Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi sert tepkilerinizle, yumuşak yüreğinizin çelişkisinden dersler çıkartabilmeli, partnerinizin karakteristik özelliklerine o kadar olumsuz bakmamalısınız. Onun duyguları fazla ciddiye almıyor gibi yaşaması sizi tepkimeci yapabiliyor.

Yakında alacağınız çok yeni ve ilginç öneriler olacak. Ama siz buna, öneri sahibine duyduğunuz güven ölçüsünde tepki vereceksiniz. Çok uzun bir telefon görüşmeniz, sizi bugün fazlaca gerebilir.

Geçmişte para konularında özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan arkadaşınızın bugünkü para darlığına, doğru bir gözle bakmanız gerekiyor. Bu duruma duyacağınız kısa bir haz, gelecekte uzun bir pişmanlığa dönüşebilir.

İnsanların kendi meselelerine gevşekliğine büyük kızgınlık duyuyorsunuz. Gelişmiş sorumluluk duygunuz buna neden oluyor. Ama tepkiniz gösterdiğiniz ölçüde belirgin de olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güven, onlarla yetinmenizi gerektirmiyor. Elinizde tüm veriler tamam olmadan yargılara varabiliyorsunuz. Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın yaşayacağı üzücü olay, buna neden olacak.

11 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:52 Ay-Neptün görünüm etkisinde hassasız. Huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Saat 08:19 Ay-Merkür görünümü, maddi-manevi güvence ve güvenliğimiz üzerinde ciddiyetle duracağız. Saat 17:55 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız. Terör saldırısını kınıyorum. Şehitlerimize rahmet ve Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Acımız büyük. Başımız sağ olsun.

11 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla ilgili geçmişe dair bazı konular seni duygusallaştırabilir. Sert olmamaya özen göstermelisin.

11 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerde, kesenizi aşmayacak şekilde bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Fakat bu esnada belli konuları birebir siz yönetmelisiniz. Günün Atmosferi:Pozitif diyaloglar, görüş alışverişleri

11 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu Pazar Ay burcunuzla uyumlu seyrederken kendinizi daha tatmin olmuş hissedebilirsiniz. Duygularınızı daha rahat anlatmanız kolay.

11 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız, sevdiklerinizle ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Heyecan ve tutkuyla hareket edebilirsiniz, duygularınızın yoğunluğunu kontrol etmek zor olabilir, yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

11 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız yerde, kesenizi aşmayacak şekilde bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Fakat bu esnada belli konuları birebir siz yönetmelisiniz.

11 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz.Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Merkür arasındaki olumlu açı enerjisi size, sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye güven telkin etme fırsatı verecektir. Duygular yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz. Bu durum da çevrenizdeki kişilerin size olan güven ve inançlarını sağlamlaştırıyor.

11 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

11 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 26' 46" R
Ay
Terazi
18° 13' 45" R
Merkür
Boğa
05° 39' 36"
Venüs
Boğa
25° 13' 07"
Mars
Koç
14° 47' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 09"
Satürn
Balık
18° 04' 50"
Uranüs
Boğa
23° 29' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 20"
Lilith
Başak
25° 31' 10"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>