Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günü Kendine Ayırıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bu aralar aşk konusunda şansını artırman gerekebilir. Yeni ortamlara girmek aklındaki insanla karşılaşma ihtimalini artırabilir o yüzden. O insanla karşılaşana kadar da umutsuzluğa kapılmamaya dikkat etmen gerekebilir. Aşkta kendi enerjini yükseltmelisin.

Yeni birgünü ve yeni koşuşturmalar. Çoğu kez yeni atılımlar yapmak için içinizde büyük bir istek duyuyorsunuz amadışındaki hayatınızı da ihmal etmek istemiyorsunuz. Şu sıralar her ikisi içinde oldukça dengelisiniz.

Parasal anlamda daha fazla sorumluluk alman beklenebilir bugün. Ama şanslısın, bu sorumlulukların altından kalkabilecek potansiyelin olacak. Sevdiklerini düşünerek attığın adımlar gereksiz masraf olarak gelmeyecek gözüne.

Bugün kendini biraz yorgun hissedebilirsin. Fırsat buldukça dinlenmeyi ihmal etmemelisin o yüzden. Temiz hava almak, bol su içmek de sana yardımcı olacak. Dinlenmeye fırsat yaratmak senin için iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşına çıkacak olaylara karşı kendini savunma ihtiyacı duyabilirsin. Kendine olan güveni kaybetmemek günü daha rahat atlatmanı sağlayacak hatta. Sevdiğin insanların her zaman yanında olduğunu bilmek de sana iyi gelebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süre işi unutun ve hayatın eğlenceli tarafına odaklanın. Evet, kariyerinizde başarılı olmak da eğlenceli olabilir, ancak çalışmak ve oyun oynamamak sizi diğer insanların gözünde sıkıcı bir Oğlak burcu yapar, bu yüzden dünyaya nasıl eğleneceğinizi bildiğinizi gösterin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu üzerinden atacağın, tam anlamıyla kendine ayıracağın bir cumartesi günü geçireceksin. İlişkiye yeni başlamış bir Oğlak burcuysan, sevgilinin kıskanç yönlerini öğrenebilirsin. Tartışmak istemesen de kendini tutamayabilirsin. Kardeşi olan bir Oğlak burcuysan, kardeşinin evliliğindeki gelişmeler seni mutlu edecek.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle ve ortaklarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu kez eğlenmek ve farklı bir deneyim elde etmek adına girişimler yapacaksınız. Bir arada olduğunuz insanlar hakkında yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Öğrenecekleriniz size arkadaşlıklarınıza verdiğiniz değeri sorgulatabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda Satürn ile birleşiyor. Parasal konular üzerinde durmak ve uzun vadeli düşünmek isteyebilirsiniz. Teknik bir konu ile de daha çok ilgilenmek mümkün.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş toplantısı, açılış, seyahat gibi olası her şey için harekete geçmeniz gereken bir gün olabilir, bugün hiçbir şeye yetişemediğinizi hissedebilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çabalarınız bugün ödüllendirilebilir. Enerjinizi doğru projelere harcadığınızdan ve kendinizi uzun vadede size gerçekten fayda sağlayacak şeyler adadığınızdan emin olmak için durup biraz düşünün. Düzgün bir şekilde karşılık almadığınızı düşünüyorsanız, şimdi bunu değiştirmenin zamanı geldi. Kendiniz için, mali açıdan daha ödüllendirici konumlar arayın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden, tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün her türlü ortamın farklı yönlerini göreceksiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, çocuk, şans oyunu ya da hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Maddi kaynaklarınızda Satürn dönemini yaşadığınız için gereksiz harcama yapmamanızı, emek ve çabanızın değerini bilmenizi tavsiye ediyorum.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel güvenliğinizi maddesel destekle sağladığınız için kazançlarınızı takip etmeye özen gösteriyor ve yeniolanaklarına imkan tanıyorsunuz. Bugün, bazı konularda ısrarcı bir tavır takınarak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>