Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 30%

Hiç beklemediğinizi birileri (özellikle kadınlar) söyleyecekleri şey ile sizi şaşırtacak. Belki de anneniz sizi artık hüzünlü ruh halinizden çıkarıp aklınıza bile gelmeyen bir konuyla yüzleştirebilir. Belki de hayatınızdaki önemli bir kadının geçmişte size söylediği bir şeyi hatırlayabilir ve duygular alt üst olabilir. Duygularınız kalbinizden aklınıza oradan karnınıza ve tekrardan kalbinize sıçrıyor gibi. Bu sözlere ve hislere kulak verin, ancak kararlarınızın tümüne hakim olmalarına izin vermeyin.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Aklındaki mevcut soruları doğru şekilde sormadığın belli oluyor. Ne yaparsan yap, hepsini kendine kendine ölçüp tartma. Bu seni fazlasıyla yıpratır ve daha kötü etkiler de yaratır. O yüzden başkalarıyla görüşüp onlara da danışmalısın. Karşı koymayı artık bırak. Enerjini de akışına bırak.Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evde yapılması gereken bazı işler sizi biraz bunaltabilir. Aile üyelerinin sizi yalnız bırakması canınızı sıkabilir. Sadece en acil işleri yapın ve gerisini onların da evde olduğu zamana bırakın! Partnerinizle aranızda küçük bir görüş ayrılığı yaşanabilir. Ciddi bir tartışmanın önüne geçmek için doğuştan gelen her meseleyi iki yönden de görebilme yeteneğinizi kullanın.

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı hareket edebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, planlarınıza odaklanabilirsiniz. Gün içinde ilişkilerde bir taraf daha baskın olabilir. Egosal durumlara ve zıtlaşmalara dikkat. Ani ve keskin duygu geçişleri yaşayabilirsiniz. Gün içinde aktif işlerle uğraşmak, zihni boşaltmak faydalı olacaktır.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnancını kıran bir dostunla aran mesafe koyabilirsin. Eleştirinin dozunu iyi ayarlamalısın. Uzun zamandır faydasını gördüğün bir mutfak eşyası bozulabilir. Yerine yenisi almak için alışverişe çıkıyorsun. Azalan kişisel bakım ürünlerini de yenileyebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan yaşanan tartışmalarda kendinden ödün vermiyorsun.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle duygusal değişimler konusunda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Özgürlüğün arayışı sizleri bugün daha sert biri yapabilir. Bazı konulara anlam veremiyor olsanız da yine de sakin kalmalısınız. Sizin özel alanınız yalnızlık olabilir fakat sevdiğiniz insanın özel alanını sadece siz dolduruyorsunuz. Duyguları tamamlamalısınız.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Aslan'da ilerliyor. Bugün başkalarından çok şey duyabilir, öğrenebilirsiniz. Eşinizle, yakın arkadaşınızla ilgili konularda daha gerçekçi olmaya bakın.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız konusunda kendinizi dizginlemeniz gereken bir gündesiniz. Güzel duyguların yanında kıskançlık gibi duygular da sizi ele geçirmeye çalışabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

"Sensiz yaşayamam!" diyen kişinin keyfinin nasıl da yerinde olduğunu fark ettiniz mi? Ancak içten içe hala acı çektiğini bilmelisiniz. Kendisi sadece dışarıya karşı oyunculuk yapıyor.

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön plana taşıyor.Partnerinizle olan ilişkinize heyecan katmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yakınlarınızla güç ve ego savaşlarına girmemeye özen gösterin. Sevdiklerinizin manevi desteğine ihtiyaç duyabilir veya sevdiklerinize manevi destekte bulunabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev işleri, gündelik uğraşlar, detay, hesap, incelik gerektiren konular gündeminize gelirken siz de mükemmeliyetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kaygı ve kuruntular uzak durmalı, gereksiz ayrıntıları dert edinmemelisiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkınızdaki ufak tefek problemleri aşmanız mümkün. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberleriniz var. İşle ilgili konularda aldığınız bazı kararlar olumlu sonuç vermeyebilir. Bu nedenle dikkatli ve düşünerek davranmanızda fayda var. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 20' 26" R
Ay
Başak
10° 00' 60"
Merkür
Boğa
01° 17' 59"
Venüs
Boğa
21° 15' 08"
Mars
Koç
12° 20' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 30"
Satürn
Balık
17° 52' 03"
Uranüs
Boğa
23° 17' 55"
Neptün
Balık
29° 21' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 40"
Lilith
Başak
25° 09' 43"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:46

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>