Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geriye dönüp baktığınızda pek parlak ilişkiler yaşamamış gibi gözüküyorsunuz. Düzgün bir ilişkiye başlamanız çok yakın. Bir tanıdığınızın arkadaşı olabilir.

İşyerinizde herkese karşı sergilediğiniz asabi hareketler sizi çevrenizde sevilmeyen insan durumuna düşürüyor. Çevrenizin sizin hakkınızdaki düşüncelerine önem vermelisiniz artık.

Savurgan ve paraya önem vermeyen kişiliğiniz sizi hiç beklemediğiniz bir anda maddi sıkıntıya sokabilir. Dikkatli olun.

Ailenizden bir kişi sizi sevmiyor. Bu uzak bir akrabada olabilir. Yakınlarınıza karşı tedbirli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki arkadaşınızın ortak bir girişimini yanlış bulacak, engellemeye çalışacaksınız. Bu müdahalede yararsız ısrarlardan kaçınmanız doğru olacak. Oldukça cesaretli biri olmanıza rağmen yapmak istediğiniz birçok şeyi yapamıyorsunuz. Vaktiyle göze alabildiğiniz şeylere bugünlerde cesaret gösteremeyişiniz, koşullarınızın elverişsizliğinden çok, içinizdeki karmaşadan kaynaklanıyor.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay hareketini Başak burcunda sürdürüyor. Sizlerin de olumlu bir güne başlamasını sağlıyor. Tüm pozitifliğinizle bu haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Bazılarınız gelecekle ilgili seyahat planları yapabilir. Ay-Merkür arasında aktifleşen olumlu açılar sayesinde akademik hayatınızda, yurt dışı işlerinizde güzel haberler alabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir. Bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç tesadüfler yaşıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Pratik olmak adına başarılı bir gün... Üstesinden geleceğin birkaçvarsa her şeyi kolaylıkla halledebiliyorsun. Ancak sıkıştığın noktalarda yardım almayı bilmelisin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, piyasadaki hareketlilik seni biraz endişelendirebilir. Geleceğini korumak adına risk almak istemeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, ummadığın aşk itirafı karşısında tepki vermekte zorlanacaksın. Çocukların varsa onların eğitim programlarını düzenlemek için ailenden destek rica edebilirsin. Bugün aynı zamanda enteresan tesadüflerle karşılaşabilirsin.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve sektör değiştirmek gibi bir fikriniz varsa veya hayatınızda kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bugün bu konularda bazı sağlam temeller oluşturabilirsiniz. Bulunduğunuz koşulları beğenmediğiniz ve kendinize layık görmediğiniz için güvenilmeyecek kişilere güvenmemelisiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılma isteğiniz hayal gücünüzü destekleyecektir. Özgürleşme isteği içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca ortak alım satım işleri, yatırımlar, ortak gelir ve kazançlara ait konular gündeminizi şekillendirebilir. Akşam saatlerine kendinizi daha özgür ve bağımsız hissedebileceğiniz, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabileceğiniz şartlar oluşabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilincinizi günlük faliyetlerin dışına taşıyacak, sizi dinlendirecek faaliyetler olası. Akşam saatlerinde gündemi karıştıran huzur bozan konular olası ancak öze dönüp sakin karşılamakta fayda var.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak; farkındalığının yüksek olduğu sabah saatlerinde stratejik davranman, değişik çözümler üretmen ve detayları irdelemen mümkün. Düşünce ve görüşlerini paylaşırken kendini sürekli ön plana çıkarman, birilerinin çok hoşuna gitmeyebilir. Fazla iddialı olmaktan kaçınmanda fayda var, çünkü bazı konularda yanılma ihtimalin yüksek.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz.Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 53' 44"
Ay
Kova
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 32' 49"
Venüs
Boğa
02° 51' 55"
Mars
Koç
00° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 39"
Satürn
Balık
16° 42' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 38"
Lilith
Başak
23° 30' 21"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>