Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yaşadıklarını Görmezden Gelemiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2020, Salı

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 90%

Romantizm ve seks, bugün düşüncelerinizde ve davranışlarınızda ön sıralarda yer alabilir. Bu gece bazı olağandışı rüyalar görebilirsiniz. Bu rüyalar romantik veya sanatsal olarak ilham verici olabilir veya her ikisini de içerebilirler. Onları bir yere not edin, çünkü kendiniz hakkında hayatınızda fark yaratabilecek yeni gerçekleri ortaya çıkarabilirler. Para konusundaki düşünceleriniz güven ve panik arasında gidip gelebilir. Gerçekleri gözden kaçırmayın!

Bugün rüyalarınıza kulak verin. Etrafınızdaki insanlar muhteşem hayatlarını yaşıyor gibi görünürken siz bu sıkıcı rutine sıkışıp kaldığınızda sık sık kıskançlık hissine kapılıyor musunuz? Kendinizi bu monotonluktan kurtaracak tek kişi sizsiniz, bu yüzden şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin. Değişim ilk başta göründüğünden çok daha kolaydır. Hayal gücünüzü kontrol altına alın ve en ulaşılamaz hayallerinizi bile gerçekleştirmek için çözümler üretin.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Bugün bir patlamaya veya çöküşe şahit olabilirsin. Araba kullanırken veya ateşli ya da patlayıcı şeyler çalışırken dikkat ol. Bugün atmosfer bu şekilde: patlayıcı. Gerçekleştirdiğin eylemler şiddetli reaksiyonlar zincirini harekete geçirebilir. Ayrıca bugün saldırgan eğilimlerini sakinleştirmek için sık sık kendi içine dönmeye çalışmalısın.Holistik sağlık ve iyileştirmeyle ilgili meselelere sarabilirsin. Eklemlerinle veya cildinle alakalı küçük bir sorunun olabilir. Alternatif tıp çalışan birine danışabilirsin. Vücudunda kolayca düzeltilecek bir dengesizlik olabilir. Bir masör de daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Bir otacı da sana sağlığın için kullanabileceğin bitkiler konusunda fikir verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

10 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Partneriniz sorun yokmuş gibi davranıyor fakat ilişkinizin sonu geliyor gibi. İlginizin epeyce azaldığını fark etmelisiniz. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Bazıilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Böylece yadırgadığınız davranışlardan daha az etkilenebilirsiniz. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşayacağın bazı sorunlar seni yaşama karşı daha kaygılı bir karaktere sokabilir. Kariyer hedefleri olan bir Oğlak burcuysan, bugün bu hedefleri güvence altına almak için belli başlı girişimlerde bulunabilirsin. Bugün arkadaşlarınla gireceğin sohbetlerde ortak noktalarınızı fark etmek seni mutlu edecek. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, beklenmedik bir kişinin duygularını sana ifade etmesi gününü daha farklı kılacak.

10 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Yakın çevreniz ve dostlarınızla kuracağınız bağlantılar sizleri oldukça motive edebilir. Onların hayatında ki sorumlulukları da üstlenmeniz gereken konular bugün gündeminizde olabilir.

10 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar hakkında bütünü daha rahat görebileceksiniz. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Bugün gerçekçi tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular ilginizi çekebilir. Paylaşımda bulunmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde planlı hareket etmek isteyebilirsiniz.

10 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın en şanslı ve mutlu evrelerinden bir tanesine girmiş bulunmaktasınız. Bugünlerde hem maddi bereketiniz hem manevi istekleriniz gündeme gelebilir.

10 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bedenen orda olsanız bile aklınız bugün işte değil. Bu da birçok soruna yol açabilir. Evdeki sorunlarınızı işteyken düşünmemeye çalışmalı ve sadece işinize odaklanmalısınız. Yoksa patronunuzdan uyarı alabilirsiniz.

10 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün geri hareketi bugün itibariyle sona eriyor. Son 3 haftadır karşı karşıya kaldığınız iletişim problemleri bu hafta itibariyle çözülecektir.Ay'ın Terazi burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri itibariyle kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeniarayışına girebilir, kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

10 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak iyimser ve memnun olacağınız bir gün geçireceksiniz. Bu durumunuz, rutin işlerinizle ilgilenip veya sorunlarınızı çözmekle uğraşıp keyfinizi kaçırmak istememeniz sonucunu doğurabilir. Yapılması gerekeni ihmal etmemelisiniz.

10 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi konulardaki aksiyonlar biraz daha normal bir hal alacaktır. Sizi sağlamlaştıracak hareketlerde bulunabilirsiniz. Maddi anlamda dikkatli olmak gerekiyor. Yatırım fikirlerini bir süre bekletmekte fayda var. Gereğinden fazla harcamalardan kaçınmalısınız. Çevrenizdeki insanların desteğini göreceksiniz.

10 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün uzun yolculuklar, yüksek eğitim veya medyayla ilgili konularda başarı olasılığı yüksek girişimlerde bulunabileceğin gibi tutarlı ve kararlı davranışlarla çevrendekileri etkileyebilirsin. Günün ikinci yarısında çalışmalarının meyvelerini toplamaya başlayabilir ve dış görünüşün için minik değişiklikler düşünebilirsin.

10 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>