Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir. Küçük bir tatil önerisi alabilirsiniz.

Hiç yakınmadan çalıştığınız için bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkında değil. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var. Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil ama bazılarını erteleyebilirsiniz. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir.

Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk veriminizi düşürebilir. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular dikkat çekici olurken başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni ve takdir toplayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir, üstlerinizle, yönetici konumunda kişilerle ve yaşlı olgun kimselerle ilişkilerinize dikkat.

15 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, dış dünyada ölçülü hareket etmenin, başkalarına karşı nazik davranmanın önemli olduğunu gösteriyor. Saat 11:12 Ay-Pluto görünümü, ilişkilerinize özen göstermek mecburiyetinizi işaret etse de, siz gayet iradeli bir şekilde bunun ayarını yapabilirsiniz. Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kaynaklarınla ilgili konuşmalar olabilir. Ailenden uzak kaldıysan onlara bugün özlemin aratabilir.

15 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlüğünüzü engelleyen konu ve olaylar bir olayla son bulabilir.

15 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizi ileriye taşıyabilir. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Sanatsal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Kendinize zaman ayırmaya çalışın.

15 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Terazi burcunda seyahat ederken kariyerinizde parlak bir gün sizi bekler. Organizasyon yeteneğiniz sayesinde kalabalık bir etkinliği başarıyla yürütürsünüz. Seminer, workshop gibi çalışmalar için oldukça uygun bir gündür. Ayrıca annenizin ihtiyaçlarını gidermek onunla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı olaylara duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Ancak, bu haliniz çabuk geçecek. Genel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Olumlu ve anlayışlı davranabilir, Dostlarınız ve sevdiğinizle sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Yatırıma yönelik isteklerinizi onlara anlatabilirsiniz.

15 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinize çok dikkat etmelisiniz. Tepkileriniz yüksek olabilir. Kafanıza takılan işlerinize çözüm bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız keyfinizi yerine getirebilir.

15 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün'ün arasındaki zorlu etkileşim sizin gibi gerçekçi bir insanı bile hayal dünyasına itebilir. Zihniniz karmaşık fikirlerle dolu olacaktır. Araba kullanırken aşırı dalgın olabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Yolda yürürken, cüzdan, çanta, anahtar vb. gibi eşyalarınıza sahip çıkmalısınız.

15 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı her zaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

15 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 14" R
Ay
Oğlak
23° 05' 51"
Merkür
Koç
16° 50' 04"
Venüs
Boğa
00° 48' 12"
Mars
Balık
29° 36' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 12"
Satürn
Balık
16° 33' 41"
Uranüs
Boğa
22° 20' 17"
Neptün
Balık
28° 54' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 59"
Lilith
Başak
23° 19' 12"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>