Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Şansın Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2021, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün kişisel bir ilişkinizde olan şeylerle mücadele ediyor olabilirsiniz. Bir şeyleri bir şekilde halletmeye çalışıyor olabilirsiniz ve sevgiliniz farklı bir yöne odaklanmak isteyebilir. Şu anda parasal sorunlar ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ortak bütçenizi tartışmak ilginizi çekebilir. Bu arada, sevgilinizin samimiyet ve iletişim konusunda endişeleri olabilir. Bugün onu gerçekten dinlemeyi ve ilişki kurmayı deneyin.

Fiziksel ve mental enerjiniz bugün oldukça düşük fakat evde kalıp televizyon izlemek de kitap okumak da istemiyorsunuz. Sosyalleşmek söz konusu bile değil. Tüm günü kendinizle ne yapacağınızı bilemez bir halde geçebilirsiniz. Bu koşullar altında yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi oyalamak olacaktır. Spora gidin, heyecan verici bir şeyler ya da bir kodemi filmi izleyin. Aklınızı, içinde bulunduğunuz rehavetten uzaklaştırırsanız, bu durumdan sıyrılacaksınız.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bol bol öğüt verdiğin bir gün olacak. Arabuluculuk rolü üstlendiğin durumlarda bulabilirsin kendini. Arkadaşların yaşanan gruplaşmalar adına ortak paydalar bulman için sana ihtiyaç duyabilir. Evde çocuklar için kurallar koymak durumunda kalabilirsin örneğin. İnsanların iletişim kurma becerilerini nasıl geliştirebileceği üzerine görüşlerin değer kazanacak. Rahatça fikirlerini beyan etmelisin. Sen doğuştan psikologsun ve kabiliyetli bir elçisin.

12 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde elinizde olmayan durumlarla karşı karşıya olabilirsiniz. Önemli işlerinizi başlatmak için bir sonraki günü bekleyin. Akışa güvenmek, inançlar ve dua hali yaşamdan şans ve fırsatlarla karşılaşmanıza aracı olabilir.

12 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans yüzüne gülüyor. Eğerarayışında olan bir Oğlak burcuysan, başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin durgun hallerinden kendince anlamlar çıkarabilirsin. Düşüncelerinin seni yorduğuna karar verip onunla uygun bir ortamda konuşmaya karar verebilirsin. Geleceğinle ilgili idealist planlarına yenilerini ekliyorsun.

12 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz tarafından haksızlığa uğrayacağınız bazı olumsuz olaylar yaşanabilir. Olaylar karşısında cevap vermek yerine sessiz kalmaya çalışmalı ve konuyu i̇yi takip etmelisiniz. Bu durum çevrenizi tanımak için güzel bir fırsat. Olayları ve kişileri gözlemleyin.

12 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Bedeninizi ilgilendiren konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili konularda yorucu koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

12 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda limitlerinizi zorlayacağınız bir gündesiniz. Özellikle size iyi gelen insanları çevrenizde tutmak için onları hoş tutmanız gerektiğini hatırlayabilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

12 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde nasıl bir konumda olduğunuzu öğrenmeniz, sizi hem mutlu hem de daha ilerisi için motive edecektir. Önünüzdeki zaman diliminde katıldığınız organizasyonlar özellikle kişisel gelişiminiz adına faydalı olacaktır. Yeni başlangıçlar yapmak ilk adımda zor gelse de sonrasında kolaylaşacak ve size istediklerinizi getirecektir.

12 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız. Hatalarınızı büyütmemelisiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda kendinizi zorlanmış hissedebilirsinz. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız ancak yine de tedbirli olmanız gerektiğini de unutmayın. İletişim söz konusu olduğunda ise biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var. Tercihlerinizin sürekli olarak değişim gösterme ihtimali de var.

12 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni heyecanlara açık olduğunuz bir gün. Anlayış, derin sempati ve nazik ruhunuz ilişkinizdeki özeni gösteriyor. Bu da birlikteliğinizi mutlu kılıyor. Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. İş hayatınızda bundan sonra oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olun. İş yerinde kimseyle tartışmamalı ve hakkınızı korumalısınız. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gereken bir dönem. Sık sık öfkeleniyorsunuz, bu durum fiziksel sağlığınızı da olumsuz olarak etkiliyor.

12 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
11° 03' 17" R
Ay
Balık
28° 44' 07"
Merkür
Boğa
25° 38' 41"
Venüs
İkizler
10° 04' 52"
Mars
Koç
23° 55' 21"
Jüpiter
İkizler
01° 25' 41"
Satürn
Balık
18° 44' 59"
Uranüs
Boğa
24° 10' 35"
Neptün
Balık
29° 40' 00"
Plüton
Kova
01° 54' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 52"
Lilith
Başak
26° 51' 36"
True Node
Koç
14° 02' 30"
Son Güncelleme : 01/06/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>