Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bir ayrılık gözleniyor. Bu ayrılık geçici olabilir. Bugün yaptığınız hataların pişmanlığını duyabilir ve duygusal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

İş hayatınızda durgunluk hat safhada. Bugünlerde alternatifolanakları arıyor ve kendinizi geliştirecek faaliyetlere yönelmek istiyorsunuz. Bunu biraz hırsla başaracaksınız.

Parasal konularda oldukça rahatsınız. Ailenizden yardım görüyor ve harcamalarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Fakat bu durum yakında parasız kalmanıza neden olabilir.

Bugün duyacağınız bir haber canınızı sıkabilir. BU haberin doğruluğundan emin olmadan moralinizi bozmayın .

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilmeniz halinde, elde edebileceğiniz küçük mutluluklar olabilir. Bunun için günlük yaşamın bağlarını biraz gevşetip kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Bazı ikili ilişkilerde kalıcı olarak görülüp kabullenilmiş problemlerin çözümü, tarafların kendilerinden bir parça kopup bir ilişki içinde olduklarını fark edebilmelerine bağlı.

22 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 08:32 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Saat 10:44 Ay-Jüpiter görünümü, duygularınızı gayet ciddi ve işlerinizi planlı ve gününüzü belli bir düzen içinde geçirmeniz gerekebilir. Ancak insanlarla temasınızda bu sert duruş, bazı kişilere garip gelebilir. Bu nedenle gerektiğinde hoşgörülü davranmak iyidir. Tabii ki, insanların da size karşı saygılı ve nazik davranmasını bekleyeceksiniz. Sınırlarınızın aşılmasından hoşlanmazsınız. Saat 16:19-23 Mart saat 05:28 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince özellikle kişisel ve mesleki konularda gözden geçirmelerde bulunmak yararlı olur. Eğer bir işiniz istediğiniz biçimde gerçekleşmezse, bunu başarısızlık olarak yorumlamayınız. Ayrıca olumsuz durumlardan kendinizi sorumlu tutmayınız. Biraz rahat olmanızda yarar var. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

22 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pek umursamadığın bir sorun bugün karşına gelecek. Yeteneklerin sayesinde güzel bir gün geçirebilirsin.

22 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsızlık yaratan olaylar ruh halinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Kalbinizin sesini dinlemeniz gereken bir gün olmalı.

22 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kararsızlık yaratan olaylar ruh halinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Kalbinizin sesini dinlemeniz gereken bir gün olmalı.

22 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğe yönelik ciddi planlar yapmaya yönelebilirsiniz. Bu planları destekleyecek görüşler almak için de çevreyle fikir alışverişi içinde olmanız mümkün

22 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken sabah saatlerinde kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Geçmiş deneyim ve birikimleriniz size ayrı bir destek ve güç kazandırabilir. Öğle sonrası ise özellikle ev ve aile konularında beklenmedik gelişmeleri dikkate almanız gerekebilir.

22 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak. İş ve kariyer alanlarınızda gelişimlere açıksınız ama olayları abartmadan yolunuzda ilerleyin.

22 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa duygusal belirsizlikten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Mesleki olarak önünüze çıkan bir fırsatla ilgili ön göremediğiniz bazı detaylarda sezgilerinize ve tecrübelerinize güvenmelisiniz. Belki de sizden daha tecrübeli bir yakınınızdan destek almalısınız. Mesleki bir dayanışma planlayabilirsiniz. Hangi ortam olursa olsun grup bilincine sahip durumdasınız. Aile ve ebeveyninizle yaşamak durumunda olduğunuz kariyerinizle ilgili tartışma ve çatışma riski dört gün etkili olabilecek bir durumdur.

22 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların akıllarından geçeni anlayabileceğiniz, bu sayede de, kendinizi onların yerine koyup yaşadıklarından ve hissettiklerinden haberdar olabileceğiniz bir gündesiniz. Bunu, yakınlarınıza destek vermek için bir şans olarak görün.

22 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>