor olacaksın. Her şey yolunda görünüyor. Bol enerjin var ve insanların da sana inancı tam. Ama yaşamının resmine daha da yakından ve dikkatli bak. Sanki bir şeylerin değişmeye ihtiyacı var; özellikle da anlık güdülerle yapılan planların. Şeylerin uzun vadede devam edip edemeyeceğini tutkunu sürdürebilmek adına düşünebilirsin.Sizi hararetli bir biçimde haksız olduğunuza ikna etmeye çalışanlar olabilir. Biriyle belli bir konuda hemfikir olmadığınız için kendinizi aşağı görme tuzağına düşmeyin. Bugün yaratıcı yönünüze odaklanırsanız sanatsal yeteneğinizi ve entelektüel zekanızı birleştirerek yolunuzdaki tüm engelleri patlatacak bir dinamit oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dinlenmek senin için önemli olabilir. Karşılaşacağın olaylarda sakin kalmaya çalışmak önemli olacak. Gün boyunca sakin bir ruh hali yakalamak ilerisi için gereken enerjiyi toplamana yardım edebilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni yıl kararlarınızı hemen uygulamaya başlamadıysanız, kendinizi strese sokmayın. Belki bugün kendinize biraz izin vermek, dinlenmek, her şeyden uzaklaşmak size daha iyi gelebilir. Böylelikle evrenin size uzattığı yardım elini fark edebilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerine daha sıkı sıkı tutunmak isteyebilirsin. Karşılaşacağın gelişmeler büyük fırsatlara evrilebilir. Alacağın haberler, gelecek ile ilgili adımlarını yeninden gözden geçirmene sebep olabilir. Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Maddi olarak kendini güvence altına almak istiyorsun. Sosyal çevren genişliyor.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemsenmediğinizi fark ediyorsunuz. Sizinle paylaşılmayan konular ortaya çıktıkça değerinizi sorgulayabilirsiniz. Hayatınızda sizi böyle hissettiren insanlara yer vermeyin. Tavrınız net olsun. Siz sizi anlayana mucizesiniz. Kimsenin sizi değersiz hissetmesine izin vermeyin.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde çatışmalardan uzak durun.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek verenler de var. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

5 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda yaptığınız şeylerden zevk alıyorsunuz ve bu da sonuçlarınıza yansıyor. Bu konularda bir değişiklik niyetindeyseniz, şimdi bunu uygulamak için uygun bir zaman. Odağınızı sağlığa yeniden yönlendirmenin zamanı geldi. Kendinizi birçok konuda formda tutmak adına günlük rutininize dahil edebileceğiniz bazı alıştırmalarla bir program oluşturmak işe yarayabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatı görme şekliniz artık hayattan en fazla yararlanmanıza yardımcı olur. Anıtsal değişimler bekleniyor. Hayatınız üzerinde daha fazla kontrole sahip olduğunuz yeni bir gelecek görüyorsunuz. Yeni arkadaşlar ve yeni fikirler kendinizi tümüyle ifade etmek için fırsatlardır. Şimdi çok çalışma zamanı.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzdaki transitine devam ediyor. Kişisel bakım yapmak için güzel bir gün. Ancak Venüs retrosunu da göz önünde bulundurarak estetik operasyon gibi büyük değişimlerle ilgili risk almayın.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle bu sıralar oldukça hassas duygulara sahipsiniz. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir gün. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir

5 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 16' 11" R
Ay
Başak
09° 08' 41"
Merkür
Boğa
01° 12' 19"
Venüs
Boğa
21° 09' 42"
Mars
Koç
12° 16' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 27"
Satürn
Balık
17° 51' 45"
Uranüs
Boğa
23° 17' 39"
Neptün
Balık
29° 21' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 26"
Lilith
Başak
25° 09' 14"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>