Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Motivasyonunu Yaratıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğinle beraber yeni planlar yaptığını görebilirsin. Bu durum seni korkutmamalı. İster istemez aranızdaki ilişkinin gelişmesi seni bu planları yapmaya itecek. Senin için iyi olanı belirlemeye çalışmak ikiniz için de iyi olacak.

Ortaya henüz koyamadığınız becerileriniz, yeni gelişmelerle yeni fırsatlar yakalayabilir. Yaratıcılığınızın belli koşullarla engellenmesi, sizde karamsarlığa yol açmamalı.

Eline geçecek bir miktar para ile huzurunun bozulmasını engellemek isteyeceksin. Yapılması gereken harcamaları aradan çıkarıp kalan miktarı tasarruf olarak değerlendirmek keyfinin bozulmasını engelleyecek.

Kaygı ve stresin senden uzak olması için daha istekli olmalısın. Karşılaşacağın olayları yapıcı kalarak çözüme ulaştırmak sağlığını da doğrudan etkileyecek. Olumsuz düşüncelerden uzak durmak iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her durumda hayata karşı olumlu kalmaya çalışmak senin için iyi olacak. Olumlu kalmaya çalıştıkça ister istemez işlerin senin için daha iyi bir duruma geldiğini göreceksin. Sabırlı olmaya devam ettikçe güzel gelişmelerin gerçekleştiğini göreceksin.

16 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sağduyu size, siz onları görmezden gelmeyi seçtiğiniz için sorunlarınızın ortadan kalkma olasılığının düşük olduğunu söylemelidir. Bu hafta sonu yıldızların mesajı, korkularınızı yenmenin tek yolunun onlara kafa kafaya saldırmak olduğudur. Şimdi başla.

16 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi motivasyonunu kendin sağlıyorsun. Kimseye ihtiyaç duymadığını tavırlarınla belli ederken, çevrendeki insanların sana ihtiyacı olduğuna tanıklık edebilirsin. Hayata bakış açının dahi değişebileceği bir günden geçerken, iç sesin seni hiç yalnız bırakmayacak. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşının sorunları seni derinden etkileyecek.

16 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gücünüzü fark etmek, kendinizle yapıcı bir şekilde yüzleşmek motivasyonunuzu arttırıyor. Artık insanlardan ve yaşadıklarınızdan öğrendiklerinize göre hareket etmelisiniz. Ev hayatınızı etkileyecek konularda önemli ve son kararları alabilirsiniz. Sorunları geride bırakarak ileriye bakmanın formüllerini daha net görebilirsiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin düşünmek ve endişelerden uzak durmak gerekiyor. Psikolojik açıdan kendinizi daha fazla stres altında hissedebilirsiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ve aile ilişkilerinde ortaya çıkabilecek olası durumlarda dengeleyici unsur görevini görebilirsiniz ve ortamı sakinleştirmek size kalabilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

16 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsan bağlantılarınız şu anda imajınızı yükseltmenize yardımcı olabilir. Saygın bir otorite figürü veya kalabalık bir topluluğun görüşü, yeni bir adım atmanıza yardımcı olabilir, ancak bu şansı yalnızca sorma cesareti gösterirseniz elde edeceksiniz. Daha büyük bir yükümlülük üstlenmek endişe verici olabilir ve yaşam tarzınızın, elde etmek istediğiniz sorumluluk düzeyini yansıtması gerekecektir. Yeteneklerinizi abartmayın ve üstesinden gelemeyeceğiniz sorumluluklardan kaçınmak için yapabilecekleriniz konusunda dürüst olun.

16 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha da karışmasına neden olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde bazı saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

16 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, yakın arkadaş ya da ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Aile içinde duygusal olarak kendinizi ifade ederken kırıcı olabilirsiniz. Ayrıcahayatınızdaki kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle bir konu yüzünden şiddetli bir münakaşa yaşamışsınız. Durum gitgide daha iyiye doğru gidiyor. Fakat tam anlamıyla düzelmesi için eskinin tamamen bitip, yeninin başlaması gerekli. Ona karşı daha anlayışlı, daha ılımlı olmalısınız. İşinizde ısrarcı ve ikna edici olmalısınız. İçinde bulunduğunuz boşluğu en yakınlarınıza bile göstermeyin. Eşitliğe ve adalete inancınız sizi başarıya götürebilecek iki önemli unsurdur. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

16 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 59' 14" R
Ay
Terazi
24° 59' 56" R
Merkür
Boğa
06° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 54' 37"
Mars
Koç
15° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 06"
Satürn
Balık
18° 06' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 43' 59"
Lilith
Başak
25° 34' 54"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>