Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bugün bu sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissetmesine neden siz değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

Aklınızdan çıkartamadığınız ve çok satın almak istediğiniz şeylerin henüz sırası olmayabilir. Gecikmiş olan ödemenize geçici de olsa bir çözüm bulacaksınız. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

Çevrenizde problemin keşfini de size bırakarak sizden anlayış bekleyenler var. Bunu aşırı olarak görmeniz, sonradan üzüleceğiniz bir tavır olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz.

20 Aralık 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:19 Ay-Pluto görünümüyle Pazar gününe adım atacağız. Bu enerji,  evimizle alakalı ufak çapta yapılan düzenlemelerin işaretçisi. Bazıları ailesi veya arkadaşlarıyla, kimileri sevgisiyle birlikte vaktini değerlendirebilir. Saat 00:41 Ay-Merkür görünümü, hiç saklamadan hatta kimseden çekinmeden neye kızıyorsak, bizi ne rahatsız ediyorsa bunu dile getirmekten kaçınmayız. Bizim kriterlerimize göre hareket etmeyen insanlara pek anlayışımız olmayacak. Ancak lütfen sakin olmayı da bilelim. Saat 02:35 Ay-Uranüs kavuşumu, gün boyunca evinizdeki hareketliliğin simgesi. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ailenizle bazı meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak istemediğiniz şeylere zorlanmaktan hoşlanmazsınız. Saat 12:50 Ay-Mars karşıtlık etkisi, bazı kişilerle aranızda çatışmalara neden olabilir. Hatta sırf bu yüzden stres altında kalabilirsiniz. Ortada sebep yokken, birilerine kızabilir veya çatacak yer ararsınız. Oysaki siz bilinçli hareket etmeli, işinize, hayatınıza bakmalı, boş yere kendinizi üzmemelisiniz. Her şeyi kontrol edemeyiz, her durumu yönetemeyiz. Gönlümüze yakın olan, güven veren, huzur sunan insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

20 Aralık 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek, kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. Bugün, birlikte olduğunuz insanlarla fikir alış verişi içinde olacaksınız. Onların düşüncelerinden bazı fikirleri süzerek, kendinize yararlı olanları seçeceksiniz. Tiyatro, sinema ve tiyatro gibi sanat olaylarına ilgi duyacağınız bir gün.

20 Aralık 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sahip olduğunuz mevki, pozisyon, para, unvan, eş, iş, mallar, ev v.b her ne ise, size veya sevdiğiniz kişilere ait şeyleri sizden almaya çalıştığını düşündüğünüz kişilerle mücadele etmeniz gerekebilir.

20 Aralık 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinize ve güvenliğinize ait konularda daha dengeli ve sabırlı olmaya gayret etmelisiniz. Öğle saatlerinde evde ve yolculuklarda daha temkinli olmaya bakın.

20 Aralık 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlamadan dinlemeden etrafınıza karşı dağınık bir duruş sergilemeyin. Fikirlerinizi toparlamada biraz güçlük çekiyorsunuz. Her söylenene inanmayın.

20 Aralık 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Aralık 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bazı konuşmalarınızda baskıyı karşı tarafa fazlasıyla hissettireceksiniz. Yaptığınız planlardan sevdiğiniz insana da bahsetmelisiniz.

20 Aralık 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve çocuklarla ilgili konularda agresyon, efor ve mücadele daha çok ön planda olabilir. İnatçı, aksi, aşırı sahiplenici tavırlar zarar verebilir. Libidonuz her zamankinden yüksek olabilir. Özel hayatınıza ilişkin bir şeyleri değiştirmek, yeniden düzenlemek için uygun bir süreç olacaktır.

20 Aralık 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

20 Aralık 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 55" R
Ay
Terazi
14° 19' 29"
Merkür
Boğa
05° 11' 58"
Venüs
Boğa
24° 49' 02"
Mars
Koç
14° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 31"
Satürn
Balık
18° 03' 34"
Uranüs
Boğa
23° 27' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 22"
Lilith
Başak
25° 28' 60"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>