Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Uyumlusun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün arkadaş ortamında bir insandan çok hoşlanabilirsin. Yeni bir aşk kapını çalabilir. Ancak aceleci davranarak karşındaki insanı sıkıştırmamalı ve kendine biraz zaman tanımalısın bugün.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda geziniyor gibi.

Bugün maddi konularda sözünün geçtiği insanlar sana patronluk taslayabilir. İnsanların tam olarak nasıl davranacaklarını kestirememek para ile alakalı konularda kafanı karıştırabilir. Ani kararlar almamalısın bugün.

Davranışlarının şekillenmesine sebep olan bir şey de kaygılardır. Kaygılar genel olarak stresten gelse de bazen kendimize nazik davranmadığımız için de büyüyebilirler. Bugün zihnini boşaltmalı ve kendine nasıl bir iyilik yapacağını düşünmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hem hislerini hem de mantığını rahat kontrol edebileceksin bugün. İç sesin sana tek bir şeyi söyleyecek. O yüzden kafanın karıştığı mevzularda çözüm üretmeye çalışmak bugün yapacağın en iyi şey olacak. Daha verimli bir gün için kendine zaman vermelisin.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün güne pozitif bir enerjiyle başlıyorsunuz. Bu durum stres altında aldığınız bası kararlara dair yeni adımlar atmanıza neden olabilir. Karamsar ruh halinin dağılmaya başlamasıyla birlikte aslında önünüzdeki yolu daha net bir şekilde görmeye başlıyorsunuz. Günün sonunda yaptıklarınızdan memnun olacak ve kendinizle gurur duyacaksınız.

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamda kendini daha uyumlu ve iyi hissedebilirsin. Ancak bazı konularda beklenmedik gelişmelerin yaşanması seni huzursuz edebilir. Maddi olarak kendini rahat hissettiğin bugünde, zamanını giyim alışverişine ayırabilirsin. Zamanı verimli kullanacak olman, birçok çözümü de beraberinde getirecek. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları gündeme gelebilir.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışa dönük, hayatın içine dahil olmanız gereken bir gün olabilir. Birçok insanla ve konuyla yüzleşmek beraberinde bazı dalgınlık ve yorgunlukları getirebilir. Gözü ve kalbi açık olmak, özellikle resmi işlerde hata yapma olasılığınızı düşürecektir. Öğrendiklerinizi uygulamak adına yeni alanlar kuruyorsunuz.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Göremediğiniz durumlardan dolayı belirsizlik yaşayabilirsiniz. Planladığınız konulardaki değişimler nedeniyle bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin anlayış göstereceği bir dönemde olmakla beraber diğer kişilerden de anlayış ve taktir toplayacağınız bir dönemdesiniz. Başarılı hissedeceksiniz.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyfini çıkaracağın birden fazla şey olabilir. Sevdiğin insanlarla zaman geçirebilirsin, seni eğlendiren bir aktiviteye katılabilirsin, keyifli bir zaman geçirebilirsin. Bu tür etkilere kendini açman ve hemen her şeye hayır dememen gerekecek.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sandığınızdan daha fazla desteğiniz var ve siz ileri doğru ilerlerken sizi güçlendirmek için buradalar. Bugün, henüz tamamlamadığınız herhangi bir görevden yıldığınızı hissediyorsanız özellikle yararlıdır çünkü gün, sizi destekleyen insanların olmasını sağlarken, bunu yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanızı sağlayacaktır. Bugün her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacaksınız ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakin ve temkinli davranırsanız kazanacaksını

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkul konularında şans sizinle olacak. Aşk, çocuk, tatil, hobilerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sevgi ve saygıya aşktan daha çok önem veriyorsunuz. O da bir ilişkide sizin aradıklarınızı arıyor. Uyumunuzun bir nedeni de bu. Bu aralar tek sorunlu alanınızhayatınız. Sizin dikkatinizi başka tarafa çekmek hatta sizi bıktırmak, vazgeçirmek istiyorlar, sabır gösterirseniz uzun süre elde edemeyeceğiniz bir başarıya kavuşursunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Yarım kalan diyetinize yeniden başlayabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>