Aşk hayatınızın önü açık. Ama siz bugünlerde biraz gözü kapalı dolaşıyorsunuz. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi.
Elinizdeki müthiş fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Becerilerinizi bu kadar az emek ve bu kadar iyi kazançla başka nerede sergileyebilirsiniz ? Bu konuda sizi sürekli uyaran birine haksız yere tepki gösteriyorsunuz.
Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemeleriniz var. Onları daha ne kadar ileri tarihlere erteleyebileceksiniz ? Para durumunuz iş yaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi öngörüyor.
O size yakınlaşmak istedikçe, sizin onun önünü kestiğiniz bir arkadaşınız, sizi yanlış tanımış olduğuna inanmaya hazırlanıyor. Bu ilişkiyi iyi değerlendiremiyorsunuz. Sadece, size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmadığınızı onlardan gizlemek zorunda kalacaksınız.
Bugün, Venüs gezegeni, 27 Temmuz tarihinden bu yana, önce Başak sonra Aslan burcundaki geri hareketini tamamlamış bulunmakta. Siz Kovalar için bu süreç, ilişkiniz olsun veya olmasın, bundan sonrası adına sadece kendinizi ön plana almayı düşündüğünüz ve bunun için de kafanızın içinde yenilikler yaptığınız, yanılmamak için daha bencil hareket etmeye karar verdiğiniz, karşınızdaki kişiyi görmek istediğiniz gibi değil, gerçekçi gözlerle saptamak gerektiğine karar verdiğiniz bir dönem olmuştur. Şimdiden sonra artık üzülmek, kırılmak ve bitti demek istemiyorsunuz. Öyle bir beraberlik olmalı ki, sizin fikirlerinize saygı gösterilmeli, ortak kararlar alınırken danışılmalı, ihtiyaçlarınız söz konusu olduğunda üçüncü şahıslar değil, öncelikle birlikteliğiniz açısından düşünülmeli, iş güç sahibi, kariyeri olan kişiler seçilerek maddi açıdan rahat edilmeli, özgürlüğünüze sekte vurulmamalı ve gerekirse artık düzgün bir evlilik hayatına sahip olunmalı. Tabiki şöyle bir geçmişe baktığınızda bugüne dek kendi çabanızla veya fedakarlık ederek bir şeyleri oluşturmak istediniz. Yeri geldi sorunları tek başına göğüslediniz. Şimdi ise bunları yapmak niyetinde değilsiniz. Sadece siz önemlisiniz ve sizin düşünceleriniz karşınızdaki kişiden çok daha önemli. Acı çekmemek için, en baştan bunları konuşmak niyetindesiniz veya şu an bir ilişkiniz varsa, bütün bu saptadıklarınızı onunla paylaşarak son kararınızı söylemekten yanasınız. Yalnız burada dikkat ederseniz sadece kendinizi merkeze aldığınızı görmekteyiz. Bunun en önemli sebebi, Venüsün aslan burcundaki egosantrik(benmerkezci düşünme) enerjisidir. Peki bütün bunları konuştuğunuzda haklı görülmeniz veya yaşamınıza yeni bir insanın katılması geri hareketin bitimiyle hemen gerçekleşecek bir durum mu? tabi ki henüz değil. Bu saptamalarınız 8 Ekim tarihine kadar devam edecektir. O tarih geldiğinde ise sorunlar daha net şekilde ortaya çıkacak, siz bencil düşünmek yerine kendinizi yeniden düzenlemeniz gerektiğine karar vereceksiniz. Bu arada eski ilişkinizle ilgili mevzular yeniden gündeme gelmiş olmalı, fakat devam edilmesi yönünde bir girişimde bulunmak yerine, sorunlar oturulup karşılıklı olarak ele alınmalıdır. Günlük enerjinizin bir diğer etkisi ise, yaşama bakış açınızla alakalı konularda çevrenizle olan ilişkinizi tavırlarınıza yansıtırken, dikkatli olmalı, her ne olursa olsun ılımlı ve hoşgörülü bir tarzda davranmayı ilke edinmelisiniz. Sonradan pişman olacağınız kararlar almamaya ve her ayrıntıyı gözden geçirmeye dikkat etmelisiniz.
Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Süregelen bir probleminiz varsa, bugün aile ve evinizle ilgili sorunları çözmek için uygun bir gün.
Olduğunuzdan başka türlü görünmeyi başarsanız bile bunun herhangi bir pratik faydası yok. Yeni bir dönemin başlangıcındasınız. Önümüzdeki günlerde kendinizi çok daha rahat hissederek olayların kendiliğinden düzeldiğini göreceksiniz. Üzerinizdeki karamsar havadan kurtulmaya çalışmalı ve geleceğe ümitle bakmalısınız. Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız. Karşılaştığınız yaklaşımlar samimidir ve güvenebilirsiniz.
Hafta sonunda ortaklaşa konular, anlaşmalar ve ikili ilişkiler önem kazanıyor. Son zamanlarda bu alanda yaşadı¤ınız gerginliklerden uzaklaşacak; daha doyurucu ve destekleyici ilişkiler, arkadaşlıklar elde edebileceksiniz. Bu dönemde yabancılarla ilgili iletişim, yolculuklar ve yeni haberler de sizi harekete geçirebilir. Yeni şeyler ö¤renmeye daha isteklisiniz.
Your friendly energy makes you 10 times more approachable, and that could pay off in a big way at work or in your love life. Try to stay as open as possible to new connections and see what happens.
Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.
Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar
31 Aralık'taki Oğlak Yeni Ayı bir yenilenme dönemi başlatabilir. İş hayatınızda ye...
Devamını Oku >>