Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Anlam Kazanmak İsteyeceksin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile ortak ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz bugün. Birlikte bazı aktiviteler yapmak ve yeni şeyler öğrenmek ikinize de güzel etkiler sağlayacak. Yeni konulara daha rahat odaklanabileceksiniz bugün.

Kendinizi birden fazla farklı yöne doğru koşarken bulabilirsiniz. Bugün ayak işlerinin halledilmesi için iyi bir gün. Bugün bir çok şeyi aynı anda yapabilecek durumdasınız, bu yüzden özgüvenli bir şekilde bunları yapmaktan çekinmeyin. Bununla birlikte, dikkat edilmesi gereken tek şey, sadece işlerin üzerinde hafif bir şekilde durmak yerine, her görevi kapsamlı bir işlem gerçekleştirdiğinizden emin olmaktır. Diğerleri sizin yaptığınız işleri anlatabilir, bu yüzden her zaman gurur duyduğunuz bir şey yaptığınızdan emin olun.

Bugün parasal konularda dikkatli davranmak ve belli bir bütçenin dışına çıkmaman gerekecek. Çevrende, bu hareketin için seni yargılayanlar olabilir ancak bu bütçeyle yaşamak zorunda olanın kendin olduğunu hatırlaman gerekecek.

Bugün kafanı toparlamak ve kendine zaman ayırmak vücudunda daha iyi etkiler yaratabilir. Daha sakin bir gün geçirmek ve vücuduna karşı nazik olmak sana iyi gelecek. Ağır hareketlerden uzak durmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla iletişim kurmak senin için zor olabilir. Çevrendeki insanlarla anlaşabilmek için konuşmadan çok eyleme bakman gerekecek. Sorumluluklarını yerine getirmen bugünün önceliği olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün, maddi konular ve finansal durumunuzla ilgili daha fazla dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve uzun vadeli hedeflerinize odaklanmak önemli olacak. Yatırımlarınızı gözden geçirmek de faydalı olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinli olman gereken bazı konularda işlerin tam aksine gitmesi mümkün. Anlamsız konuşmalar ve kalabalık ortamlar seni bugün huzursuz edebilir. Eş ailesinden ya da arkadaş ortamından uzaklaşmak isteyeceksin. Özel hayatında canını sıkan ama çözümü olan bazı konularla yüzleşebilirsin. Anlam veremediğin ilişki tiplerinin sebeplerini öğrenebilirsin. Biriken kitabı ve albümleri sığdırmak konusunda evde ufak tefek tartışmalar çıkabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz bir işin ya da konunun sizin için gözle görünür bir yerde olmasını önemseyebilirsiniz. Bu yüzden maddi kazanca çevirebileceğiniz sistemleri inceleyebilir, yatırım vefikirleri üretebilirsiniz. Kendinizi huzurlu hissetmeniz kadar bunu koruyabilmeniz de önemli olacaktır.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşılaştığınız kişiler sizi zorlayabilir. Ani tepkilerden kaçının. Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizdeki değişken koşullar sizi zorlayabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde komşular ve akrabalık ilişkilerinin gündemde olacağı bir gündesiniz. Zamanınız huzurlu geçebilir ancak yine de şaşıracağınız gelişmeler olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aldığın kararları aceleye getirmemen iyi olabilir genel olarak. Karar verirken aceleci davranmaman bazı şeyleri daha net görmene vesile olabilir. Kararlarının sonuçları hakkında uzun uzun düşünmek bugünün önceliği olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kalabalıklara karışmak isteyebilirsiniz. Özellikle ailenizle katıldığınız bir davet bir yerlere ait ve değerli olduğunuzu hissetmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Herkesten istediğiniz övgüleri alamayabilirsiniz ancak kesinlikle takdir edildiğinizi ve sevildiğinizi hissedeceksiniz. Bugün, gerçekten özgür olduğunuzu ve kendi yolunuzu seçebileceğinizi de fark ettiğiniz ayrıcalıklı bir gün. Sizi siz yapan özgün şeyleri korurken aynı zamanda insanlar tarafından kabul görmenin mutluluğunu yaşıyorsunuz. Yine de insanların söylediklerinizi ancak kendi bakış açılarını kapsadığı kadar anlayabileceklerini aklınızda tutmanız gerekebilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık göstermeniz, işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortaklık, evlilik konularıyla ilgilenebilirsiniz. Birebir ilişkiler içinde olabilirsiniz. Aşk konusunda güzel başlangıçlar sizi bekliyor. İlişkiniz varsa çok daha iyi hale gelecek. Tatil, hobilerinizde sürprizler gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanın. İşinizle ilgili çabuk kırılıyor ve panik içinde kendi başınıza çözüm, aramaya başlıyorsunuz. Zamanla yarışmak tarzınız oldu.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>