Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeteneklerini Araştırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Sağlıkta bilinç konusunda adeta zirvedesin. Fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissediyorsun ve 100 yaşına kadar yaşayacak gibisin! Hem fiziksel hem zihinsel alanda harikalar yaratabilirsin. Bunu başarırsan hiç şaşırma deriz. Bu da sana yaratıcı, profesyonel ve finansal alanlarda daha parlak bir gelecek getirebilir! Keyfini sür!Evdeki günlük problemler nedeniyle evde kalmak ve bunları halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da diğer sorumluluklar bastırdığı için biraz ikilemde kalmanız muhtemel. Şu anda, en akıllı karar, ilk önce kişisel hayatınızdaki sorunları halletmek olabilir. Zira nasılsa diğer meseleler yarın hala sizi bekliyor olacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla kavgaya tutuşmamaya çalışın. Ancak ağız dalaşı ya da herhangi bir tür atışma kaçınılmaz ise bir köşeye sinip saklanmayın. Saldırının kaynağıyla yüzleşip yolunuza çıkan her kim ya da ne ise ona karşı durmanız büyük önem taşıyor. İçinizdeki savaşçıyı meydana çıkarırsanız ne kadar güçlü olduğunuza kendiniz de şaşıracaksınız.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içerisinde sosyalleşebilir ve ilişkilerinize daha odaklı ilerleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir veya yeni duygular içerisinde olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda ise sorumluluk odaklı ilerleyebilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilik arayışına giriyorsun. Sahip olduğun yeteneklerin gün yüzüne çıkması için kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Geçmişte yaşadığın olayların aslında bir tecrübe olduğunun farkına varacaksın. Karşındaki kişileri daha iyi anlamak için empati kurmanın önemini artık daha iyi anlıyorsun. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinin sosyal medya kullanımı aranızda tartışmalara yol açabilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişiler olabilir. Kendinizi anlatmak yerine öncelikle karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışmalısınız. Ortak bir dil bulmak ve keyif almak karşılıklı istekle mümkün olabilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşmak için başkalarıyla iletişimde olacağınız bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı iletişiminizle halledebileceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte sohbet etmek keyif verecektir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öz eleştiri dahilinde kalmak size son derece iyi gelecektir. Çevrenizdeki bireylerin sağlık sorunları sizi efektif olarak etkileyebilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızın heyecan verici kısmı başlıyor. İlişkinizde yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Partnerinizle birlikte bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapmak için hazır olabilirsiniz. Taşınmak, evinizde bazı değişiklikler yapmak, bir yazlık satın almak ya da bir bebek yapmaya daha karar vermek gibi… planları yapmaya başlayın!

8 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda ciddi bir ilişkiye başlayabilir veya ilişkinizde bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Mutlu bir süreçten geçerken dostlarınızı ihmal etmemeye çalışın. Yoğun programınıza aile üyelerinizle ilgili de bazı sorumluluklar eklemeniz gerekebilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü. Topumda önemli işlerin altına imzalar atacak, uzun zamandır özlediğiniz başarının kapınıza geldiğini göreceksiniz. Bugün aktiviteleriniz önem kazanacak.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızdaki sorunları etrafınızdaki insanlara yansıtmaktan kaçının. Daha anlaşılabilir bir dil kullanmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak biraz daha kontrollü olmanızın daha iyi olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Ayrıca, yaşamsal konularda da bilinçli olmanız gerekmekte.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda herhangi bir problem yok, büyük bir uyum söz konusu, her şey yerli yerinde. Ona beklemediği sürprizler yapabilirsiniz. Çalıştığınızyerinde hareket kabiliyetinizin sizin dışınızdaki güçlere endeksli olması, çaresizliğinizin artmasına ve kendinizi kurban gibi hissetmenize neden oluyor. Bu tatsız dönemi sabır ve bir parça yavaşlıkla atlatabilirsiniz. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>