Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Harcamaların Artacak Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün geçmişte yapmış olduğunuz şeylerin meyvesini alabilirsiniz. Mesela son zamanlarda birine borç para verdiyseniz, bu paranın bir kısmını ödeyebilir ya da birine önemli bir iyilik yaptıysanız, bu kişi size şükranlarını sunabilir. Bazen kocaman kalbiniz ve cömertliğiniz kıymet bilmiyor. Ama bugün bu yönlerinizin tedildiğini görmek güzel olacak!

Bugün, astrolojik açıdan son derece berrak ve önemli bir gün. Sizin için bugün öncü ruhunuzu onaylama günü olabilir. Yeninin ve tuhaflığın şampiyonu olun. Altın bir şansın kapıda olabileceği bir fırsat penceresi açılıyor. Çatışan güçler aslında birlikte iyi çalışabiliyor gibi görünebilir. Yeni bilgi ve haberlerin eski geleneklerle birlikte dengelendiğini unutmayın. Anahtar bu iki ilkenin bütünleşmesidir.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Gün boyu pozitif tutumlar sergiliyor olacaksın. Enerji seviyen yüksek ve herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceksin. Ama kendini çok da zorlama. İçinde yanan bir istek olsa da, işlerini tamamlamak için biraz fazla ileri gidebilirsin. Süpermen olmaya çalışma! Yerine, küçük, ulaşılabilir hedefler koy. Böylece günün yumuşak ve rahat geçecektir.Bugün yakınınızda bir toplantı ya da başka türden bir toplanma gerçekleşebilir ve bu uzun zamandan sonra etrafınızdan olan en heyecan verici şey olabilir. Bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu toplantıyla ilgili sosyal bir etkinlikler bugün çok fazla zamanınızı alabillir hatta neredeyse kendinizi yıpratacağınız noktaya kadar. Hızınızı kendinize göre ayarlayın ve çok yüklenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı zamanlar gerçek duygularınızı ifade etmek hoşunuza gitmiyor. Asıl düşüncelerinizi kendinize saklayarak gizemli adamı oynamayı tercih ediyorsunuz. Çevreyi izlemekten ve etrafınızdaki insanları gözlemlemekten hoşlanıyorsunuz. Bu durum daha stratejik hamleler yapmanıza olanak veriyor! Ancak bugün insanlara karşı daha açık olmaya hazır olacaksınız. Umutlarınız ve hayallerinizle ilgili önemli bir itirafta bulunursanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tembellikler, rahatlama ve keyfi hareket etme isteği ön planda. Beslenmede aşırılıklara kaçmaya karşı dikkat edin. Zehirlenme durumlarına karşı ise yemeklerinizi daha iyi seçin.

21 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenin sorunlarında onların yanında yer alacaksın. Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Planlamadığın harcamalar gerçekleştirebilirsin. Son günlerde yaptığın davranışları gözden geçirmek istiyorsun. Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşın seninle iletişime geçebilir.

21 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandır aksattığınız ama artık yapmanız gereken düzenlemeleri bugün tamamlamalısınız. Yeni bir haftaya girmeden önce fiziksel ve psikolojik olarak bir dağınıklığın olmaması size kendinizi daha iyi hissettirecektir.

21 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında zaman alan işler ve başkalarına yardımcı olma gereği hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle daha çok şey paylaşmaya açık ve hassassınız.

21 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacaklarınız bereketiniz için de olumlu olacak. Yeni ilişkiler ve arkadaşlıklar denemek ve yenilik içerisinde bulunmak size iyi gelecek.

21 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kariyerinizde bir bitişi ve yeniliklerin başlangıcını temsil ediyor. Eski bir işi yenisi için bırakıyor veya mevcut işinizde yeni bir pozisyona geçiyor olabilirsiniz. Yeni teknoloji bu geçişte veya yakın zamanda edindiğiniz yeni bilgilerde veya her ikisinde de etkili rol oynayabilir. 

21 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uçuk yönlerinizi sizden daha iyi bilen yok. Bugün katılacağınız toplantılarda oto kontrol sisteminiz çok önemli. Yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, arkadaşlarınız  tarafından çok seviliyorsunuz. 

21 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, işlerinizi gizlilik içinde, perde arkasından yürütme eğilimine girebilirsiniz. Bu eğilim, bugün, size bazı faydalar sağlayabilir. Program dışında kalan gizli görüşmelerde, hareket şeklinizi olumlu yönde değiştirecek tüyolar alabilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız zorlu günlerden geçiyor olabilir. İş yerinizdeki insanlarla konuşurken kullandığınız kelimeler konusunda daha dikkatli davranmaya özen gösterin. Bugün kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle uyumlu bir birlikteliğiniz var. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Eğer yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir işte çalışıyorsanız, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde son derece olumlu ve dikkatli olmalısınız. Gün içerisinde parayla ilgili çıkabilecek anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için bütün enerjinizi harcamanız gerebilir. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

21 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>