Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gerçekler ile Aydınlanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2020, Salı

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 90%

Diğer insanlar sizin için her zaman önemliydi fakat bugün insani ilişkileriniz sizin için normalden daha fazla önem kazanabilir. Bugün bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz ve hayatınızda biri yoksa, aşık bile olabilirsiniz. Hem eski hem de yeni arkadaşlarınız size aniden daha harika ve ideal görünebilir. Romantik ilişkiler, masalsı olabilir. Ancak, insanları gerçekte olduğu gibi görmeye çalışın.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

İşlerin dozunu kaçırmamaya dikkat et. Hedeflerine ulaşmak konusunda oldukça hararetli olabilirsin. Bu coşkunluğunu ifade etmeye ve yaşamaya kendini bırak elbette; ama bitiş çizgisini çoktan geçtiğini bile fark etmeni önleyebilecek kadar da heyecanlanmamaya özen göster.Ebeveynlik içgüdüleriniz bugün tavan yapabilir ve eğer çocuklarınız varsa, onları çok iyi koruyor odluğunuzu hissedebilirsiniz. Sizin için "Aşırı korumacı" kelimesini kullanabilirler. Geride durmak ve yaşlarında yaptığınız aynı hataları yapmak için onları izlemek çok zor ama gerçekten öğrenmek için tek yol budur. Bir çit inşa etmek veya arabayı tamir etmek gibi bir şey öğrenmek için tek doğru yolu deneyimlemektir. Yine tavsiye vermeyi önerin. Sadece onları bu konuda zorlamamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnançlarınıza meydan okuyan ve aynı zamanda ufkunuzu genişleten bir şeyle karşılaşabilirsiniz. Muhtemelen bunlar sizin geleneksel düşüncelerinize kolayca uymayan bir şey olacaktır. Belki de her şeyi bildiğini düşündüğünüz birinin şaşırtıcı bir tutku ya da hobisi olduğunu keşfedebilir ya da cinsiyetçilik problemiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat düşündüğünüzde daha önce sorgusuz sualsiz verdiğiniz kararlar sizi şoke edebilir.

16 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok güvenle ve sıcak duygularla baktığınız biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var, ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz. Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alabilirsiniz. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz bu üçlü ilişki çevrenizde bazı merakların nedeni olabilir.

16 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün yeni bir gün olduğu ve senin de yeni bir heyecanla güne başlaman gerektiğini sabah yaptığın bir telefon görüşmesi ile daha iyi anlıyorsun. Bazı gerçekler senin de aydınlanmanı sağlıyor. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan ilgi duyduğun bir isime karşı harekete geçme kararı alabilirsin. O kişi sana uzun zamandır hissetmediğin duyguları hissettiriyor.

16 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda geleceğe yönelik yeni projeler ve fikirler oluşabilir. Bunları gerçekleştirmeden önce işin uzmanlarına danışmanız iyi olacaktır. Sevgiye özlem duyuyor olabilirsiniz. Bunu kendinizde yaratabilirsiniz. Sevdiğinizi söyleyebilir ve bununla ilgili karşılık görebilirsiniz. Çalışma yaşamınızda bazı kuralları belirlemeniz gerekmektedir. Kendi sınırlarınızı çizmeli ve bu sınırı kimsenin aşmasına izin vermemelisiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev içindeki kazalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden ailevi konular içinde kalabilirsiniz. Gizli düşmanlar edineceğiniz zamanlar olabilir. Korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Babanıza ait konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden gelebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş çevrenizde profesyonelliğiniz ile ön plana çıkabilir, diğer kişilere soğuk bir görünüm çizebilirsiniz. Etrafınızdaki sizi fazlaca eleştiren insanalara bir sınır çizebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde Ay'ın burç değiştirmesiyle tutku, sevgi, aşk konuları öne çıkıyor. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilir, bir miktar çabayla kendi kendinizi şımartıp mutlu edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymalısınız.

16 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tatil planlarınızı artık sonuçlandırma zamanınız geldi. Havada bıraktığınız şeyler üzülmenize sebep olacaktır. Dikkatli olmalısınız.

16 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcuna giriş yapacağı 12:35'e kadar Koç burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde eviniz ve ailenizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.Ay'ın Boğa burcuna girişi ile romantik konular önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri size keyif veren aktivitelerle değerlendirebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir ve de karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

16 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlaklar, iltifatlar ve küçük sevgi belirtileri ilişkinizi güçlendirebilir. Yaşamınızda yapmaya çalıştığınız değişikliklerde tutarlı olmaya çalışın. Bugün sağlığınız tam yerinde ve enerji dolusunuz.

16 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle çekişme içine girebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız, karşı tarafın farklı düşünceleri nedeniyle, sizi yanlış sonuçlara götürebilir. Onu ikna etmek yerine maddi anlamda kendi koşularınızı düzeltme yolunu seçmelisiniz.

16 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>