Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eski Defterler Açılıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuz düşüncelerden olabildiğince uzaklaşmaya çalışın. Sonuçların her açıdan belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Davranışlarınızı biraz olsun dengelemeye çalışmanız gerekmekte.

Mesleki olarak daha tutarlı olmaya çalışın. Sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanızın daha da iyi olabileceği bir gündesiniz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelir gider hesabı yapabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işler, uygulanacak planlarınız varsa bu hesabı korumalısınız. Gereksiz ve düşüncesiz borçlanmalardan kaçının.

17 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize odaklanmak için mükemmel bir gün olabilir. Kendinizi disipline etmek ve işlerinizi düzene koymak için uygun bir zamandasınız. Dikkatinizi dağıtan detaylardan uzak durmalı ve önemli görevlere odaklanmalısınız. Finansal konularda da istikrarlı bir şekilde hareket etmelisiniz. Aynı zamanda, işbirliği yapmaktan çekinmeyin ve diğer insanlarla ortaklıklar kurarak daha güçlü bir şekilde ilerlemeyi düşünün. Kendinize güvenin ve hedeflerinize doğru kararlılıkla ilerleyin. İyi şanslar!

17 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgın olduğunuz kişilerin size adım atmasını geri çevirmek istemeyeceksiniz. Aranızdaki buzlar yavaş yavaş eriyor. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir Oğlak burcuysanız eski sevgiliniz sizinle yeniden iletişime geçmek isteyebilir. Kalbinize yenik düşeceksiniz. Anne tarafıyla ilgili bazı dedikodular kulağınıza gelebilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınız duyumlardan hoşlanmayabilirsiniz. Haksızlık yapıldığını, yanlış anlaşıldığınızı düşündüğünüz konuları açıklığa kavuştururken sakin kalmanızda fayda var. Sosyal çevrelerde kendinizle ilgili olumlu bir intiba oluşturmanız önemli ve gerekli olacaktır.

17 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde parasal konular ağır basıyor. Ancak henüz netleşmemiş durumlar da söz konusu.

17 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız işinizde saygı görmenize vesile olabilir. Başlattığınız işlerinizi başarıyla tamamladığınızı görmek sizi yeni hedeflere götürebilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karar vermek konusunda kendini yetersiz hissetmemelisin, hele de bugün. Aklındaki şüpheler hızlı kara vermeni kötü yönde etkileyebilir. Bunlardan kurtulmak için daha istekli olman gerekecek. Arkadaşlarından yardım istemek senin için daha iyi olabilir bu konuda.

17 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, zor sorunlara en iyi şekilde köklerinden yaklaşılır ve bugün olayları kökenleri ve geçmiş açısından görmeye daha yatkınsınız. Belirli bir düşünce veya arayışa çok fazla ağırlık veya enerji verme eğilimine dikkat etmeniz gerekirken aslında bu, odaklanmak için iyi bir zamandır. Belirsizlikler etrafınızda dolaşabilir ve işleri ucu açık bırakmak gerekebilir. Hayalinizdeki gibi dümdüz ilerlemiyor olabilirsiniz ancak dolambaçlı yollar yeni fikirlere ve belki de biraz ilhama yol açabilir. Motivasyonunuz düşükse hayatınızda daha fazla hayal gücü, romantizm veya maneviyat katmanın yollarını düşünün.

17 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Bugün birçok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve biraz beklemelisiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

17 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; para, kazançlar ön planda olacak. İletişim, eğitim, seyahat alanlarında bazı aksiliklere dikkat. Harika bir gün dilerim.

17 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacak. Kafanızda yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

17 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 32' 56" R
Ay
Aslan
17° 46' 35" R
Merkür
Koç
28° 59' 04"
Venüs
Boğa
18° 57' 57"
Mars
Koç
10° 55' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 11"
Satürn
Balık
17° 44' 18"
Uranüs
Boğa
23° 11' 26"
Neptün
Balık
29° 18' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 26' 58"
Lilith
Başak
24° 57' 21"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>