Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farklı bakış açıları geliştiriyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Surat asmayı bırakın ve bugün gülümseyin. Her şey tam olarak istediğiniz gibi gitmese de, şans yüzünüze gülecek. Sahip olmadığınız şeyler yerine, sahip olduğunuz şeylere odaklanmanın tam vakti. Bugün beklenmedik bir şekilde aşk karşınıza çıkabilir ve gözlerinizi açıp onu gördüğünüzde büyük bir rahatlama yaşayacaksınız.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Bugün bir öneri veya plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Pozisyonunuzu destekleyecek kesin verileri bir araya getirebilirsiniz. İnternetteki son araştırmaları toplamak istemeniz ya da alanınızda bir uzmana başvurup girişiminiz hakkında onların düşüncelerini almanız muhtemel. Eğer tüm parçaları bir araya getirirseniz, fikirleriniz baş göstermeye başlayacak.

İçinde bulunduğun duruma yaratıcı bir nefes aldırabilecek, önemli bir gündesin. Çevrendeki estetiği desteklemenin, seni işleri düzenli yapmak adına daha ilham dolu ve disiplinli kılacağını fark edeceksin. Zamanını yeterince kullan; acele etme. Başkalarının kaygılı tavırlarının seni aceleye sürüklemesine izin verme.Zaman gittikçe daha hızlı akıyor gibi hissedebilirsiniz. Gün ilerledikçe temposu daha da artıyormuş gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Her şeyi dikkatlice planlayın. Tüm işlerinize, makul bir zaman ayırdığınızdan emin olun. Eğer imkansız görünüyorsa, her şeyi bir günde bitirmek için kendinizi zorlamayın. Toplantılarınızı ve proje teslim tarihlerini, yapabiliyorsanız, yeniden düzenleyin. Böylece akışa uyum sağlayabildiğinizi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Aslan burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay ortak maddi konularda yeni adım ve başlangıçları beraberinde getirebilir. Yeni bir ortak girişimde veya yatırımda bulunabilirsiniz. Vergi ve miras konularında yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Aslan burcunda ilerliyor. Saatler 06:11'i gösterdiğinde 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Arkasından 06:57'de Merkür retro hareketine son veriyor. Ay, 23:47'de boşluğa giriyor. Maddi koşullarınızda yeni fırsatlar bu yeniayla beraber karşınıza çıkabilir. Borçlarınızı tamamen kapatabilecek tutarlar elinize geçebilir. Kredi başvurularınız onaylanabilir. Miras konunuzda her şey sizin lehinize dönebilir. Sağlığınızda bulacağınız şifa, ameliyat durumunuz varsa bunu ortadan kaldırabilir. Detaylı yazı için tıklayabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı bakış açıları geliştiriyorsun!Ağustos ayına ateş burcundaki Yeniay ile başlıyorsun. Güne oldukça hareketli ve olumlu duygularla uyanacaksın. İşle ilgili verilecek bazı sözler, önceki tecrübelerinin etkisiyle seni tatmin etmeyebilir. Kendine iyi geleni bulmak konusunda üzerine yok. İlgi alanlarını değiştirerek ruh haline de etki edecek aktivitelere yönelebilirsin. Gün içerisinde ayrıcayerinde arkadan oynanan oyunlar su yüzüne çıkabilir ve beklemediğin insanların söylemlerine şaşırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hiç ummadığın bir yerde hayran olduğun biri ile tanışabilirsin. Farklı fikirlere sahip kişilerle yapacağın sohbet, olaylara farklı açılardan da bakmanı sağlayacak.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimsel çarpıtmalara karşı dikkatli olmalı herkesle her konuyu paylaşmamalısınız. Ayrıca güvendiğiniz kimselerle arkadaşlık etmeli, sizin yanınızda olup aslında arkanızdan konuşanları çok iyi tespit etmelisiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda eşiniz ile birlikte hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde hırslı davranabilirsiniz. Bazı konuları da ötelemeniz gerekebilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gündesiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerini ön plana koyacağınız günlerdesiniz. Direnciniz yüksek olduğu için sorunu kolayca aşarak kendinizle gurur duyma fırsatı yakalayabileceksiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Aslan burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay ortak maddi konularda yeni adım ve başlangıçları beraberinde getirebilir. Yeni bir ortak girişimde veya yatırımda bulunabilirsiniz. Vergi ve miras konularında yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün mevzusu aile meseleleri gündeme gelecek. Kendinizi güvensiz ve sabırsız hissedeceksiniz. Karşılıklı atışma ve tartışmaların yaşanabileceği bir gün olacak.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcuna Yeni Ay ile ve Yengeç burcunda geri giden Merkür'ün düz harekete geçiyor. Bugün sevdiğinizle kişiyle doyasıyla sevgi ve cinselliği paylaşabilirsiniz. Sevmek, sevilmek ve paylaşmak günün önemli mottosu olabilir. Ayrıca ortak paylaşımlarla ilgili yeni birliktelikler gündeme gelebilir. Bunu zamanla maddi akış bolluğuna çevirebilirsiniz. Zengin bir ortak sizin fikirlerinizle ilerlemek ister.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu yeni projelere adım atmak ve bazı girişimlerde bulunmak istiyorsanız tek başınıza yol almamanız, bir ortak seçmeniz ve birlikte yol almanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Ortaklı işleri olan Oğlak burçlarının kendilerini gösterme fırsatı yakalayabileceği zamanlar. Birkaç gün içinde başlayacak yeni ilişkiler pek uzun sürmeyecektir. 

1 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; alınganlıklarını bir kenara bırakarak, karşındakilerin fikir ve desteklerine açık olmanda yarar var. Bütçene destekler getirebilecek olan yeniay, ortak kaynaklarının artmasını, miras ya da kredi gibi konuların gündemin olmasını sağlayabilir. Ancak taviz vermek istemiyorsan finansal konularda ani kararlardan uzak durmalısın.

1 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>