Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farkını Ortaya Koyuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün elinize kalem alıp anılarınızı yazmalısınız. Duygularınız ve hisleriniz şu anda çok canlı ve ulaşılabilir olduğu için yazıklarınızdan sürükleyici bir kitap çıkabilir. Şu anda terapiye katılmış ya da yeni bir aşka başlamış olanlarınız için, bugün saf duygular yaşamak için uygun bir gün olacak.

Hassas doğanız bugün vurgulanacak ve sezgilerinizin çok güçlü olduğunu göreceksiniz. Tek sorun, kendinize karşı gelen güçlü enerjilere karşı kendinizi açık ve savunmasız bırakabilirsiniz. Çevrenizde neler olup bittiğini fark edin çünkü sürecinizi manipüle etmeye çalışan birisi (veya bir şey) olabilir. Duygularınız çok önemlidir ve iyi bir saygıyı hak ediyorlar!

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Yenilenmiş bir güven hissi duyabilirsin ve bu his, duygularını demirlemene yardım edip; fikir ve düşüncelerini kuvvetlendirecek. Çevrende olup biten her şeye karşı pesimist tavırlar sergileme. Olayların iyi yanını gör. Negatif bir bakış açısı sürdürürsen soruna daha da sorun eklemiş olursun. Mutlu olmak senin de hakkın!Kendi gerçekliğinizi yaratın. Muhtemelen elinizde kukla ipleri var ancak onları kullanmak için yeterince cesur değilsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Acele etmeyin ve hedeflerinizi unutmayın. An itibariyla bahisler her zamankinden daha yüksek, bu yüzden en küçük hareketin birkaç kat büyütüldüğünü fark edeceksiniz. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun; zira söyledikleriniz hafife alınmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, size bir şeyler öğreteceğini hiç beklemediğiniz birisinden yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Sizinle karşıt görüşte olan birisi ile ruhen bir çatışma içerisine girmeniz muhtemel. İki felsefe arasında ortak noktayı bulmak sizin için bu çatışmadan kaçınmanın bir yolu olabilir. Bu da muhtemelen diğer kişinin size bir şeyler öğreteceği gibi sizin de ona öğretmenizi sağlacaktır. Bugün ön yargılı olmamaya çalışın.

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda bolluk ve bereket hakim olabilir. Gereksiz harcamalardan kaçının. Sezgilerinize güvenerek hareket edin.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, su burcunda hareket ediyor. Finansal anlamda kendini güçlendirmek istiyorsun. Bu konuda güvendiğin kişilerden tavsiyeler alabilirsin.  Kolektif çalışmalarda farkını ortaya koyacaksın. Boşanma süreci devam eden bir Oğlak burcuysan, bugün yeni gelişmeler olabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yeni bir karar alarak alan değişikliğine gidiyorsunuz. Yeni atandığınız dalda ilk işiniz eksiklikleri tespit etmek olacaktır. Tespitlerinizi tecrübelerinizle geliştirmeniz ortamınıza yeni bir soluk getirebilir ama aynı zamanda eleştiri odağı olmanıza sebep olabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde daha rahat bütünü görebilirsiniz. Bilginin hızlı aktığı bir gündesiniz. Ufkunuzun açıldığı ve yeni şeyler öğrenmek için cesaret göstereceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda reform yapmak isteyebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda uyumlu olduğunuzu görmek size oldukça iyi gelebilir. Aşk hayatınızdaki bazı gelişmeler pek hoşunuza gitmese de ustalıkla üstesinden gelebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hissettikleriniz, söylemek istediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmayabilir ve insanlar sizin öfkeli taraflarınızı görebilirler. Özellikle yakın ilişkiler, patronlar ve aile ilişkilerinde dengeli ve uzlaşmacı davranmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi elde edilmesi zor gibi görünüyorsa ve peşinde koşuyorsanız, bunun sadece bir oyun olduğunu bilmelisiniz. Bugünkü oyundaki uyum, onlun imajı için iyi olmayacağından, onu çok hızlı yakalamanıza izin veremeyeceğini de ortaya koyuyor. 

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vadeli çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi insanlardan oldukça uzakta tutmaya çalışabilirsiniz. Sadece kendinizi değil, tüm işlerinizi ve çalışmalarınızı da gizlemek isteyebilirsiniz. Her hamlenizi perde arkasında gerçekleştirmeniz, günün ana konusu olabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile kavga etmemeye özen gösterin. Yeni birarayışındaysanız, bugün çok müjdeli haberler alabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızı ve aile bireylerinizi ihmal etmediğinizden emin olmalısınız.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>