Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz bir süredir boş ve şu günlerde yeni bir aşk macerasına atılmak için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Yakın çevrenizde hoşlandığınız biri var fakat onunla nasıl konuşacağınızı bilemiyorsunuz.

İş yerinizde amirlerinizle aranız çok iyi. Bu durum size önemli bir ayrıcalık kazandırıyor. Bugün zor bir işin altından amirlerinizin yardımı ile rahatlıkla kalkabileceksiniz.

Para konularında ailenizin desteğini alıyorsunuz. Fakat son günlerde yapmış olduğunuz gereksiz ve yüklü harcamalardan sonra ailenizden destek istemeye yüz bulamıyorsunuz.

Bugün fiziksel görünümünüze önem vermeniz gerekiyor. Bu arada yeni tanışacağınız biri aklınızı karıştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınız üzerine gittiğiniz ölçüde küçülüyor. Önümüzdeki günlerde alacağınız bazı haberler, sizi sorunsuz biri haline getirebilir. Dostlar arasında bir sağlık koşuşturması söz konusu olabilir. Size ait duygularına karşılık göremediği düşüncesinde olan bir yakınınız sizi duygulandıracak ve bugün onu aramak için fırsat yaratacaksınız.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne pozitif başlamayı ummayabilirsiniz ama bugün gerçekten huzurlu bir başlangıç yapıyorsunuz. Hayal etmek sizin gerçekçi yapınıza zıt olsa da bugün yapmanız gereken hep olmaz dediğiniz hayallerinize koşmak olmalı. Günün genelinde Ay sizin burcunuzda ve hayallerinizi gerçekleştirmek için öyle güzel etki yapıyor ki size tek kalan harekete geçmek. Güzel başladığınız bir günde bunu bir yere not edin. Tek sorun ise akşam saatlerinde sizin burcunuzda hareketine devam eden Ay'ın yine Mars-Plüton negatifliğini çalıştırması olabilir. Bu sebep yokken öfke duymanıza, karşınızdaki kişiyi kırmanıza sebep olabilir. Sevgiler, AStromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni yavaşlatan işlerden uzak duracaksın!Günü kaçırmadan biraz şehir turu atmak isteyeceksin. Ancak araban sorun yaratabilir. Dikkatli olmanda fayda var. Gün içinde yaşayacağın telefon trafiği işlerinin aksamasına ve istediğin gibi hazırlanamamana neden olabilir. Gereksiz, seni yavaşlatan, odaklanmanda problem çıkaran işlerden uzak durmak isteyeceksin. Diğer yandan derin nüfuslu insanlardan bugün destek görebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, ilişkide daha baskın olmak isteyeceksin. Bu durum baskıcı bir tutum sergilemene neden olabilir. Sevimli hallerin herkesin dikkatini çekiyor, ailenden izin koparmak için yaptığın şirinlikler, onları ikna etmene kâfi olabilir. Kronik rahatsızlığın varsa, beslenme düzenine, yaptırman gereken kontrollere karşı daha itinalı davranmalısın.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde dengede kalmayı öğrenmelisiniz. Karşı tarafa baskı yaparak isteklerinize ulaşamazsınız. Olayları akışa bırakmayı öğrendiğinizde hayatın sürprizlerinin karşınıza geleceğini göreceksiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda küçülen Ay, bitmekte olan işler işaretçisi. Duygusal açıdan daha hassas olabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelir gider hesabı yapmak için uygun bir gün. Akılcı çözümler ile tüm borçlarınızı ödeyeceksiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızı ilgilendiren rutin işlerinize yönelebilir, evinize yeni bir bitki satın alabilir, kendinizi daha iyi hissettiren eşyalar veya objeler alarak, ev alanınızı yani iç dünyanızı renklendirebilirsiniz. 18.00 sonrasında ikili ilişkilerinizde yeni başlangıçlara açık, devam eden ilişkilerde paylaşımların arttığı bir zaman dilimi sözkonusu.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizi paylaşma arzunuz yüksek. Bitme aşamasında olan önemli projeler söz konusu olabilir. Finansal konularda kaygı yapmayın. Günün ikinci yarısı duygusal olarak zorlanabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim nedeniyle bir anda hükümdar tavırlar sergileyip karşınızdakileri canından bezdirebilirsiniz. Baskıyla hiçbir şeyin çözümlenmeyeceğini kabullenin. Kalıcı sonuçlar hoşgörü ve tevazuyla elde edilir. Cinsel anlamda inanılmaz bir çekim gücüne sahipsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yalnız başınıza kalma arzusu yüzünden sosyal ortamlardan çekilebilir, işlerinizi bile tek başınıza sırtlayabilirsiniz. Kendi dünyanızda bir çeşit gerilim yaşıyor olabilirsiniz ve bunu dışarıya sert tepkilerle gösterirseniz olumsuzluklar yaşarsınız. Yalnız kalmak yerine sevdiklerinize açılın.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>