Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz.

Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi. Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor.

Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz. Yeni yılı daha şimdiden taksitlerle doldurmaya çalışmamalısınız.

İyi bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor. Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınacaksınız. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için, bazen gereğinden fazla tavizkar davranabiliyorsunuz. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:11  Venüs-Satürn kavuşum etkisinde cumartesi gününe adım atıyoruz. İlerisi adına planlarımızı, ailevi durum ve geleceğimizi, tabii ki ilişkilerimizi bugün gözden geçireceğiz. Kimse bizim gibi düşünmeyebilir, biz de onlar gibi olmak zorunda değiliz. Bazen sorumluluklar insanı yorar, zorlar. Bazen de biz kendi kendimizi yokuşa süreriz. Olmayacak işlere, ilişkilere kalkışıp sonra da isyan ederiz. Bugün dikkat edilmesi gereken nokta, hem kendimizi hem de etrafımızdaki insanları rahat bırakmaktır. Bırakın hayatın akışına kendinizi. Zorlamayın, yorulmayın. Her şey olması gerektiği gibi yerli yerine oturur. Öyle veya böyle zaman geçecek ve taşlar yerine oturacaktır. Yeter ki siz kendinizi sıkmayınız. Olmuyorsa vardır bir sebebi diyerek rahatlayınız. Saat 07:07 Ay-Neptün olumlu görünümü, yaratıcılık yönünüzü öne çıkarır. Gizli yeteneklerinizi keşfetmenizde yardımcı olur. Şifalandırıcıdır. Mistik konulara meraklılık, bilinmeyenleri öğrenmeye isteklilik verir. Saat 20:40 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 22:58 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor.   Huzurlu, keyifli, mutluluk dolu bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

9 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız.Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz.. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalı ve çevrenize güvenmek yerine, onları sınamalısınız.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etraftaki kişilerin gergin durumları ve stresli halleri sizi de etkilese de, görmezden gelmenizde ve herkese normale dönmeleri için birkaç gün beklemenizde fayda var. Gezegenler arası açılar düzelince her şey normal akışına dönecektir.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde elde olmayan nedenler ağır basarken, kendinizi kıstırılmış hissedebilirsiniz. Daha iyimser olmaya gayret etmelisiniz.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendisini yenilemek isteyenler için uygun fırsatların çıktığı bir dönem ancak güç mücadelesi yapmayın. Güçlü kişileri karşınıza almamaya çalışın.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

25 Ocak'a kadar çok önemli anlaşmalardan, sözleşmelerden ve kararlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızla ve ortaklaşa parasal konularla ilgili geçmişten kalma konu ve olayların bu süreçte yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

8 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Onların yardımlarını alacak ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Duygularınızı sevdiğinize açıklayabilir, böylece beraberliğinizi çok daha güçlü hale getirebilirsiniz. Moraliniz giderek yükseliyor.

9 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 09' 34" R
Ay
Başak
20° 03' 38"
Merkür
Boğa
02° 24' 27"
Venüs
Boğa
22° 17' 52"
Mars
Koç
12° 59' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 32"
Satürn
Balık
17° 55' 30"
Uranüs
Boğa
23° 20' 52"
Neptün
Balık
29° 22' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 10"
Chiron
Koç
21° 35' 14"
Lilith
Başak
25° 15' 22"
True Node
Koç
14° 54' 34"
Son Güncelleme : 17/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>