Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geleceğini İnşa Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Hoşlandığın insan senden bir adım bekleyebilir. Onunla iletişime geçmek, hayatında güzel etkilere sahip olmana vesile olacak. O yüzden aşk konularda bugün daha atak olabilirsin.

İş hayatınız sizi özellikle maddi olarak tatmin etmiyor. Aynı sorunu yaşayan birarkadaşınızla ortak bir çıkış arayışı içindesiniz. Bugün işyerinizdeki memnun edici bir gelişme ortak sıkıntınızı rafa kaldırmanıza neden olacak.

Bugün, ufak masraflar için üzülmemeye çalış. Kazanç açısından şanslı bir dönemdesin ve bu bollukta ufak tefek masrafların yapılmasına göz yumabilirsin. Enerjini daha yapıcı olmak için kullanabilirsin.

Etrafındaki insanlara yardım amaçlı olarak kendini normalden fazla yorman söz konusu. Bugün, başkalarına destek olmak için kendini gereğinden fazla çaba sarf edebilir ve yorulabilirsin. Ancak bunu güzel bir egzersiz olarak düşün. Sana çok güzel faydaları olacak bir harekete gireceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, farklı insanların istekleri ve öncelikleri için kendi isteklerini arka plana alman gerekebilir. Bu düşünceli tavrın, insanların senin için daha iyi düşünmesine sebep olabilir. Ve bugün insanlara yapacağın yardım, ileride sana çok daha iyi bir şekilde geri dönebilir.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugünhayatınızla alakalı olarak birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız kimi gerilimler kariyer anlamında tökezlemenize neden olabilir. Öfkenizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Normalde yaptığınızda daha az verimli çalışma dönemi içine girebilirsiniz. Derin bir nefes alın ve olayları yeniden gözden geçirmeyi deneyin.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yersiz alınganlıkları geride bırakmalısın. Beni anlamıyorlar zihniyetini kendinden uzak tutmalısın. Atılımcı ve değişken yapını destekleyen bir gökyüzü hâkim ortamda. Bugün vereceğin kararlar geleceğine inşa olacak nitelikte olabilir. Yakın dostlarınla ve kardeşlerinle duygusal iletişim içinde olacağın konular gündemini meşgul edecek.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki bazı sorunları çözemediğinizde olumsuz düşünmemeli, öfkeyle yanıt vermemelisiniz. Bazen ne kadar uğraşsanız da olmayacaktır. Ama aranızdaki bağı korumanın en büyük kazanç olduğunu fark etmek bakış açınızı değiştirecektir.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili kısmetli bir gündesiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırma yapmanız söz konusu olabilir.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fark edilmek için burcunuzdaki Güneş’ten en iyi şekilde yararlanın. Gezegenler, güçlü konumlardaki insanları etkilemek için gerekenlere sahip olduğunuzu gösteriyor.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görüşmek istediğin bir arkadaşın çağrılarına cevap vermeyebilir. Bunu direkt olarak kötü niyetli algılamamalısın. İş konusunda sıkıntılar yaşaması ihtimalini düşünmek arkadaşlığınızın devam etmesini sağlayacak.

9 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali işler artık normalden daha kolay görünebilir. Bir zam veya hediye alabilirsiniz. Muhtemelen, nazik bir kişi omuzlarınızdan bir faturayı kaldıracak, böylece artık bunun için endişelenmenize gerek kalmayacak. Yardımı kabul etmek her zaman kolay değildir, özellikle de şüpheleriniz bolluğa adım atmanızı engellemeye çalışıyorsa. Destek ağınızın sunduğu nimetleri hak ediyorsunuz.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğrenme ihtiyacınız yüksek. Bildiğiniz konuları daha da pekiştirmek isteyebilirsiniz Çevrenizde gelişen olaylara doğru bir yaklaşımla eleştiri getiriyorsunuz. Onların savunma şekli canınızı sıkılmasına neden olabilir.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığınız ilişkinizde belirleyici oluyor. Bu yanınızın artılar kattığı bir beraberlik içindesiniz. Gelecek planlarınız içinde, sonradan görüş ayrılığına düşeceğiniz bir konu var. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğünüz konuda, hazırlıklara bir an evvel girişmenizde yarar var. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi konunun içine alabilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

9 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>