Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunlarını Çözüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha dengeli ve planlı olmaya çalışmalısınız. Olumsuzlukların geride kalmasını sağladığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Davranışlarınız konusunda temkinli olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Sizi zorlayabilecek herhangi bir durumla karşılaşmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Koşullara uygunluk gösterebildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmemeye çalışın.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Etraflıca düşündüğünüz sürece istediğiniz girişimleri gerçekleştirme şansınız var. Dengeli ve planlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda çıkmazlara odaklanmayı bırakabilirsiniz. Neden olmadığını düşünürken bu düşüncelerin çalışma ve başarma isteğinizi olumsuz etkilediğini fark edebilirsiniz. İlerlemeyi seçtiğinizde ve iyiden yana olduğunuzda, çıkmaz sokakların bile önünün açıldığını görebilirsiniz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizde olan biten olaylara duyarlılık artabilir ve sosyal ilişkilerinizde daha anlayışlı bir tavır sergileyebilirsiniz. Duygusal anlamda daha dengeli olmanız, ilişkilerinizde daha sağlam temellere dayanmanıza yardımcı olabilir. Bugün, içsel huzuru ve uyumu yakalamak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kilolardan rahatsız olmaya başlayabilirsin. Günün bir bölümünü dışarıda yürüyüş yapmaya ayıracaksın. Temiz hava sana çok iyi gelecek. Evli Kova burcuysan, eşinle evin dekorasyonu hakkında anlaşmazlık yaşayabilirsin. Bu konuda yaşadığınız tartışmada eşin seni alttan almak isteyecek. Sorunlarınızı kısa sürede hallediyorsunuz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda daha bilinçli olmalısınız. Büyük ve riskli harcamalardan, girişimlerden uzak durmanızda fayda var. Bankacılık işlemlerinizin şifrelerini düzenli aralıklarla değiştirin.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha gerçekçi düşünmek gerekiyor. Girişimlerinizi biraz daha planlı yapmalısınız.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Affetmeniz ve daha yüce gönüllü davranışlar sergilemenizi bugünlerde çok akıllıca ve ustaca kullanabilirsiniz, naif fakat zekice bir tutumunuz olacak.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı kültürleri öğrenmek ve onlardan kendine ders çıkarmak, yeni insanlar tanımak gibi konular bugün ilgini çok çekecek. Başka hayatların sana katacağı ilhamve arkadaşlıklarında güzel yollar gösterebilir sana.

6 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün öğrenme ve paylaşma keyfinizi artırıyor. İlişkilerinizde sözlü uyum ihtiyacı ön planda ve fikir alışverişine her zamankinden daha fazla değer veriyorsunuz. Bu süreçte daha neşeli ve belki de incelikli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca zihninizi geliştiren veya meşgul eden şeylere de yöneliyorsunuz. Bugünün ilerleyen saatlerinde, özellikle acele ediyorsanız veya birbiri ardına küçük sorunlarla karşılaşıyorsanız, gömdüğünüz veya bir kenara ittiğiniz olumsuz duygular ortaya çıkabilir. Bu duygular ilk başta kafa karıştırıcı olsa da onlarla başa çıkmalı ve onların sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Romantizm sizi saran duyguların başında olacaktır. Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Bugün çevrenizden ilgi görüyorsunuz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

6 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Anılarda kaldığın sürece gelecek planları yapamazsın. Geçmişi şifalandır. Gelecek fırsatları kaçırma. Anda kal. Evrenin mesajları sana yoğun bir şekilde geliyor. Öncelikle kendine sonra başkalarına güven.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız yolunda gitmese bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İş yerinde çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramadı. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmalısınız. Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme daha şimdiden uykularınızı kaçırmaya başladı. Fiziksel olarak zayıf düşebilir, grip gibi mevsimsel hastalıklara karşı dayanıksız olabilirsiniz.

6 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>