Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kreatif Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarmanız gerekiyor. Başarıya ulaşmak için çabalamaya devam edin.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek harcamalar yapmamanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli işlerinizi bugün halledip tamamlamak için kendinizi zorlamamalısınız. Bazen olabildiği kadarı en iyisidir ve sadece bu kadarı gereklidir. Özel hayatınıza, partnerinizle vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz; bunu bastırmayın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Oğlak burçları için kariyer konusunda önemli bir gün olabilir. Kendiniziprojelerine adamanız veya profesyonel hedeflerinize odaklanmanız gerekebilir. Öz disipline, sabırlı ve kararlı olmanız, bugünün getirdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. İletişimde açık ve net olmaya özen göstermelisiniz. Sonuç olarak, bugün, hedeflerinize odaklanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığın yoğun olduğu bir günden geçiyorsun. Bugün duygusallığın düşüncelerini adeta yönetiyor. Ani kararlar vermemeye özen göstermelisin. Aklına gelen fikirleri bir kenara not etmeyi unutmamalısın. Düşündüklerin ileride işlerini kolaylaştırabilir. Her an kreatif fikirler üretecek zihne sahipsin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hassasiyetiniz artabilir. Kendinizi bir karamsarlığa sürüklemeden bunu aşmalısınız. Yaratıcı çalışmalar ya da iyi dostlarla kurulacak bir iletişim size destek olabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek işler ve uğraşlar söz konusu. Bugün sağlık, hizmet ve düzen gerektiren durumlar vurgulanıyor.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkılgan olabilir ve ne istediğinize karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Hava almak ve dışarıda olmak isteyip çok kısa süre sonra vazgeçebilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününün daha rahat ve keyifli geçmesi için daha fazla müzik dinlemen gerekebilir. Sevdiğin şarkıları açmak daha güzel bir ahenk yakalamanı sağlayacak bugün. O yüzden bu tür bir aktiviteye vakit ayırmalısın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, şimdi meşgul olma, organize olma veya işlerinizi toparlama arzusu güçlü olabilir. Pratik işleri halledebilir ve bunları arkanızda bırakabilirseniz muhtemelen uzun vadede kendiniz için daha iyisini yapacaksınız. Yine de yapılacak ve öğrenilecek ilginç şeylerin çekiciliği güçlüdür ve gün ilerledikçe tempoya ayak uydurmak daha kolay bir hale gelir. Kişisel yaşamınızda nasıl iyileştirmeler ve güzel geri dönüşler yapabileceğiniz konusunda iyi konuşmalar veya fikirler olabilir. Kulak vermek, bağlantıyı güçlendirmeye yardımcı olabilir. Ailenizle müzakereler veya ev ve aile meseleleriyle ilgili fikirler için genellikle iyi bir zamandır.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Disiplin önemli.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Yaşamsal konularda var olan problemleri de tamamen ortadan kaldırmayı başarabileceksiniz. Dışarıdan kaynaklı sorunları gözünüzde büyütmemeye çalışın. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin yaşlıları ile güç birliği içindesiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına başlattığınız çalışmaların size kazandıracağı prestij önemli olacak. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir. Yorgunluk çekmek istemiyorsanız vitamin alın.

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 02" R
Ay
Başak
12° 11' 10"
Merkür
Boğa
01° 32' 10"
Venüs
Boğa
21° 28' 40"
Mars
Koç
12° 28' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 06"
Satürn
Balık
17° 52' 48"
Uranüs
Boğa
23° 18' 33"
Neptün
Balık
29° 21' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 13"
Lilith
Başak
25° 10' 56"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>