Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda gergin konuşmalar yaşanabilir. Olabildiğince tarafsız kalmalı ve olayları kişisel algılamamalısın bugün. Ortadaki meseleyi halletmek için senin tavrın önemli olacak.

Gelecek planlarınızda, gerek duyduğunuz birtakım destekleri önümüzdeki günler içinde görebilirsiniz. Dinamiksiniz. Günün sonunda bile yeni başlamış gibi bir enerjiyle, azimle çalışabiliyorsunuz.

Maddi konularda etrafındaki insanlarla muhatap olman gerekiyorsa kelimelerini çok net seçmelisin. Parasal anlamda gereksiz yanlış anlaşılmalara mahal vermemeli ve çok dikkatli iletişim kurmalısın bugün.

Bugün kendine zaman ayırman ve kişisel bakımına önem vermen kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Cilt sağlığına özen göstermen ve bol bol su tüketmen de vücuduna güzel etkiler getirecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha sakin kalmalı ve tepkilerini kontrol etmelisin. Karşında yaşanan olaylara ani tepkiler vermek seni yorabilir. Olayları gözlemlemek ve fikrini sonradan ifade etmek ise seni daha önemli bir konuma getirebilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genel olarak hafızanız kuvvetli ama bugün, karşınıza o kadar çok garip ve şaşırtıcı bilgi çıkabilir ki onları takip edemeyebilirsiniz. Muhtemelen bunları not etmek isteyeceksiniz. Özel efektler kullanan filmler şu sıralar ilginizi daha çok çekebilir. Kurguladığınız hikayeler, çok da çaba sarf etmeden aklınızda bir volkan gibi fokurdayabilir. Yaratıcılık üzerine düşünüyorsunuz. Ya da birileri yaratıcılık üstüne kafa yoruyor. Tadını çıkarın!

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişimini her anlamda güçlendirmek istiyorsun. Aile bireylerinle uzun zamandır görüşmüyorsan, onları telefonla arayabilir, uzunca hasbihal edebilirsin. Mesleki olarak kendini geliştirmek istiyorsun. Bu konuda tecrübesine güvendiğin bir büyüğünden tavsiye alabilirsin. Patronlarına kendini göstermeni sağlayacak yeni yöntemler öğrenebilirsin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayrimenkuller ya da evinizin ihtiyaçlarıyla ilgili maddi sorunlarınızı çözecek gelişmeler yakalayabilirsiniz. Açığınızı kapatıyor oluşunuz süreci daha hızlı bir şekilde yönetmenizi sağlayabilir. Ailenizle aranızda bir skor durumunun olmaması için karşılıklı olarak fikirlerinizi dinlemeli ve inadı kenara bırakmalısınız.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizdeki yaşlı kişilerden yardım alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler meydana gelebilir. İlerlemeyen işleriniz için sabırlı olmalısınız.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detaycı tarafınız işlerinizi hızlı bitirmenize engel olabilir. Yardım ya da tavsiye almak size çok iyi gelecektir. Sevildiğinizi derinden hissettirecek durumlar yaşanabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir şeylerin canını kolayca sıkmasına izin vermemelisin. Etrafında olan biten şeyleri daha keyifli ve hafif bir bakış açısıyla görmen, üstüne gitmemen gerekecek. Bazı şeyleri kişisel algılamamalısın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birilerine karşı kendinizi ifade etmek istiyor ancak alacağınız tepkilerden korkuyor olabilirsiniz. Kişisel konularda açılma ve savunmasız olma konusunda gergin olmak anlaşılır olsa da, başkalarına sunabileceğiniz çok şeyiniz var ve utanacak hiçbir şeyiniz yok.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımlarınızı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlginç bir soru aklınızı kurcalıyorsa, derin derin nefesler alın ve sadece içinde bulunduğumuz anı düşünün. Böyle zamanlarda sosyal mesafeye biraz daha dikkat etmelisiniz. Size sorulan soruları ise biraz daha sakin bir zihinle dinlemekte fayda var.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor, problemleri işe yansıtıyorsunuz. Dostlarınızın desteğiyle, bugün birçok problemin kolayca üstesinden geleceksiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>