Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlk Adımı Atıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Önce teori sonra pratik gelir. Bugünün gezegenlerin dizilimi ile düşünceleriniz hakkında kendi kendinize söz vermeniz gerekiyor. Başka bir deyişle öğütlediğiniz şeyleri uygulayın. Kaynaklardan alıntı yapmakta ve gerçekleri ve rakamları ortaya çıkarmakta harikasınız, ancak bu bilgiyi nadiren kişisel bir bağlama aktarıyorsunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Arkadaşlarınızın vearkadaşlarınızın bunu bilmek istemesi mantıksız değil.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Bazen genel mod ekstra heyecanlıyken ve neredeyse bulutlara değecek dereceye gelmişken, sen kendini mantıklı, sorumlu ve gerçekçi olduğun için tuhaf ve acayip hissediyorsun. Bugün, inanılmaz derecedeki istikrarlı ve sabit yapın böylesi duygusal açıdan çalkantılı bir günde adeta aranan bir özellik olacak. Aslında başkalarıyla çok daha fazla bağlantılı ve etkileşim halinde olduğunu göreceksin – özellikle de yerinde durmayan bir atmosferin hakim olduğu bir durumda sabitliği sağlayabilmiş olanlarla.Bugün oldukça kapsayıcı bir dünya görüşü olan biriyle çatışabilirsiniz. Belki de gerçekçilikten yoksun ve hatta biraz mide bulandırıcı bulduğunuz insani yaklaşımlar sergiliyor olabilir. Bu bakış açısıyla ilgili hislerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Karşıt savlara hazırlıklı olun ve fikirlerinizi destekleyecek verileriniz olsun. Hayal ürünü şeyler, gerçekmiş gibi sunuluyor. Bu kazana bir şeyler atmamanız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizin arkadaşlığınızı özlüyor olabilir. Fark edileceğinizi ya da takdir edileceğinizi bildiğiniz ortamlara katılmaya özen gösterin. Başkalarının hatalarını yargılamak yerine iyi yanlarını görmeye çalışın. Tüm yaptığınız arkalarından konuşmak ve sadece kişiliklerinin olumsuz yönlerini anmak olduğu takdirde insanlar sizi özlemekten vazgeçeceklerdir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün olaylara ve durumlara karşı daha materyalist yaklaşabilir, fayda-zarar karşılaştırması, alma-verme hesabı yapabilirsiniz. Pratik olmanız, detaylarda boğulmadan basit düşünmeniz yeni kazanç kapıları açacak ve ilişkileri iyileştirecektir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir düşündüğün proje hakkında bugün ilk adımı atabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan, bir süreliğine düşüncelerini ertelemeyi düşüneceksin. İletişim konusunda yaşadığın sorunlar nedeniyle arkadaşlarınla aranıza soğukluk girebilir. Keskin çıkışlar yapmak yerine, yapıcı konuşmalar yapmanda fayda var. Aile içerisinde kutlanacak özel bir gün için hazırlıkların olabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fazla çevreye sahip olmanız sizi biraz yoruyor olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirip çevrenizde elemeler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi düzenlemeyle başlayan bu süreç hayatınızı komple düzenlemeyle son bulabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda ön planda olabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Uğraştığınız işleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İlerleyen zamanlarda rahat iletişim kuracağınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı ve potansiyelinizi iyi kullandığınızdan emin olduğunuz taktirde başarı da sizinle gelecektir. Kendinizi istemediğiniz yüke sokmayın.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber sıkça vakit geçirmenize rağmen bazı insanların yanındayken kendinizi ortamdan kopuk veya gruptan dışlanmış hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Karşınızdaki kişiler kötü niyetli olmasa da bunu sizin buraya ait olmadığınızın bir göstergesi olarak görebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Disiplin önemli.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki herkese tam olarak kim olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi göstereceksiniz. Etrafınızı enerjik insanlarla kuşatın.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde daima size inanan dostlarınız olsun istiyorsunuz. Bugün, iyi niyetli yaklaşımlarınızın yanıtsız kalmayacağından emin olmak isteyeceksiniz. Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istemeniz yüzünden huzursuz oluyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 27" R
Ay
Balık
07° 31' 56"
Merkür
Koç
18° 21' 24"
Venüs
Boğa
04° 43' 19"
Mars
Koç
02° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 48"
Satürn
Balık
16° 50' 13"
Uranüs
Boğa
22° 31' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 41"
Lilith
Başak
23° 40' 22"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>