Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Manevi Destek Sana İyi Geliyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 60%

İçgüdülerinize güvenmenin zamanı geldi. Kalbinizin derinliklerinde bir şey hakkında güçlü bir his var. Sevdiğiniz biriyle ilgili bir şey hissetmiş olabilirsiniz ya daortamınızda olan bir şey hakkında bazı sezgileriniz var. İzlenimlerinize göre hareket etmekte tereddüt etmeyin. Sizi doğru yönde yönlendirmeleri için sezginize güvenebilirsiniz. Manevi duyularınıza göre hareket ederseniz gerçek bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Dikkatli olmalı ve diğer insanları dinlemelisin. Günün enerjisi sizi biraz itici yapabilir ve önemli bir şeyi kaçırabilirsiniz. Evrak işleri yapıyorsanız ayrıntılara dikkat edin. Numaraları ve adresleri doğru yazdığınıza emin olun. Bilgisayarda doğru sayıları yazdığınızdan emin olun. Bunun titiz ve kullanışlı bir enerji olduğunu düşünmeye çalışın. Bu şekilde, her şeyi mükemmel bir şekilde yapabileceksiniz. Başardıklarınızla gurur duyacaksınız!

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Kuvvetli romantik duygular içinde olabilirsin. Hayatına yeni bir girmiş olabilir. Bu kişiyi çok çekici buluyorsun. Neredeyse karşı konulamaz derecede hem de. Harekete geçip geçmemek konusunda bir karara varmalısın. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa, dikkat etmen gerekir. Biraz flört eğlenceli olabilir fakat sağlıklı giden ilişkini de mahvetmek istemezsin!Bugün yelkenlerinizi şişirecek fazladan bir rüzgar hasıl olabilir bu yüzden yekeyi sıkı tuttuğunuzdan emin olun. Dümeniniz ne yöne dönükse o yöne gideceksiniz. Bir kez rotanızı bulunca, pozisyonunuzu değiştirmek zorlaşacak o yüzden pusulanızı iyi ayarladığınızdan emin olun. Yolculuğunuza tam gaz devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün profesyonel veya kişisel toplantılar düzenlemek için iyi bir gün. Üretken olacaksınız. Verimli, ciddi iletişim, gerçekçi planlar ve grup uyumu için iyi bir zaman. Başarı ve gerçek ilerleme için tüm bileşenler mevcuttur. Sorumlu olan sizseniz şaşırmayın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarının istediğin yönde gitmemesi içindeki huzursuzluğu arttırabilir. Bunu maneviyata yönelerek geride bırakmak istiyorsun. Zihinsel ve ruhsal yorgunluğunu ibadet ederek atabilirsin. Akşama doğru bazı aile bireylerinle uzun telefon konuşmaları yapabilirsin. Bugün maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyacın olduğunu daha iyi anlıyorsun.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin dışınızda gelişen olaylara karışmamayı ve kendi sınırlarınızı çizmeyi öğrenmelisiniz. Yaptığınız şeylerin başarısını göstermek isterken çevrenizden farklı algılanabilirsiniz. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkinizde yanlış anlaşılmalar yaşanabileceği gibikonusunda da bazı gerginlikler ve zemini olmayan konularla alakalı yersiz atışmalar yaşanabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmekten, düşünce ve fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Geleceğe biraz daha pozitif bakabileceğiniz bir gün olabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Film veya müzik konusuna olan ilginizi daha profesyonelleştirme zamanınız geldi de geçiyor bile. Yeteneklerinizi ilerletmenize yardımcı olacak yeni yollar aramalısınız.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yay burcunda seyahat ediyor. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ön planda.Ay'ın Venüs ile karşıtlığı arkadaş çevrenizdeki kadınlarla yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Romantik ilişkilerde belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar Aşk hayatınızın monotonluk döneminde olduğu hissi artık durmalı. Küçük adımlarla yenilikler yapabilirsiniz. Bugün oldukça cesaretli ve inançlısınız. Bu cesaretiniz cinsel hayatınıza da renk katacak.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin gücünü herkese ispat etmek istemeniz son derece doğal. Sizin motivasyon gücünüz oldukça fazla olmasına rağmen, çoğu kez çevrenizdeki kişilerin problemleri yüzünden zaman kaybı yaşıyorsunuz. Bugün, idealist düşüncelerinizi savunurken yalnız kalabilirsiniz. Bu tür molalar, gerçekleri daha iyi anlamanıza neden oluyor.

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 53" R
Ay
Terazi
14° 56' 19"
Merkür
Boğa
05° 16' 18"
Venüs
Boğa
24° 52' 49"
Mars
Koç
14° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 15"
Satürn
Balık
18° 03' 46"
Uranüs
Boğa
23° 28' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 31"
Lilith
Başak
25° 29' 20"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:34

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>