Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eski Günleri Anıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşündüklerinizi uygulamak isterken ilişkinize zarar vermekten kaçının. Tercihleriniz konusunda daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Olumsuzlukları geride bırakmanız için uygun zamandan geçiyorsunuz. Daha sabırlı olmaya çalışın.

Finansal olarak biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Adım adım ilerlemeye çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karakterinize uygun seçimler yapmak isteyebilirsiniz. Evinizde düzenlemeler yaparken kriteriniz bu olabilir. Evlilik kararı, aile görüşleri ve tanışma gibi konular gündeminizde yer bulabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Oğlak burcundakilerehayatında hedeflerinizi gözden geçirmeniz ve daha detaylı bir plan yapmanız gerekebilir. Enerjinizi verimli bir şekilde kullanmak için detaylara dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Aynı zamanda bugün, ilişkilerinizde sabırlı ve anlayışlı olmanız önemli olacaktır. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirebilir ve duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Her şeye karşı temkinli ve kararlı olmanız sizi bugün başarıya taşıyacaktır.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, etrafındakilerle iletişim kurmak senin için çok kolay olacak. Biraz da politik konuşmalar yaparak toparlayıcı olabilirsin. Eğeryerinde çalışma arkadaşların değiştiyse onlara karşı şimdilik mesafeli olmanda fayda var. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla buluşabilir, eski günleri anabilirsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanlı hissedeceğiniz bir gün olabilir. Duygusal konularda adım atamamak, hislerinizi paylaşamamak bugüne kadar hak ettiğiniz ve istediğiniz mutluluğu yaşamanızı engellemiş olabilir. Bugün kendinizin önündeki en büyük engelin yine kendiniz olduğunu fark edebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı olaylar size kriz yaratabilir. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal yönden bağlanmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz kişiler olabilir. Kısmetli konular söz konusu. Kişisel konular ön plana gelebilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, daha affedici ve yumuşak tavırlı bir döneme giriyorsunuz. Bu da karşı cinsin dikkatini oldukça çekecek.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişi geçmişte bırakarak yeni bir maceraya atılacaksın. Bazı şeyleri tamamen bitirip kafanı boşaltmak seni çok rahatlatacak. Kendine odaklanabilecek ve hayatın ile alakalı yeni kararlar alabileceksin.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün köklerinizle yeniden bağlantı kurmanız için iyi bir zaman. Daha odaklanmış ve rahat bir tempo arzuluyor olabilirsiniz ve ayrıca yaşamınızla daha fazla gurur duyuyor olabilirsiniz. Kendinizi güvende ve mutlu hissetmeye odaklandığınızda, dünyevi hırslar artık ikinci planda kalıyor. Daha huzurlu ve belki de duygusal açıdan daha güvenli arayışların tadını çıkarıyor olabilirsiniz. Hayatınızda ne yapmak istediğinizi hayal etmek için iyi bir zaman ancak planları sonuçlandırmak için ideal değil. Planlarınızı şimdilik kafanızda tutmak en iyisi olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Araştırmalarınızı derinleştirerek, düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, özel hayat, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle uyumlu bir birlikteliğiniz var. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Eğer yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir işte çalışıyorsanız, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde son derece olumlu ve dikkatli olmalısınız. Gün içerisinde parayla ilgili çıkabilecek anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için bütün enerjinizi harcamanız gerebilir. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 38' 47" R
Ay
Terazi
20° 43' 49" R
Merkür
Boğa
05° 57' 22"
Venüs
Boğa
25° 28' 29"
Mars
Koç
14° 56' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 05"
Satürn
Balık
18° 05' 37"
Uranüs
Boğa
23° 29' 51"
Neptün
Balık
29° 26' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 01"
Chiron
Koç
21° 42' 57"
Lilith
Başak
25° 32' 33"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 20/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>