Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde dolanıp duranların hiç birini beğenmiyorsunuz. Arkadaşlarınız bu yalnızlığınızın ne kadar süreceğini merak ediyorlar. Hoşlandığınız bir kişinin varlığından henüz kimseye söz etmiyorsunuz. Önce kendiniz emin olmak istiyorsunuz.

Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kısa vadede kariyeriniz açısından bir gelişme görülmüyor ama parasal bir gelişme söz konusu olabilir.

Sizin için zor bir dönem sayılabilir. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizi artık bitirmek istiyorsunuz. Bir süre daha bu zorluğunuz devam edebilir.

Bazen çok mesafeli ve ulaşılmaz oluyorsunuz. Bu huyunuz sizi yalnız kalmanıza neden olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seçici davrandığınız için zaman zaman kazanabileceğiniz şeyleri de elinizin tersiyle itiyorsunuz. Bu arkadaş seçiminde de,seçiminde de, aşk yaşamınızda da böyle. Sizinle çok yakın dostluk kurmak isteyen ve gerçekten hoşlanan kişilerle dostluktan kaçınmanız size kaybettiriyor. Ona dostluk kapılarınızı açarsanız, gerçekten sıkı dost olabilirsiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 17 Kasım saat:04:33-1 Aralık saat:14:12 tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Gizlilik içinde yürütülmesi gereken meseleler, ilişki, projeler, ruh ve beden sağlığı, hukuki davalar, kardeşiniz, eşinizin sağlığı vehayatı, sosyal hizmetler, hayaller, geri planda halledilmesi gereken işler, ticari ilişkiler, eğitimle alakalı konular, dini inancınız gereği kapanma, hayır işleri, aranızda düşmanlık bulunan kişilerle alakalı mevzular, herkesten sakladığınız sırlarla ilgili konularda etkilidir. Tüm burçlar için genel not: Yorumunuzda söz edilen konularda, ani karar vermemeli, daha önce verilmiş kararları tekrar gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Diyelim ki, çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündüz saatlerinde üzerinde derin bir duygusal rahatlama hissediyorsun. Bu anı değerlendirmek için kendini sokağa atarak uzun yürüyüşler yapman mümkün. Ancak rüzgâr sert ve cildini korumak için muhakkak bir şeyler kullanman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, katılacağın etkinlikte tanışacağın kişinin yoğun ilgisi kalbinin kapılarını usulca aralayacak. Mutlu olmak için neye ihtiyacın var? İşte tam anlamıyla bunun cevabını aradığın ve aslında bulmaya başladığın bir gün... Hayatına dâhil edeceklerin veya hayatında çoktandır olanlar konusunda artık daha seçici davranmaya başlamış olabilirsin. Sana bu denli keskin seçimleri yaptıran ise seni aşağı çekenle, sana iyi hissettiren arasındaki farkı daha net görmenden kaynaklanıyor.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz önemli görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal çevre bağlantılarınızın da aktif olmasıyla alacağınız davetlerden memnuniyet duyacaksınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin yoğun ilgisine karşı duyarsız kalmanız neredeyse imkansız. Çekiciliğiniz yükseliyor.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kafa karışıklığı ve yönsüzlük yaşayıp, kendinizden emin olamayabilirsiniz. İşle ilgili planlar aksayabilir. Kasvet ve yoğunlaşan endişe sağlık sorununa yol açabilir. Dengenizi koruyun.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı denetim altına alacak, böylece ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim güçleniyor. Fakat, duygusal tedirginliğiniz devam edebilir. Hediye alabilirsiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 45' 12" R
Ay
Terazi
22° 04' 01" R
Merkür
Boğa
06° 06' 53"
Venüs
Boğa
25° 36' 41"
Mars
Koç
15° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 40"
Satürn
Balık
18° 06' 03"
Uranüs
Boğa
23° 30' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 12"
Plüton
Kova
02° 01' 58"
Chiron
Koç
21° 43' 17"
Lilith
Başak
25° 33' 17"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>