Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hobilerine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Mantıklı ve güzel iletişimler kurmak için kendini açık bir şekilde ifade etmen gerekebilir aşkta. Sevdiğin kişiye hislerini açmak konusunda cesur olman gerekecek. Bir şeyleri karşı tarafın kendiliğinden fark etmesini beklemek yerine kontrolü ele almalısın.

Bu günlerde işinize karşı nefrete yakın duygular içindesiniz. Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek.

Parana sahip çıkman gereken bir gün olabilir bugün. Bunun sebebi gereksiz masraflar veya çevresel koşullar olmayacak ama. İleriyi düşünerek daha mantıklı hareket etmek içine daha fazla sinebilir. Finansal olarak dikkatli davranma kararı alacağın bir gün olabilir.

Vücudunu dinlemeye, ihtiyaçlarını anlamaya çalışabilirsin. Bunun için de yoga ve meditasyona başlamak isteyebilirsin bugün. Bu tür konularda kendini eğitmeye daha açık olman olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin kontrolün dışında gerçekleşecek olayların seni çok fazla etkilemesine izin vermemen gerekecek. Her şeyi kişisel algılamaman gerekebilir. Biraz esnek davranarak planlarının bozulmamasını sağlamak kendin için yapabileceğin en iyi şey olabilir. Fazlasını zorlamamalısın.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dramatik bir şey yapın, unutmuş olanlara hala dikkate alınması gereken bir güç olduğunuzu hatırlatacak bir şey yapın. Büyük bir sosyal öneme sahip bir şey olmak zorunda değil, ama insanların tekrar senin hakkında konuşmasını sağlamalı.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının karışacağı bir gün geçirebilirsin. Geçmişte hoşlandığın kişinin seninle tekrar iletişime geçmesi heyecanlanmana neden olabilir. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan, başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin. Kendine uzun bir aradan sonra zaman ayırarak, hobilerinle ilgileneceksin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı yön değiştirmek için sabırsızlanıyorsunuz. Hayatınızda büyük bir devrim gerçekleştireceksiniz. Bu devrim sizi hareketli kılan hızlı bir yapı içinde ilerlemenize neden olacaktır. Değişime kendinizi adadığınız bu süreci en iyi versiyonunuzla sonlandırmaya gayret etmelisiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayış içinde olmak size de iyi gelecektir. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Karşılıklı yapacağınız anlaşmalar özenli davranmakta fayda var. Çalışma hayatınızda yoğunluk söz konusu.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlam temelli ilişkileriniz için uygun bir gün. Hobileriniz ve diğer konulara yönelmek, içsel yeteneklerinizi de keşfetmek için uygun bir gündesiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işlerini yaparken yaşam alanınızla ilgili çözülmesi gereken bazı sorunları fark edebilirsiniz. Belki de yapılması gereken birkaç küçük onarım, alınması gereken yeni bir eşya ya da mobilya vardır. Geleceğe dair iyimser olmalı, moralinizi bozmadan rutininize dönecek kadar kendinize güvenmelisiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınızı reddetmek veya saklamak yerine keşfediyor olabilirsiniz. İhmal ettiğiniz ihtiyaçlar ilgiyi hak ediyor. Duygularınıza ve arzularınıza bu yoğun odaklanma, bugün işinizle ilgilenme dürtünüzle çatışabilir. İşleri basit tutmak pratik amaçlarınıza daha iyi hizmet etme eğilimindeyken, karmaşık duygular üretkenliğinizi etkileyebilir. Şimdi yaptığınız iyileştirmelerin daha sonra değerli olacağını görebilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz. Birçok davete katılacak ve mutlu olacaksınız.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerinize odaklı olabileceğiniz bir gün. Görüşme ya da toplantı trafiğiniz yoğun olabilir. Bolca diyalog kurabilirsiniz. Ancak yanlış kelimeler kullanabilir ya da doğru ifadelerde zorlanabilirsiniz, dikkatli olun.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişim içinde olmanıza rağmen, bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinizde doğru bir yaklaşım içindesiniz. Bugün, ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>