Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi biraz ihmal ettiğiniz konusunda, o ve yakınlarınızın duyarlılığı her gün biraz daha artıyor. Ona duyduğunuz ihtiyacın daha fazlasını başka şeylere duyuyormuş gibi davranıyorsunuz.

Bir çalışma arkadaşınızın olumsuz anlamda ısrarcılığı, sizi onunla ilgili bağlayıcı kararlara yönlendirebilir. Bazı konularda kendinizi geliştirme, yenileme ihtiyacı içine girebilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde bazı açılımlarınız risk taşıyabilir. Muhasebe konularında zaaflar barındırıyorsunuz. Sizi sürekli uyaracak, destekleyecek birileri gerekiyor.

Önümüzdeki günler içinde erken yargılar yanılgıları getirebilir. Önemli bir konuda alacağınız iyi bir sonuçtan doğru bir yöntem izlediğiniz fikrini çıkarmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz. Bu akşamı özel zevklerinize yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz. Habersiz gelecek bir konuğunuz var. Bu konukla önemli alışverişleriniz olacak. Bir akrabanızın ilişkilerindeki özensizliğini sorun ediyorsunuz. Bununla ilgili kalabalık görüşmeler içine girebilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:58 Güneş-Neptün görünümü, hayallerini gerçekleştirmek isteyen bireyin hassasiyetidir. Aşk evinizden geçmekte olan Güneş, sizi çok yönlü düşünmeye sevk ediyor. Ancak sabırsızlık, yanlış karar vermeye yol açabilir. Söz gelimi, daha fazla kazanırım diyerek olur olmadık işlere girmeniz. Bu yanlış olur. Neye bastığınızı, hangi yolda ilerlediğinizi bilmelisiniz. Kafanız dağınıksa, karar vermeden önce bugün durun ve düşünün lütfen. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Parasal konularda dikkatli olunuz. Aldığınıza verdiğinize bakınız. İşlerimizde gecikmeler, alacakların tahsilinde sorunlar yaşayabiliriz. Bunları normal karşılamamız gerekir. İki kez düşünmek, artı-eksilerine bakmak doğru olacaktır. Panik olmayınız. Ancak piyasanın durumuna bakmadan alış-satış gibi işlerlerde bulunmayınız. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün. İş yerinde aniden çıkan sorunlar karşısındaki tavrın ve pratikliğin gözlerden kaçmayacak.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle maddi konular sizi yıpratabilecek bir seviyeye kadar çıkabilir ve bu durumda sizler elinizdeki bazı şeyleri istemeden vermek durumunda kalabilirsiniz. Aile ortamında ise yaşadığınız durumlar üzerine stresli çıkışlar yaparak aile bireylerini kırabilir ve onları gereksiz yere üzebilirsiniz. Agresyon durumunuzu iyi yönetmeniz gerekmekte.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Yapmış olduğunuz planlarda katı bir tutum sergilemeniz olası. Bu konuda biraz esnek olmanız sizin için iyi olur. Emek verdiğiniz işlerde kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi agresif bir ruh haline sokabilir. Gerginliğinizi atmak için kendinize boş zamanlar yaratabilmelisiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal ihtiyaçlarınız arttı. Maddi baskılar hissedebilirsiniz. Fakat şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyi başaracaksınız. Daha önce itibar etmediğiniz konulara şimdi daha farklı açılardan bakarak olayları şansa çevirebilirsiniz. Meydana gelen olaylar alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi zorluyor. Buna karşılık direnç göstermeyin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta yanlış anlamalara açık bir gün olabilir. Sevdiklerinizi doğru anladığınızdan emin olmalısınız zira farkında olmadan sübjektif veya taraflı düşünebilir, alınganlıklarla uğraşmak durumunda olabilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda şartlarınızı birkaç kez gözden geçirmeden önemli bir alışverişte bulunmayın. Özellikle borsada yatırım yapıyorsanız bugün çok dikkatli olmalısınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ödeme ve alacak dengelerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Rasyonel zekanız, insanların alavere dalavere enerjilerini anlamaya yetmez. Ayrıca teknolojik aletler almaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Bozuk ve hatalı çalışabilirler. Hiçbir kontrata ve sözleşmeye imza atmayın. Yanılma payınız yüksek olacaktır. Arkadaşlıklar ve dostluklarla özel hayatınızı entegre etmeye çalışmayın. Herkesin yeri ayrı olmalıdır.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 46' 41" R
Ay
Boğa
14° 11' 19" R
Merkür
Koç
21° 41' 16"
Venüs
Boğa
10° 20' 28"
Mars
Koç
05° 33' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 04"
Satürn
Balık
17° 12' 42"
Uranüs
Boğa
22° 47' 01"
Neptün
Balık
29° 07' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 43"
Lilith
Başak
24° 10' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>